Oblíbené hry

Popstar Slacking

20.9.2013
88%
Hra - Popstar Slacking
Video se načítá
I popová hvězda se někdy nudí, a tak když má trénovat, snaží se mermomocí dělat pořád něco jiného. Aniž by ji viděl manažer, musí stihnout namalovat si pusu, zatancovat, napsat smsku, zahrát na bubny, podepsat svou fotku a olíbat několik fanoušků.

Growth Commemorative Album gameNÁŠ TIP

11.8.2013
95%
Hra - Growth Commemorative Album game
Video se načítá
V této super hře budete moct vytvořit fotoalbum pro krásnou slečnu. Zachyťte ji v nejrůznějších okamžicích jejího života. Vyberte si, jak má být stará, oblékněte ji, učešte, zvolte pro ni pozadí a vyfotografujte. Nakonec ozdobte podle vlastní fantazie i samotné album.

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

ShooTrollin

17.9.2013
72%
Hra - ShooTrollin
Video se načítá
ShooTrollin je zábavná hra, ve které bude vaším úkolem odstranit z hrací plochy co nejvíce postaviček a tím získat vysoké skóre. Postavičky z hrací plochy odstraníte, jakmile spojíte alespoň tři se stejnou tváří. Jaké vysoké skóre dokážete získat?

Pirate Slacking

23.9.2013
91%
Hra - Pirate Slacking
Video se načítá
Mladá pirátka má na lodi vytírat podlahu, a tak se není co divit, že ji to nebaví. Mnohem radši dělá dobrodružnější věci jako hledání pokladu, vybírání peněz z truhly, zpívání s papouškem nebo skládání dokonalého pirátského outfitu.
Hra - Ever After High Raven Queen
Video se načítá
Makeover hra s Raven Queen, kterou můžeš znát z Ever After High. Nejprve tě čeká chvíle v koupelně s různými krémy a také s pleťovou maskou a diamanty. Je třeba zbavit se i kruhů pod očima a podobně. A pak už můžeš Raven krásně nalíčit, učesat a vybrat hezké bláznivé šaty.

My Funky Hair Day

23.9.2013
85%
Hra - My Funky Hair Day
Video se načítá
Tereza potřebuje tvou pomoc s celkovým makeover. Pomůžeš jí s péčí o pleť, vlasy s účesem, make-upem a oblečením, aby vypadala krásně? Při make-upu si můžeš prostřednictvím klikání levého tlačítka na myši, vybrat požadovaný odstín. Zvládneš tento úkol?

Qubilz

9.10.2013
87%
Hra - Qubilz
Video se načítá
Quibilz je logická hra pro každého. Vaším úkolem bude postavit pevnou stavbu, která přesáhne šrafovanou čáru. Zmáčkněte start a doufejte, že vaše stavba je dost silná a přežije sprchu kuliček. Pozor, na stavbu nemusíte vždy využít všechny bloky, ale pro maximální počet hvězdiček ano. Máte na to…

Missile Game 3D

5.10.2013
65%
Hra - Missile Game 3D
Video se načítá
V této 3D hře je tvým úkolem odhadnout, jak se dostat přes pohyblivé překážky. Jsi střela, která letí skrz tunel, a být v téhle hře dobrá rozhodně není jednoduché. Malá mapa vlevo dole ti může pomoci.

T-shirt Girls

25.7.2013
85%
Hra - T-shirt Girls
Video se načítá
T-shirt Girls je další zajímavá hra pro dívky, které mají módní vkus. V této hře bude vaším úkolem udělat modelce make-up, obléct ji do zajímavých šatů a v konečné řadě vybrat doplňky. Měnit můžete i barvu vlasů, i oblečení.

Kids Vs. Ice Cream

5.6.2012
74%
Hra - Kids Vs. Ice Cream
Video se načítá
Kids Vs. Ice Cream je netradičně zpracována střílečka, ve které budete mít za úkol ochránit své zmrzlinářské auto před útokem mlsný dětí. Jako munice vám poslouží zásoba zmrzliny, kterou máte k dispozici. K dispozici máte i mnoho upgradů, které udělají vaši obranu ještě účinnější.

Carnival Slacking

15.9.2013
87%
Hra - Carnival Slacking
Video se načítá
Slacking her není nikdy dost. Sarah se vydala do karnevalového průvodu a nejradši by se stala královnou karnevalu, ale musí předtím stihnout mnoho věcí. Například nalíčit se, namalovat si pusu, napsat smsku nebo zatancovat. Povede se jí stát se královnou?
Hra - Hannah Montana's Music Adventure
Video se načítá
Hannah Montana a její oblíkačka spojená ještě s jednou hrou. Nejdříve tuto známou celebritu oblékneš a poté budeš mít za úkol klikat na různé obrázky, což nebude tak lehké, a dostávat body. Jako bonus si vybereš jednu ze tří truhel.

Effing Worms Xmas

23.12.2012
85%
Hra - Effing Worms Xmas
Video se načítá
Vánoční zpracování brutální hry Effing Worms vám opět přináší možnost vžít se do kůže obrovského hladového červa. Vaším úkolem ve hře bude požírat všechny vánoční postavičky a lidí, který se pohybují po zemském povrchu. Dávejte si však pozor na nebezpečí, které zde číhají.
Hra - Valentine's Romantic Date
Video se načítá
Valentine 's Romantic Date je dívčí hra, kde bude vaším úkolem připravit dívku na její rande. Pomůžete jí s kosmetikou, make-upem, účesem a šaty, aby se příteli na Valentýna líbila?
Hra - Barbie's Back to School Makeup
Video se načítá
Pro Barbie prázdniny již skončily a právě se chystá do školy. Ovšem láme si hlavu s tím, jak se nalíčit a co si vzít na sebe. Vy ji v tom však můžete pomoci! Namalujte ji podle svých představ a oblečte ji šaty vhodné pro první den ve škole.

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)

Too Much Pressure

8.7.2013
83%
Hra - Too Much Pressure
Video se načítá
Too Much Pressure je skvělá postřehovka, ve které budete chtít být nejlepší. Hra je naprosto jednoduchá, pohybem myší ovládáte modrou kuličku, se kterou se musíte vyhýbat červeným kuličkám a každou chvíli smršťujícím se zdem. Později vám přibyde více červených kuliček a začne peklo. Tak se ukažte co…

Jump It

30.8.2013
76%
Hra - Jump It
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete potřebovat dobrý odhad. Budete totiž muset za stálého běhu přeskakovat propasti mezi jednotlivými propastmi. Navíc, čím přesněji se odrazíte, tím dále doskočíte. Přesnost zde budete potřebovat.

Trollface Launch

17.9.2012
68%
Hra - Trollface Launch
Video se načítá
Zkuste co nejdál vystřelit zábavnou komiksovou trolí hlavu. Každý metr se počítá a po každém kole si za svůj výsledek budete moct pořídit nějaké to užitečné vylepšení, které Vám pomůže příště překonat ještě větší vzdálenost.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.