Oblíbené hry

Element of Earth

20.2.2014
88%
Hra - Element of Earth
Video se načítá
Vymyslete, jak by měla podle vás vypadat víla větru. Vybrat jí můžete krásný účes, všemožné doplňky, krásné oblečení, které můžete kombinovat a samozřejmě i dekorovat okolí.

School Bus Slacking

18.2.2014
76%
Hra - School Bus Slacking
Video se načítá
Pomozte Sáře, aby přežila nudnou cestu školním autobusem. Zasmějte se s ní společně na věcech, které chce udělat. Mezi nimi jsou například psaní sms, zapletení copu nebo házení chleba do spolužáků. Ale pozor, nesmí vás přichytit spolužák vedle vás.
Hra - Ever After High Raven Queen Dress Up
Video se načítá
Pomozte Raven s výběrem oblečení a doplňků. Nezapomeňte jí vybrat zajímavý účes s odlišných barevným odstínem.

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf Dress Up
Video se načítá
Oblečte Clawden Wolf do chutných šatů a změňte jí například pokožku pleti nebo jí vymyslete nový účes, který můžete nafarniť.

Legacy Day Apple White

18.1.2014
74%
Hra - Legacy Day Apple White
Video se načítá
Pomozte Apple vybrat vhodné oblečení na korunovaci. Změnit jí můžete tvar, ale i barvu účesu a kombinovat oblečení podle vašeho stylu. Příjemnou zábavu.

Anime Flower Princess

19.1.2014
73%
Hra - Anime Flower Princess
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru, ve které si oblečete holčičku z anime. Vybrat jí můžete nejen účes, ale i doplňky a krásné šaty. Příjemnou zábavu.

Sakura Dress Up

19.1.2014
65%
Hra - Sakura Dress Up
Video se načítá
Znáte postavičky z Naruta? Sasuke, Sakura a Naruto by potřebovali od tebe pomoci s výběrem šatů. Pomůžeš jim?

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Naruto Match

31.1.2013
73%
Hra - Naruto Match
Video se načítá
Spojte všechny potřebné obrázky pro postup do dalšího kola! V této hře z Naruto série budete muset spojovat minimálně 3 stejné obrázky hrdinů. K dispozici budete mít určitý počet nápověd a list s požadavky na dokončení kola.

Unicorn Dress Up

16.1.2014
86%
Hra - Unicorn Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního jednorožce, kterému můžete změnit například barvu hřívy, srsti a kopýtek a naopak přidat nové doplňky, kterými se stane jedinečný.
Hra - Monkey GO Happy Xmas Time
Video se načítá
Vyzkoušejte si tento vánoční díl opičáků! Na začátku si vyberte opičáka a hurá na to! Splňte jednoduché úkoly, hádanky a nahrajte TOP skóre!

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Naruto Ultimate Battle

3.2.2013
70%
Hra - Naruto Ultimate Battle
Video se načítá
Skvělá bojová hra v podání komiksové série Naruto. Hra Vám nabídne vlastní nastavení a i hru pro více hráčů. Pak si jen vyberete jednoho z několika bojovníků, nastavíte obtížnost a hurá do boje.

Dark Witch

28.12.2013
75%
Hra - Dark Witch
Video se načítá
Vytvořte si svojí temnou čarodějnici podle svých představ! Budete mít na výběr z nevídaného oblečení, které můžete ještě upravovat a dohnat ho k dokonalosti. Tak nečekejte a zkuste si zahrát tuto hru.

Robot Unicorn Attack 2

27.12.2013
80%
Hra - Robot Unicorn Attack 2
Video se načítá
Přinášíme vám již druhé pokračování této skvělé skákačky Robot Unicorn Attack. Opět hrajete za neohroženého, železného hřebce, který se probourá a přeskáče jakoukoli překážku. Máte jako vždy 3 životy, takže s nimi rozumně naberte. Máte možnost skočit dvakrát, takže kdybyste někdy skočili dříve, tak…
Hra - Ever After High Apple White
Video se načítá
Další hra s Ever After High, tentokrát s Apple White. Proveď zkrášlovací kúru, nezapomeň na žádnou mastičku nebo pleťovou masku, vytrhej obočí. A pak ji můžeš namalovat, vybrat jí zajímavé šaty a účes.
Hra - Ever after High Cedar Wood
Video se načítá
Cedar Wood je dcera Pinokia, která se o své tělo ze dřeva musí pravidelně starat. Potřebuje udělat vhodnou pleťovou masku, zkrátit nos a samozřejmě vybrat pěkný účes, šaty a doplňky. Změňte Cedar tak, aby nebylo vidět, že je ze dřeva.
Hra - Ever After High Briar Beauty
Video se načítá
Další klasická makeover oblíkačka. Nejdříve slečně v koupelně ošetříš pleť, abys jí pak vzápětí mohla nalíčit a obléct do jedněch ze sexy šatů. Vybrat si můžeš třeba i fialové vlasy, rty a stíny.
Hra - Ever After High Cerise Hood
Video se načítá
Cerise Hood z Ever after High je dcerou červené karkulky, a proto se chce od ní odlišit. Dejte jí modernější vzhled, udělejte jí čistící masku, zvolte zajímavý účes s melírem a samozřejmě nakonec jí vyberte šaty a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.