Oblíbené hry

Snake Fight Arena

23.4.2013
70%
Hra - Snake Fight Arena
Video se načítá
Cílem hry Snake Fight Arena je v každém kole doběhnout a sníst všechny hady a tím zvítězit. Sníst však můžete jen ty hadů, kteří jsou kratší než vy a to tak, že do nich čelně narazíte. Pokud do hada narazíte zboku, získáte část jeho délky a zároveň ho takovýmto způsobem zmenšíte.

Railroad Journey

24.5.2014
70%
Hra - Railroad Journey
Video se načítá
Zábava jistě nechybí ve hře Railroad Journey. Musíte se pouze správně rozhodnout, kterou cestou se vydat a poté již sbírat zlato a drahé kamení. Čím více jich nasbíráte tím šťastnější bude Váš skřítek.

Kurzory budoucnosti

21.5.2014
80%
Hra - Kurzory budoucnosti
Video se načítá
Jaké kurzory by se teoreticky mohly objevit v budoucnosti? To zjistíš v této oddychové hře. Nejspíš se to ale nestane, jsou to kurzory většinou dost nepraktické.

Snail Bob 6 Winter Story

22.12.2013
96%
Hra - Snail Bob 6 Winter Story
Video se načítá
Snail Bob k nám přichází v dalším pokračování série, které se jmenuje Snail Bob 6 Winter Story. V tomto díle se ocitnete v kruté zimě, které šnekovi nedělá dobře. Proto se snažte co nejrychleji vyřešit jednotlivé hádanky, abyste šneka dostali do domečku.

Word Find

14.4.2012
62%
Hra - Word Find
Video se načítá
Najdete všechna anglická slova mezi všemi písmeny? Procvičte si svůj postřeh i anglická slovíčka v této logické hře, která bude bavit jistě nejen milovníkům osmisměrek.

Flag Quiz

3.10.2013
71%
Hra - Flag Quiz
Video se načítá
Milovníci zeměpisu si mohou mezi sebou otestovat znalosti vlajek. Stačí vždy přiřadit vlajku ke jménu státu. Výhodou je možnost vylučovací metody, takže byste si měli poradit.

Roads Of Rome 2

9.8.2013
80%
Hra - Roads Of Rome 2
Video se načítá
Staňte se budovatelem cest! Jak se říká, „Všechny cesty vedou do Říma“. Vaším úkolem bude vystavět cesty, budovy a mosty a vytěžit krystaly, rostliny do západu slunce. Hra má i pár vylepšení, můžete mít více dělníků a můžete vyrábět více surovin. Zvládnete vystavět vše včas?

Typeasaurus

3.5.2014
86%
Hra - Typeasaurus
Video se načítá
Máte-li dostatečně velký slovník na anglická slovíčka, pak si zahrajte hru Typeasaurus. Cílem je psát slova, která obsahují zobrazená písmena. Čím delší slovo bude, tím dále doběhnete.

Cut The Rope

22.9.2013
85%
Hra - Cut The Rope
Video se načítá
Milovníci mobilních her jistě znají hru Cut The Rope. Nyní ji přinášíme i my. Cílem hry je nakrmit malou příšerku pomocí bonbónků. Během hraní také sbírejte hvězdičky. Pokud kolo dohrajete na tři hvězdy, dosáhnete nejvyššího skóre. V pokročilých kolech je obtížnost zvýšena díky změnám v gravitaci a…

Frogtastic

22.5.2013
76%
Hra - Frogtastic
Video se načítá
Je tady zábavná oddechovka, ve které budete muset nakombinovat správně ingredience, ze kterých pak vytvoříte kouzelnou rtěnku pro princeznu. Když totiž políbí s touto rtěnkou zakletého prince, stane se z žabáka opět krasavec. Když ale zvolíte špatnou kombinaci, můžete se princ proměnit v něco docela…

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Zombie Taxi 2

12.6.2012
67%
Hra - Zombie Taxi 2
Video se načítá
Zombie Taxi 2 je druhý díl akční hry, ve které je potřeba zachránit lidi z města, které zanedlouho kompletně zaplaví zombie. Odpadních kontejnerech lidí na bezpečná místa a přitom se snažte srazit co nejvíce zombie. Druhý díl této hry disponuje i několika novými auty a dalšími vylepšeními.

Hair Dresser 5

9.4.2012
70%
Hra - Hair Dresser 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo se rády češou, upravujou si vlasy a vymýšlí účesy je tady další super hra, ve které se stanete kadeřnicí. Stříhejte a barvěte vlasy podle své fantazie a uvidíte, jak moc to Vaši kreslenou modelku změní.

Super chůvaNÁŠ TIP

13.8.2012
96%
Hra - Super chůva
Video se načítá
Staňte se v této hře chůvou v jeslích pro nejmenší děti. Všem svěřeným dětem budete muset včas plnit jejich potřeby a přání. Když se Vám to podaří, dostanete se do dalšího kola, kde Vám přibude dětí i věcí, které po Vás budou chtít.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.