Oblíbené hry

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

Vánoční oblíkačka

4.12.2011
69%
Hra - Vánoční oblíkačka
Video se načítá
Nadchází čas Vánoc a jsou tu i vánoční hry. Tento krát bezvadná hra pro holky, kdy si budou moct obléct ve vánočním pokoji modelku do opravdu stylového oblečení. na výběr bude z množství kabátků, sukní, punčoch i doplňků, aby mohla se mohla naplno projevit veškerá fantazie. Při hraní jistě dostanete…

Sport Mahjong

12.4.2013
65%
Hra - Sport Mahjong
Video se načítá
Je tady klasický Mahjong ve velice zajímavié a atraktivní podobě. Na jednotlivých kamenech, jejichž dvojice musíte hledat a tak je odstaraňovat, najdete vyobrazené jednotlivé sporty. Podaří se Vám odstranit z herního pole všechny kameny?

Hairdresser oblíkačka

10.4.2013
75%
Hra - Hairdresser oblíkačka
Video se načítá
Ve hře Hairdresser nepůjde o kadeřnictví a stříhání vlasů, jak by se mohlo zdát z názvu, ale budete oblékat samotnou kadeřnici. Kromě pohodlného pracovního oblečení, které jí ale musí samozřejmě maximálně slušet, vyberte pro tuto slečnu i některý ze super účesů. Nemůže přece si přece dělat v práci…

Barbie goes Ice Skating

11.4.2013
74%
Hra - Barbie goes Ice Skating
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie budou mít jistě radost z této oblíkačky, ve které přistihnete Barbie při krasobruslení. Vyberte jí pro tuto příležitost v jejím typickém stylu ty nejlepší kostýmy, brusle, doplňky i účes. Jak jí to bude na zamrzlé ploše slušet je jen na Vás :)

Fancy Costumes Dress Up

15.4.2013
76%
Hra - Fancy Costumes Dress Up
Video se načítá
Pomozte slečně v této pěkné oblíkačce vybrat ten nejlepší kostým na maškarní párty. Je jen na Vás jeslti půjde za policistku, námořnici, doktorku, servírku,... když nezapomenete na žádné doplňky ani super účer, určitě jí to bude slušet.
Hra - Monster School Dress Code
Video se načítá
Ujměte se péče o kompletní vzhled další ze studentek strašidelné střední školy Monster High. Vyberte pro ni ten nejlepší účes, oblečení, boty, líčení i nezbytné doplňky. Jak bude po Vašem zásahu vypadat a komu se bude nejvíce podobat?

Barbie Car Model

21.4.2013
78%
Hra - Barbie Car Model
Video se načítá
Krásná Barbie je opět tady a tentokrát bude ozdobou automobilových závodů. Oblékněte ji pro tuto zajímavou příležitost do stylových sexy topíků a sukýnek. Výběr je opravdu pestrý, tak je určitě se na co těšit. Nezapomeňte ani na tématické doplňky, aby byla jako vždy úplně dokonalá :)

Catrine Scaris Style

13.5.2013
74%
Hra - Catrine Scaris Style
Video se načítá
Pro všechny milovnice seriálu Monster High je tady další super oblíkačka s jednou ze studentek této strašidelné střední školy v hlavní roli. Vezměte si do péče Caterine Scaris a vyberte pro ni to nejlepší oblečení, doplňky, účes i barvu vlasů. Jak bude nakonec vypadat?

Woobies

20.8.2012
89%
Hra - Woobies
Video se načítá
Tak taková postřehová hra tu ještě nebyla. Za úkol budete mít vystřelovat barevné kuličky a spojením tří stejných barev je odstraňovat z herního pole. Tento princip jistě znáte. Tato hra je ale výjimečná svou krásnou grafikou a ztvárněním kuliček, které jsou chlupaté, roztomilé a budou se na Vás…

Mahee girl dress up

9.6.2013
89%
Hra - Mahee girl dress up
Video se načítá
V této super oblíkačce je opravdu na co se těšit. Nejen že na vás bude mluvit česky, ale i výběr nejrůznějšího oblečení včetně bot, plavek a doplňků je veliký. Slečně na pláži budete moct navíc změnit i účes, barvu vlasů, tvar očí i úst... takže můžete vytvořit nejrůznější výrazy tváře ;) Jak bude…

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.
Hra - Big Little Plagiary 3: Made in China
Video se načítá
Big Little Plagiary 3 je povedená skákačka, ve které musíte v každém levely posbírat hvězdičky a zajistit si tak postup do dalšího kola. Přeskakujte přes překážky, najděte správnou cestu a získejte tak nejvyšší skóre.

Jump Mario 2

19.5.2012
73%
Hra - Jump Mario 2
Video se načítá
Kdo by neznal jednoho z nejznámějších hrdinů PC her Super Maria? Tentokrát je tady ve relativně náročné skákačce, kde nejen sbírá hvězdičky a zabíjí zákeřné houby, ale navíc se celá trasa neustále posunuje a vy musíte být dost rychlí, aby jste se udrželi ve hře.

Madagascar 2 Mad Dash

3.6.2012
76%
Hra - Madagascar 2 Mad Dash
Video se načítá
Vypravte se se lvem Alexem, zebrou Martym, žirafou Melmenem a hrošicí Glórií na dobrodružsvtí do Afriky. Tady se sobě navzájem ztratili a Alex je všechny musí najít a provést přes nebezpečné nástrahy. Pomůžete mu?

Bango

29.6.2012
72%
Hra - Bango
Video se načítá
Proskákejte s hlavním hrdinou přes všechny podlahové kostky a dostaňte se tak do dalšího levelu v logické skákačce Bango. Vaším úkolem je zničit každou kostku na hrací ploše a to tak, že na ni stoupnete. Pokud uděláte chybu, můžete daný level zkusit hrát znovu.

Ninja Jump

21.7.2012
83%
Hra - Ninja Jump
Video se načítá
Staňte sa malým, ale o to šikovnejšími ninjom a skúste vybehnúť čo najviac po stene budovy. Nebudete to mať ale také ľahké. Čakajú na Vás prekážky v podobe striešok aj nepriateľských bojovníkov. Pred tými všetkými musíte uskočiť včas na protiľahlú stenu, inak spadnete a hra pre Vás končí. Ako bonus…

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.

The Company of Myself

10.9.2012
80%
Hra - The Company of Myself
Video se načítá
Vydejte se s hlavním hrdinou na dlouhou cestu, na které bude potřeba překonat nejednu překážku v zajímavé skákačce The Company of Myself. Váš hrdina dokáže vytvořit svou minulou kopii, což vám pomůže dostat se přes každou nástrahu. Navíc pokud víte aspoň trochu anglicky, můžete sledovat velmi…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.