Oblíbené hry

Friut Ninja Kitchen War

20.2.2013
71%
Hra - Friut Ninja Kitchen War
Video se načítá
Série her Fruit Ninja patří mezi velmi povedená dílka. Ani tento díl není výjimkou. Máte dostatečně rychlé reakce a stihnete pokrájet všechnu zeleninu? Do cesty se Vám občas připlete také žába, které se musíte vyhnout, jinak se Vám přilepí na nůž a budete jím pohybovat mnohem pomaleji. Cílem je…

Evino vlasové studio

18.3.2012
80%
Hra - Evino vlasové studio
Video se načítá
Staňte se na chvíli prvotřídní kadeřnicí a splňte svým zákaznicím každé přání. V této hře můžete povolit uzdu své fantazii, zvolit si některou z modelek a vytvořit jí účes podle sebe, nebo zkusit zákaznici ostříhat, nabarvit a upravit co nejpodobněji jejímu přání.

Stay Yellow

29.3.2013
75%
Hra - Stay Yellow
Video se načítá
V této postřehovce se budete muset postarat o žlutý čtverec, který se snaží uniknout ostatním barvám. Čtverec ovládáte pohybem myší a unikáte ostatním barvám. Hra nabídne i několik bonusů, jako je štít, zpomalení nebo žlutá barva.
Hra - First Day At Work Makeover
Video se načítá
První den v práci a vy musíte vypadat co nejlépe!! Proto musíte slečně očistit obličej a nalíčit ji. Pak můžete zvolit barvu očí nebo vlasů. Nakonec vyberete vhodné šaty a doplňky.

Fantastic Spa Day

15.8.2013
81%
Hra - Fantastic Spa Day
Video se načítá
Fantastic Spa Day je netradiční makeover hra. Nejdříve se staráš o dívčin obličej, ale poté přijdou na řadu masáže zad, oleje, lávové kameny nebo třeba čokoládový zábal. Slečna si chce prostě dobře zarelaxovat! Na konci ji samozřejmě můžeš nalíčit a obléknout.

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Jak bys chtěla vypadat?

26.5.2012
79%
Hra - Jak bys chtěla vypadat?
Video se načítá
V této propracované oblíkačce si budete moct sestavit slečnu podle toho, jak byste chtěly samy vypadat. Jak moc chcete být opálené? Jaké chcete vlasy a make up? Co si nejraději oblékáte a kam nakonec vyrazíte?

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.
Hra - The Fancy Pants Adventure
Video se načítá
The Fancy Pants Adventure je povedená skákačka, ve které se stanete panáčkem v kouzelných kalhotách. Nebezpečnou cestou plnou smrtonosných pavouků se musíte dostat v každém kole od startu až k východovým dveřím. Jak daleko se dokážete dostat?

Crazy Running

9.8.2013
75%
Hra - Crazy Running
Video se načítá
V postřehové skákačce Crazy Running poběžíte skrze džungli plnou roklin a dalších nebezpečných překážek. Pokud chcete získat za hru co nejvíce bodů, snažte se doběhnout co nejdále a posbírat maximum mincí a bonusů.

Sled Shredding

7.7.2012
78%
Hra - Sled Shredding
Video se načítá
Dostaňte se se Santou co nejdále a získejte tak nejvyšší skóre v postřehové hře Sled Shredding. Na saních budete přeskakovat po střechách domů, přičemž vaše jízda bude stále rychlejší a rychlejší. Naštěstí vám budou stále přibývat nové zkušenosti, které vám pomohou všechny překážky překonat.

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.

Chaos Bouncie

18.7.2013
80%
Hra - Chaos Bouncie
Video se načítá
Máme tu pro vás hru na skóre, kterou zvládne každý z vás. Máte 10 kuliček, které musíte šikovně vystřelit. Musíte je vystřelit tak, aby se co nejdéle odrážely. Čím déle se odrážejí, tím větší skóre. Později dostanete 5 kuliček navíc, které se budou určitě náramně hodit. Tak kdo z vás bude TOP?
Hra - Hello Kitty Veggi Drive
Video se načítá
Máme tu skvělou hru pro dívky a nejmenší hráče! V této hře budete mít za úkol, dostat se vždy k obrázku Hello Kitty. V cestě vám však bude stát jako překážka ovoce či zelenina. V každém levelu však existuje cestička, kterou se můžete dostat k obrázku.

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

Waterfun

13.3.2013
74%
Hra - Waterfun
Video se načítá
V této zábavné hře budete muset se snažit na vodních lyžích dojet co nejdále. V cestě Vám však bude plavat mnoho překážek, které je potřeba přeskočit.

Milan Glam Girl

22.11.2012
81%
Hra - Milan Glam Girl
Video se načítá
Jaké jsou právě světové trendy v líčení? Vyzkoušejte si to ve hře, kde budete měnit image pravé milánské krásce. Bude mít krásné dlouhé vlasy nebo moderní krátký účes? A co barva očí, jaká se k ní podle Vás nejlépe hodí? Dejte si záležet na volbě stínů, rtěnky i všech ostatních nezbytností a nakonec…

Secret Spy Dress Up

22.12.2012
77%
Hra - Secret Spy Dress Up
Video se načítá
Jak by měla podle Vás vypadat správná tajná agentka? Inspirujte se třeba v akčních filmech a oblékněte hrdinku této hry tak, aby vzbuzovala respekt, ale zároveň byla opravdu krásná ;) Nezapomeňte ani na nezbytnou malou pistoli a brýle nebo masku kvůli utajení.

Street Fashion

9.7.2012
75%
Hra - Street Fashion
Video se načítá
Jistě také rády chodíte někdy sportovně oblečené. Pomozte s výběrem těch nejlepších kousků ze šatníku mladé slečně, která chce vyrazit za kamarády ven.

Highway Traveling

1.3.2013
74%
Hra - Highway Traveling
Video se načítá
V této hře se musíte snažit dojet po dálnici co nejdále. V rychlosti 300 Km/h to nebude tak jednoduché, protože v cestě Vám stojí kolony aut. Do žádného však nesmíte narazit, jinak hra končí. Bohužel hra občas zlobí a může se stát, že v důsledku získáte až neskutečně vysoké skóre.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.