Oblíbené hry

Princess Slacking

16.8.2013
88%
Hra - Princess Slacking
Video se načítá
Jestliže tě baví Slacking hry, můžeš si zahrát další. Pro tentokrát se šíleně nudí princezna a snaží se dělat věci, které by princezna dělat neměla, aniž by jim při tom někdo viděl. Kolik se ti podaří získat bodů?
Hra - Monster High Clawdia Wolf Dress Up
Video se načítá
Oblečte Clawdiu z Monster High, ktorá sa chce prejsť čiernym kobercom v čo najlepšom outfite.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Bomb It Kart Racer

5.11.2013
80%
Hra - Bomb It Kart Racer
Video se načítá
Fanoušci šílených závodů se velmi dobře pobaví ve hře Bomb It Kart Racer. Stačí si vybrat řidiče, vozítko a doplňky a můžete vyrazit na trať. Dejte si záležet na tom, abyste se vyhnuli pastím a sbírali mince. Za ně si totiž můžete koupit nové vozidla a také řidiče. Dokážete dojet na prvním místě?

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

Thanksgiving Slacking

19.12.2013
89%
Hra - Thanksgiving Slacking
Video se načítá
Dnes je díkuvzdání a Sara chystá večeři. Pro Sáru je to nudné, a proto chce udělat pár věcí. Například poslat sms, udělat si indiánský klobouk nebo házet na chlapce s jídlem. Pomoz jí s těmito šaškárnami a nedopusť, aby ji při nich chytila ​​máma.

Reductive Princess Room

12.5.2012
68%
Hra - Reductive Princess Room
Video se načítá
Mladé princezně se stalo velké neštěstí a někdo její krásný pokoj úplně rozházel a poničil. Pomůžete jí dát všechno na své místo a hezky uklidit tak, aby pokoj vypadal jako před tím?

Theme Park Slacking

10.12.2013
89%
Hra - Theme Park Slacking
Video se načítá
Theme Pak Slacking je další díl, ve kterém si opět užijete mnoho srandy . Budete například jezdit s autem, roztočíte kolotoč nebo si uděláte vatu . Ale pozor , při těchto činnostech vás nemůže přichytit váš přítel . Navíc musíte všechny úkoly splnit , do časového limitu . Zvládnete to ?

Ice Skating Slacking

13.12.2013
88%
Hra - Ice Skating Slacking
Video se načítá
Užijte si společně se Sárou vánoční pohodu na kluzišti. Kromě bruslení budete společně se Sárou vymýšlet nezbednosti. Jaké? Například budete psát sms, koulovat ostatní děti nebo dělat bruslařské kousky. Pomozte Sarah, aby ji nevyděl její přítel.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Princess Slacking 2

22.9.2013
86%
Hra - Princess Slacking 2
Video se načítá
Druhý díl s nudící se princeznou. O princeznu se zajímá mnoho nápadníků, ale ji to moc nezajímá, nebo přinejmenším ne ten jeden. Proto se snaží dělat mnoho jiných věcí jako malovat se, pusinkovat další nápadníky (aby z nich byly žáby), jíst dort nebo se projet v kočáře.

Grow Valley

2.1.2012
74%
Hra - Grow Valley
Video se načítá
Grow Valley je zajímavá hra s pěknou grafikou, kde budete zvelebovat jedno krásné údolíčko. Postupným klikáním na různé ikony pod obrázkem vytvoříte lidské sídlo se všemi továrnami, elektrárnami i silnicí. Podle pořadí, v jakém ikony zvolíte, bude vypadat výsledek. Objevíte všechny varianty?

Circus Slacking

7.11.2013
82%
Hra - Circus Slacking
Video se načítá
V cirkusu může být občas nuda, zvláště máte-li dělat nějakou činnost. V této hře máte za úkol plnit různé mini hry, ve kterých například žonglujete, odpalujete klauny nebo klauny malujete. Musíte si však dávat pozor, aby vás nikdo nenachyl.

Halloween Slacking 2013

23.11.2013
84%
Hra - Halloween Slacking 2013
Video se načítá
V této hře budete opět hrát za vaší oblíbenou hrdinku Sáru. Je opět Halloween a pro děti to je krásná událost, při které mohou vyjít do ulic v převlecích a získávat bonbóny. Sára chce jít ven se svými přáteli, jenže její rodiče jí nakázali, aby vzala s sebou svého bratra. Zvládnete bráchu zabavit…

Swift Turn 2

10.11.2013
80%
Hra - Swift Turn 2
Video se načítá
Cílem hry Swift Turn 2 je dostat čtvercového panáčka bezpečně do cíle. Předtím však musíte v každém kole posbírat všechny hvězdičky. Dávejte si přitom pozor na ostny a další překážky, které vás mohou stát život.

Frankie Stein Hairstyles

28.3.2013
86%
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Frankie Stein z Monster High potřebuje Vaši pomoc s úpravou vlasů. Nejdřív jí je pořádně umyjte, dejte jí vyživující balzám i masku. Potom co jí vlasy vysušíte a učešete můžete začít s kreativním výběrem toho nejzajímavějšího střihu a barvy. Před koncem jí nezapomeňte udělat ani make up a zvolit…

Kitty Slacking

7.9.2013
85%
Hra - Kitty Slacking
Video se načítá
Jestliže máš ráda Slacking hry, je tu pro tebe další, tentokrát s kočičkou. Ta je zavřená v pokoji a docela se tam nudí. Lákají ji věci jako lovení ptáčka, chytání mouchy, lovení myší, pití mléka, rozmotávání klubíčka nebo otrhávání záclon. Také chce napsat smsku, v českém znění "Hej, lidi si pořád…

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.