Oblíbené hry

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Even More Bloons

1.7.2013
80%
Hra - Even More Bloons
Video se načítá
A je to tady! Hra Bloons s vaším oblíbeným opičákem v hlavní roli je konečně na skóre! Čeká na vás spousta levelů, přemýšlení a překážek, které je nutno zdolat. Při výběru levelu si můžete zatrhnout kolonku, která vám dá nekonečno šipek, takže se nemusíte strachovat, že se netrefíte. Komu z vás se…

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Dropsum Colours

6.5.2013
76%
Hra - Dropsum Colours
Video se načítá
Super postřehová hra Dropsum Colours prověří rychlost vašeho logického myšlení. Budete totiž muset odstraňovat kuličky z herního pole tak, že kliknete na skupinu minimálně dvou stejně barevných. Když takto odstraníte dost kuliček, dostanete se do dalšího levelu. Pozor si ale musíte dát na to, abyste…
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Little Baby Bath Time

20.8.2013
80%
Hra - Little Baby Bath Time
Video se načítá
Dokážete se postarat o dítě a jeho koupání? Pokud ano, určitě si vyzkoušejte tuto hru! Dítě prvně umyjete od špíny. Použijete šampon, pěnu do koupele a houbičku. Jakmile bude dítě čisté, můžete ho obléci. Vybrat můžete buď normální obleček nebo ve stylu zvířátka či víly.

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.
Hra - Hello Kitty Apples And Bananas Cupcakes
Video se načítá
Máte rády sladké? A kdo nemá? Upečte si výborné košíčky s Hello Kitty. Napřed musíte udělat pořádné těsto, takže přidávejte ingredience do mísy a míchejte. Až bude hotové, tak ho rozlijete do nádobek, které potom strčíte do trouby. Až to bude hotové, můžete je vyzdobit.

Blockmover

5.9.2013
61%
Hra - Blockmover
Video se načítá
Hra Blockmover je ideální na procvičení postřehu a případného myšlení o několik tahů dopředu. Musíte odebírat barevné kostičky, které lze odstranit v minimálním počtu 3. Čím větší pole jedním kliknutím odstraníte, tím vyšší bude Vaše skóre. V pokročilých kolech je nutné promýšlet tahy dopředu.

Chaos Bouncie

18.7.2013
80%
Hra - Chaos Bouncie
Video se načítá
Máme tu pro vás hru na skóre, kterou zvládne každý z vás. Máte 10 kuliček, které musíte šikovně vystřelit. Musíte je vystřelit tak, aby se co nejdéle odrážely. Čím déle se odrážejí, tím větší skóre. Později dostanete 5 kuliček navíc, které se budou určitě náramně hodit. Tak kdo z vás bude TOP?

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.