Oblíbené hry

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Bird Pax

30.5.2011
75%
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Chtěli byste si zahrát trochu jinou karetní hru než je klasický Solitaire nebo Poker? Potom vyzkoušejte hru Bird pax. V této hře dostanete sadu karet, se kterou musíte porazit soupeře. Karetní souboje vyhrává ten, kdo má kartu s vyšší hodnotou. Ten potom získává i protihráčovi karty. Výsledek…

Starlight Dream

25.4.2012
88%
Hra - Starlight Dream
Video se načítá
V této skákačce s hezkou grafikou půjde o to, dostat se s roztomilou postavičkou po obláčcích co nejvýše. Jakmile na nějaký obláček skočíte, vytratí se, takže panáčka musíte nasměrovat na nejbližší volný obláček. Čím výše se dostanete, tím vyšší skóre získáte.

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Pooh Big Show

1.5.2012
80%
Hra - Pooh Big Show
Video se načítá
Kdo by neznal medvídka Pú. V této milé hře s krásnou grafikou mu budete pomáhat, jak jinak než se sběrem medu. Medové džbánky bude muset Pú sebrat a odnést na křížkem označené místo. Ale pozor, musí to stihnout dříve, než ho zpozoruje Kryštůfek Robin.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.