Oblíbené hry

Mushroomer

3.10.2012
82%
Hra - Mushroomer
Video se načítá
Ve hře Mushroomer se vydáte s hlavní postavičkou sbírat hřiby, která se ukrývají po celé mapě. Abyste se však k ním dostali, musíte poodsouvat těžké kamenné bloky, přeskočit přes nebezpečné překážky, slézt po několika žebřících a nakonec se bezpečně dostat do cíle.

Sunshine

6.11.2012
78%
Hra - Sunshine
Video se načítá
Sunshine je netradiční skákačka, ve které se ocitnete ve vesmíru a vaším úkolem bude přeskakovat po jedntolivých planetách a dostat se tak až do cíle. Předtím však musíte posbírat všechny hvězdičky a vyhnout se černým dírám, které vás pohltí, pokud na nich zůstanete příliš dlouhou dobu.

Aurum

7.11.2012
83%
Hra - Aurum
Video se načítá
Jednoduše zpracovaná logická hra Aurum vás zavede do podivného světa složeného z kostek, ve kterém budete muset pomoci hlavnímu hrdinovi dostat se k jeho milé. Nejprve však musíte najít cestu k modré kostce, která zruší vaši vlastnost proměnit všechny prvky na zlato.

Reverie

31.12.2012
76%
Hra - Reverie
Video se načítá
V Skákačky Reverie bude vaším úkolem překonat v každém kole všechny nástrahy a dostat se k cílovým dveřím. Pohybovat se budete mezi dvěma rozdílnými světy, mezi nimiž můžete libovolně přepínat. V každém z těchto světů se nacházejí různé prvky, díky čemuž můžete každý level projít.

ButtonX20

25.4.2013
76%
Hra - ButtonX20
Video se načítá
ButtonX20 je logická, skákací hra, ve které musíte sebrat klíč, abyste se mohli dostat do dalšího levelu. Brání vám v tom různé překážky, hlavolamy, cílem je vždy zmáčknout červené tlačítko, kterým vypínáte laser, za kterým je klíč schovaný. Hra je jednoduchá a zábavná, ovládá se pouze šipkami.…

Fire Ladybug

11.5.2013
77%
Hra - Fire Ladybug
Video se načítá
Ve skvělé skákačce Fire Ladybug bude vaším úkolem přeskákat s dvěma beruškami přes překážky a zároveň přitom posbírat vzácné diamanty. To by nebylo až tak obtížné, avšak berušky spalují vše na co stoupnou, takže vždy máte jen krátkou chvíli než se zhroutí plošina, na které stojíte.

Bass Fishing Hero

5.5.2012
66%
Hra - Bass Fishing Hero
Video se načítá
Staňte se tím pravým rybářem v postřehové hře Bass Fishing Hero. Vždy když správně "opíšete" sérii šipek, ulovíte rybu. Podle náročnosti série bude ryba i veliká. Kolik stihnete v časovém limitu nachytat ryb?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.