Oblíbené hry

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.
Hra - Hair Studio: Wedding Edition
Video se načítá
Vytvořte ten nejkrásnější účes a to tentokrát k opravdu zvláštní příležitosti a totiž svatbě. Můžete stříhat podle předlohy, nebo nechat projevit vlastní fantazii. K dispozici máte stříhání, různé druhy natáček nebo naopak žehličku na vlasy. Samozřejmostí je množství nejrůznějších barev včetně…

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Krmení hrochů

25.10.2012
83%
Hra - Krmení hrochů
Video se načítá
Víte že mají hroši rádi melouny? V této hře rozhodně ano a tak jim je budete muset donést a hodit do otevřených tlam. Aby se Vám to podařilo, bude třeba překonat spoustu překážek a dobře se trefit. Vy to ale určitě zvládnete! Meloun nebo kámen seberete šipkou dolů a hodíte je klasicky myší.

Super Doggy

27.6.2013
76%
Hra - Super Doggy
Video se načítá
Zlý a mocný lord Pacička napadl se svojí kočičí armádou psí město a nechal unést všechny štěňátka. Vy hrajete za hrdinu, který se odhodlá je zachránit. Sbírejte svačinky a ničte všechny nepřátelé. Když vám naběhne odpočet, tak zmáčkněte S a budete moci létat nebo rozdávat takové rány, že doslova…

Cute Pet Hospital

13.10.2013
88%
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Parádní hra naprosto pro každého z vás. Vaším úkolem bude léčit zraněná nebo nemocná zvířátka, nutně potřebují vaši pomoc. U hlavních dveří vezměte myší zvířátko a dotáhněte ho tam, kam potřebuje. Vezměte ho dalších místností, kde ho vyléčíte. Hra se ovládá pouze myší. Za služby dostanete potom…

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Happy Builder

21.11.2011
83%
Hra - Happy Builder
Video se načítá
Cílem této hry je v každém levelu postavit věci na své místo, podle předlohy. K dispozici máte jeřáb, kterými můžete jednotlivé části skládat tak, jak je potřeba. Čím dříve se vám to podaří, tím více bodů získáte.

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.
Hra - Madagascar 3 Race Across Europe
Video se načítá
V závodní hře Madagascar 3 Race Across Europe jde pouze o vítězství. Všechna zvířátka zde závodí proti lovkyni zvířat, kterou známe i z filmu. Během jízdy můžete sbírat dárkové balíčky, které Vám dají nějakou schopnost. Poté můžete vypustit raketu, bombu, stát se neviditelným a mnoho dalšího.
Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.
Hra - Swim Class Venus Mcflytrap
Video se načítá
Venus se chce vydat na plážovou party. Pomůžeš jí vybrat vhodný outfit? Můžeš jí vybrat střih vlasů i jejich barvu, oblečení, boty a doplňky. Zahraj si další hru s Monster High!

Passage of Time

28.9.2012
80%
Hra - Passage of Time
Video se načítá
V skákačce Passage of Time bude vaším úkolem pomoci hlavnímu hrdinovi projít celým jeho životem. Na začátku budete jako dítě přeskakovat přes kostky lega a sbírat při tom bonbóny. Postupně však budete stárnout a pokud budete úspěšní můžete se dostat až k věku sto let.

Lisa Simpson Saw Game

29.8.2013
88%
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Saw Game. Tentokrát přišla smůla na Lisu Simpson, které zlý Pigsaw (znát ho můžeš z filmové série Saw) unesl celou rodinu a ona je chce zachránit. Připrav se na spoustu předmětů a možností, jak postoupit ve své misi dál.

Angry Gran Run: GrannywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
91%
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této postřehové skákačky v hlavní roli s naštvanou babičkou. Vaším úkolem bude doběhnout, co nejdále to jen půjde. Město je ale plné chuligánů a překážek, které musíte zdolat. Zvládnete se vyhnout všem překážkám a sundat co nejvíce chuligánů?

Wedding Slacking

26.8.2013
88%
Hra - Wedding Slacking
Video se načítá
Možná se tomu budeš divit, ale nudit se dá i na svatbě, a to když Sára a Tim čekají na obřad. Sára by ráda ještě stihla mnoho věcí, ale Tim ji přitom nesmí vidět. Rychle si maluje rty, líčí se, píše smsku, dokonce píše status na Facebook. Také chce zkusit sníst celý dort a ještě si ozdobit šaty.

3 Pandas

26.8.2013
85%
Hra - 3 Pandas
Video se načítá
Zahraj si zábavnou adventuru se třemi pandami. Zachraň je do bezpečí před zlými piráty! Každá panda má unikátní vlastnost, která se ti může v pravý čas hodit. Překonej všechny nástrahy a osvoboď nevinné pandy!

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Eskimo Beauty Dress Up

9.12.2012
82%
Hra - Eskimo Beauty Dress Up
Video se načítá
Konečně udeřila ta správná zima a tak je čas zkusit si taky pořádnou zimní oblíkačku. Tentokrát totiž budete vybírat z množství opravdu krásných kožíšků, beranic, punčoch a kozaček tu nejlepší kombinaci pro mladou eskimačku. Bude jí to i zemi věčného sněhu a ledu pořádně slušet?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.