Oblíbené hry

Gangnam Style Dance

28.11.2012
80%
Hra - Gangnam Style Dance
Video se načítá
Kdo by neznal jeden z nejoblíbenějších songů a hlavně klipů poslední doby - Gangnam Style od jihokorejského rappera PSY. Právě teď si ho budete moct užít a sami se zapojit. Zkuste napodobovat originální taneční kreace tohoto fakt zvláštního umělce a nahrajte co nejvíce bodů. Volit budete moct hned…

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Cute Hair Styles

24.6.2012
89%
Hra - Cute Hair Styles
Video se načítá
Vytvořte podle předlohy nebo podle své fantazie zajímavé účesy modelce v této skvělé hře pro všechny slečny, které se rády věnují úpravě vlasů. Budete stříhat, česat, barvit... Zvládnete všechny účesy z nabídky?

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Anbot

27.1.2013
84%
Hra - Anbot
Video se načítá
Logická avšak celkem jednoduchý hra, ve které budete mít za úkol pomoci malému Anbotu utéci z továrny kde se mu již nelíbí. Snažte se dostat ho ven na co nejméně kliknutí.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Spongebob patty dash

2.4.2012
85%
Hra - Spongebob patty dash
Video se načítá
Obslužte všechny kamarády seriálového hrdiny Spongeboba. Ti budou hladoví chodit do Vašeho bistra a vy je musíte rychle nakrmit hamburgery a hranolkami. Když budete rychlí a Vaše jídlo bude dobré, dostanete zaplaceno a postoupíte do dalšího levelu. V každém levelu pak budete mít více ingrediencí a…

Playing with fire 2

13.4.2012
93%
Hra - Playing with fire 2
Video se načítá
Hra Playing with Fire 2 dozajista potěší každého. Se svou postavou se budete muset probojovat bludištěm a dostat se až k soupeři, kterého je potřeba zničit za pomoci dynamitu, který máte k dispozici. Hru mohou navíc hrát i dva hráči.

Gluey 2

27.6.2012
79%
Hra - Gluey 2
Video se načítá
V logické hře Glue 2 bude vaším úkolem takticky odebírat z hrací plochy barevné prvky a to tak, aby množství prvků v nádobě nepřekročilo určitou hranici. Po každé když necháte nějaký barevný prvek zmizet, další přibudou. Zejména proto je důležité odstraňovat ty největší prvky.

Smart Dogs

24.3.2012
80%
Hra - Smart Dogs
Video se načítá
V této velice povedené logické hře se dvěma roztomilými pejsky bude Vašim kůlem dostat míček od jednoho pejska ke druhému. Využívat k tomu budete moct vždy různé pomůcky, které míček vymrští, posunou, odrazí a podobně. Důležité je tyto pomůcky dobře umístit. Na začátku se hra může zdát snadná, ale…

Nodes

8.3.2013
74%
Hra - Nodes
Video se načítá
Logická hra, ve které laserem musíte spojit všechny modré body tak, aby se rozsvítily červeně. Potom co se rozsvítí, tak se otevře další kolo a s lasery už není možné hýbat.

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.