Oblíbené hry

Pixel Bomb 2

15.11.2012
73%
Hra - Pixel Bomb 2
Video se načítá
Užijte si výborně graficky zpracované pokračování rychlé postřehové hry Pixel Bomb. Cílem hry je opět projít co nejrychleji všemi levely. Abyste se dostali dál, musíte se kurzorem dotknout všech barevných hvězdiček a tak je zničit. Hru tentokrát komplikují červené body, které Vás znatelně zpomalí,…

Blue Harbour Parking

7.9.2012
68%
Hra - Blue Harbour Parking
Video se načítá
Hra Blue Harbour Parking vás přenese do přístavu, kde jako nováček dostanete opravdu nelehký úkol. Vaší prací bude bezpečně do přístavu zaparkovat všechny příchozí lodě. Při parkování však nesmíte narazit, jinak hra končí a vy budete muset začít úplně odznova.

Nadia Catwalk Show

16.7.2011
93%
Hra - Nadia Catwalk Show
Video se načítá
Máš ráda módní přehlídky? Tak potom bude tahle hra určitě vhodná pro tebe. V této hře je tvým úkolem nastrojit modelku podle toho, na které přehlídce bude vystupovat. Tvé schopnosti potom ocení porota, která ti uděluje za dobrý vkus body a hvězdičky.

Frantic

26.8.2012
70%
Hra - Frantic
Video se načítá
Zničte všechny nepřátelské vesmírné lodě, vyhýbejte se střelám vašich nepřátel, zlikvidujte bosse a postupte tak do dalšího kola v akční postřehové hře Frantic. Vaši protivníci budou na vás útočit ze všech stran, proto musíte být velmi rychlý, aby se vám podařilo je všechny zlikvidovat.

Swordless Ninja

16.5.2012
75%
Hra - Swordless Ninja
Video se načítá
V skákačce Swordless Ninja se s malým ninjou vydáte na dobrodružnou cestu plnou různých překážek a nebezpečí. Procházejte záludnými levely, ničte nepřátele, sbírejte mince a bonusy a dostaňte se úspěšně až do konce.

Bounce

14.3.2012
86%
Hra - Bounce
Video se načítá
Nápaditost, hratelnost a skvělá grafika, tak by se dala tato hra ve zkratce charakterizovat. Úkol je jednoduchý - udržet všechny barevné míčky ve hře. Míčky však stále přibývají, takže se budete muset skutečně snažit, abyste dosáhli co největší skóre.

Jet Velocity 3D

30.5.2011
64%
Hra - Jet Velocity 3D
Video se načítá
Zahrajte si tyto 3D závody vesmírných lodí. Projeďte trasu co nejrychleji, zvítězte nad vašimi protivníky a získáte přístup k novým závodním lodí. Loď se ovládá pouze šipkami na klávesnici. Pokud najedete na modré šipky, zvýší se vám dočasně rychlost.

Zombie Taxi 2

12.6.2012
67%
Hra - Zombie Taxi 2
Video se načítá
Zombie Taxi 2 je druhý díl akční hry, ve které je potřeba zachránit lidi z města, které zanedlouho kompletně zaplaví zombie. Odpadních kontejnerech lidí na bezpečná místa a přitom se snažte srazit co nejvíce zombie. Druhý díl této hry disponuje i několika novými auty a dalšími vylepšeními.

Sexy football

23.5.2011
58%
Hra - Sexy football
Video se načítá
Myslíte si, že holky neumí hrát fotbal tak dobře jako kluci? V této hře si to můžete vyzkoušet. Stojí proti sobě dva týmy - mužský a ženský a je pouze na vás, které z těch dvou dovedete k vítězství. Fotbal si můžete zahrát jak proti počítači tak proti vašim kamarádům.

Dog Hotel 2

12.1.2012
95%
Hra - Dog Hotel 2
Video se načítá
Pro všechny milovnice zvířátek a pejsků zvlášť je tady druhé pokračování oblíbené hry Dog Hotel, kde máte opět za úkol postarat se správně o svěřené pejsky. Musíte včas plnit všechny jejich přání a potřeby a dát si dobrý pozor, aby Vám neutekli. Procvičíte si svůj postřeh a určitě Vás tihle malí a…

Goodgame Mafia

8.1.2012
90%
Hra - Goodgame Mafia
Video se načítá
Goodgame Mafia je interaktivní hra, která Vás zavede do nejtemnějšího podsvětí plného zločinu, násilí a těch nejdrsnějších existencí. Vaším úkolem bude nejen přežít, ale také si zde vybudovat co nejlepší pozici. K tomu, abyste si připadali jako ve skutečnosti Vám pomůže opravdu skvěle propracovaný…

Dolphin Olympics 2

7.7.2012
89%
Hra - Dolphin Olympics 2
Video se načítá
V této hře budete ovládat krásného delfína, který má v časovém limitu ukázat, co všechno umí. Vyzkoušejte si s ním všechny možné i nemožné přemety, vyskakujte z vody a zkuste stále vypadat co nejkrásněji, abyste dostali co nejvíce bodů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.