Oblíbené hry

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Doggy Day CareHra na skóreHra o medaile

19.7.2011
82%
Hra - Doggy Day Care
Video se načítá
Zůstali jste sami doma s vaším pejskem, který ovšem vyžaduje vaši plnou péči. Na začátku hry dostanete seznam úkolů, které je potřeba splnit. Poté se musíte snažit, abyste splnili všechno, co pejsek potřebuje i když to nemusí být nejsnazší.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

3 Pandas 2

23.8.2013
84%
Hra - 3 Pandas 2
Video se načítá
Zahraj si druhý díl adventury 3 Pandas. Opět pomáháš třem pandám překonat všechny překážky a dostat se do bezpečí. Každá panda má jinou speciální schopnost a je nutné je správně využívat, abyste se dostali do cíle. Potěší vás určitě i milá grafika stejně jako skvělé zpracování.

Harry Stick Journey

12.10.2012
78%
Hra - Harry Stick Journey
Video se načítá
Harry Stick Journey je skvělá logická hra, která je v mnoha ohledech velmi podobná klasické adventuře. S hlavním hrdinou budete procházet krajinou, kde je potřeba správně použít několik dostupných předmětů, abyste se dostali dál. Předměty však nebudete sbírat, ale na začátku každého kola je budete…

Tarzan Ball

22.8.2013
84%
Hra - Tarzan Ball
Video se načítá
Hlavní postava hry je malý modrý chlupatý míček, který umí vystřelovat chapadlo. To se na něco nalepí a míček se může přitáhnout. V každém kole se musí dostat k malému červenobílému terči, a to nejlépe na nejměnší počet kliků myší. Zvládneš se dostat přes všechna kola, nebo skončíš už někde na…

Makeover Designer 2

10.9.2012
85%
Hra - Makeover Designer 2
Video se načítá
Je tady vynikající oblíkačka, ve které budete upravovat celou mladou rodinu? Jak bude vypadat žena, muž i jejich malé dítě? Vyberte jim podle sebe ten nejlepší účes, oblečení i doplňky, aby jim to opravdu společně slušelo.

New Yorker Barbie

15.8.2013
80%
Hra - New Yorker Barbie
Video se načítá
Tentokrát se Barbie vybrala do New Yorku. New York je město módy a proto chce Barbie vypadat, co nejlépe. Pomoz i ty Barbie a vyber její pěkný outfit.
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
Oblékni si svou Skelitu z Monster High! Vybrat jí můžeš různé oblečení i doplňky. Také se těš na skvělou hudbu, která tě bude doprovázet po celou dobu hraní. Obleč si svou Monster High!

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Winx Club Hexagon

8.3.2012
71%
Hra - Winx Club Hexagon
Video se načítá
Máte rády víly Winx? Pak je tato skládačka to pravé pro Vás. Postupně budete doplňovat šestiúhelníky do krásného obrázku, aby se Vám tak objevily tři víly. Nebojte se, že byste to nezvládly, pořád uvidíte předlohu.

Design kabelky

5.4.2012
79%
Hra - Design kabelky
Video se načítá
Navrhněte si tu nejkrásnější kabelku přesně podle svých představ! V této hře si budete moct vybrat z množství tvarů i barev, které pak doplníte vhodným držadlem, zapínáním i spoustou super doplňků.

Monkey Kart

30.9.2012
89%
Hra - Monkey Kart
Video se načítá
Je tady super závodní hra s pěknou grafikou i dobrou ovladatelností. Vaší hrdinkou může být roztomilá opička v růžovém autě a tak určitě ani ty nejnáročnější slečny nebudou zklamány. Zvolit si můžete z několika prostředí závodů i jejich náročností, tak s chutí na start.

Fling a ThingHra s oceněním

19.5.2012
89%
Hra - Fling a Thing
Video se načítá
Vystřelte do vzduchu malé létající stvoření a posbírejte všechny bubliny v oddechovce Fling a Thing. K dispozici je i množství bonusů, které vám pomohou bubliny přilákat nebo vám přidají další body na vystřelování. Pokuste se dostat co nejvýše a nasbírat co nejvíce bodů. Hra může mít problém s…

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Barman

24.5.2013
76%
Hra - Barman
Video se načítá
Skvělá hra, ve které můžete míchat vlastní koktejly! K dispozici budete mít kromě nepřeberného množství nápojů i citrony nebo led. Výsledný nápoj dáte ochutnat barmanovy a ten Vás ohodnotí.

Gentleman TA TA TA

25.5.2013
79%
Hra - Gentleman TA TA TA
Video se načítá
Gentleman Ta Ta Ta je hra, u které se určitě zasmějete. v hlavní roli slavný Gentelman, postavte mu pódium, na kterém tento showman rozjede svoje neuvěřitelné představení. Jde o to postavit to tak, aby se neutopil, stačí, když mu aspoň vylízá hlava z vody. Je jen na vás jak kvalitně postavíte…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.