Oblíbené hry

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Yummy Yogurt

3.9.2012
92%
Hra - Yummy Yogurt
Video se načítá
Ovládáte dobře všechny postupy vaření? Tato hra prověří jak dobře umíte krájet, loupat, vařit nebo i otevírat konzervy. V několika minihrách přípravy uvaříte vynikající salát, kterýs i nakonec budete moct podle fantazie dozdobit.

Včely v zahrádce

22.7.2012
75%
Hra - Včely v zahrádce
Video se načítá
Kočička Hello Kitty má problém. Do její zahrádky se nastěhovaly včely a ona si chce dojít do schránky pro poštu. Pomůžete jí vybrat dopisy a vrátit se domů tak, aby ji žádná včelka nepíchla?

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.
Hra - Sports Heads Football Championship
Video se načítá
Staňte se fotbalistou v této bezvadné a svou grafikou i vtipné hře. Vašim úkolem je dát soupeři víc gólů než on Vám a to v časovém limitu. Hrát můžete sami proti počítači nebo se postavit proti kamarádovi.

Sports Heads Tennis

13.3.2012
84%
Hra - Sports Heads Tennis
Video se načítá
Tato skvělá sportovní hra vás přenese na tenisový zápas, kde nebudete jen pouhý divák, ale přímo profesionální hráč tenisu. Proti vám bude stát celá řada soupeřů, a je jen na vás a vašich schopnostech, jak si s nimi poradíte.

Piškvorky online

5.8.2012
79%
Hra - Piškvorky online
Video se načítá
Piškvorky už nemusíte hrát jen na klasickém čtverečkovaném papíře, ale můžete vyzvat kohokoliv prostřednictvím této super on-line hry. V reálném čase se utkáte na poli logiky a hlavně pozornosti, kdy vítězí ten, komu se podaří vytvořit řadu pěti svých symbolů.

Garfield omalovánka

2.8.2012
78%
Hra - Garfield omalovánka
Video se načítá
V této moc pěkné omalovánce si podle své fantazie budete moct vybarvit seriálového kocoura Garfielda. Na výběr budete mít hned z několika obrázků Garfielda a jeho přátel. Jak budou ve Vašem podání vypadat?
Hra - Sářina lekce vaření - ovocný dort
Video se načítá
Je tady další recept od učitelky vaření Sáry. Tentokrát se naučíte péct výborný ovocný dort. První musíte udělat těsto a upéct samotný dortový základ. Potom je na řadě poleva a nakonec Vás čeká příprava ovoce a dokončení Vašeho krásného a chutného dezertu.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Where Am I

28.4.2013
70%
Hra - Where Am I
Video se načítá
Where Am I je zábavná logická hra, ve které je potřeba dostat malou kostku ven z neviditelného bludiště. Jednotlivé stěny bludiště se vám zobrazí pouze když do nich narazíte a to jen na malou chvíli. Vyřešení každého levelu proto vyžaduje dobrou paměť a skvělý orientační smysl.

Motorcycle Racer

30.5.2011
57%
Hra - Motorcycle Racer
Video se načítá
Díky onlinovce Motorcycle Racer si můžete vyzkoušet, jaké to je projet se po okruhu s některou z výkoných motorek. Vyberte si váš motocykl podle váhy, výkonu či maximální rychlosti, vyberte si způsob řazení a vyražte na trať.

Monkey GO Happy Guess?

31.7.2013
88%
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Vyzkoušejte si novou Monkey Go Happy hru! Vaším úkolem bude hádat slova podle nabídnutých obrázků. Dávejte si pozor, hra je v angličtině, takže slova musíte hádat taky anglicky. Pokud se tam tedy objeví obrázek vlny, z písmen musíte tedy vybrat slovo „wave“ (vlna).
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Pečování o prasátko

16.8.2012
78%
Hra - Pečování o prasátko
Video se načítá
Je tady další skvělá hra, ve které se budete starat o roztomilé zvířátko. Tím je tentokrát malé prasátko, se kterým proběhnete překážkovou dráhu, namydlíte ho, umyjete, usušíte, vmasírujete mu výživný olej a nakonec mu vyberete zajímavý klobouk nebo čepičku.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Papa´s Pancakeria

15.4.2012
92%
Hra - Papa´s Pancakeria
Video se načítá
Je tady další z restaurací Papa´s, tentokrát specializovaná na palačinky. Přijímejte specifické objednávky, smažte správně palačinky a ozdobte je podle přání zákazníka. Nakonec bude Váš kuchařský výkon ohodnocen a podle toho také dostanete peníze. V každém dalším levelu bude víc ingrediencí a tím i…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.