Oblíbené hry

Run Chicken Run

10.3.2013
70%
Hra - Run Chicken Run
Video se načítá
V této hře budete mít za úkol s kuřetem uběhnout co největší vzdálenost, než Vás chytne čarodějnice. V cestě Vám budou stát překážky jako včelí roj nebo kámen.

Helicops

29.8.2012
68%
Hra - Helicops
Video se načítá
Helicops je akční střílečka, ve které usednete za řídítka vrtulníku a pustíte se do likvidace množství nepřátel. Ti na vás budou útočit ze všech stran, takže se budete muset skutečně snažit, pokud je chcete porazit a dotáhnout tak misi do zdárného konce.

WinterGems

28.2.2013
62%
Hra - WinterGems
Video se načítá
Wintergems je klasická spojovačka, ve které musíte spojit minimálně 3 stejné ozdoby. Když je spojíte, tak ozdoby zmizí a Vy dostanete body. Čím více ozdob spojíte, tím více dostanete bodů.

Nano Car Race

20.5.2012
65%
Hra - Nano Car Race
Video se načítá
Nano Car Race je závodní hra, ve které se se svým autem vydáte na náročnou dráhu plnou různých překážek. Pokud chcete získat vysoké skóre nezapomeňte sbírat červené srdíčka, které po cestě najdete.

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Tennis

17.10.2012
72%
Hra - Tennis
Video se načítá
Zahrajte si tento skvěle zpracovaný a realistický tenis a poražte vašeho protihráče v nelítostném souboji. Pravidla a bodování hry je téměř stejné jako ve skutečném tenise, takže vám nic nebrání vychutnat si tento skvělý sportovní zážitek.

Dung

26.11.2012
84%
Hra - Dung
Video se načítá
Ve hře Dung se vžijete do kůže malé mouchy, která se snaží získat pro sebe dostatek potravy. Všude kolem však číhají nebezpečí, jako jsou pavouci, včely a další hmyz. Vaším úkolem tak bude vyhnout se každé nástraze a získat ve hře co nejvíce bodů za posbírané předměty. Hra s největší…

Farm express 2

18.5.2012
71%
Hra - Farm express 2
Video se načítá
V této hře se stanete farmářem, který převáží svou vypěstovanou zeleninu. Musíte se svým traktorem jet velice opatrně, abyste v nerovném terénu žádné cenné zboží nevysypali.
Hra - Šachy online proti jiným
Video se načítá
Jistě znáte hru králů šachy, ve které se utkáváte na bojovém poli šachovnice se svým soupeřem jehož krále se snažíte svrhnout a svého naopak ubránit. V této hře budete moct navíc poměřit své síly s reálným soupeřem, kterého Vám vylosuje počítač nebo vyzvete přímo kamaráda.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Stunt Driver 3D

16.2.2013
70%
Hra - Stunt Driver 3D
Video se načítá
Kariéra kaskadéra je jistě lákavá. Splnit si svůj sen můžete v této hře. Usednete za volant a Vašim cílem bude překonat všechny překážky. Na počátku se jedná o přeskočení co nejvíce autobusů. Dále se dostanete také na proskakování skrze zapálené obruče, srážení dřevěných beden a také poražení co…
Hra - Horror truck zombie killer
Video se načítá
Lehce postřehová hra, ve které ovládáte nákladní auto a musíte posbírat co nejvíce černých přízraků. Hra je časově omezená, takže se musíte snažit být co nejrychlejší, občas se však na silnici najde i časový bonus.

Vox Populi Vox Dei

10.3.2012
87%
Hra - Vox Populi Vox Dei
Video se načítá
Staňte se vlkodlakem dychtícím po krvi nepřátel a připraveným zničit každého, kdo se mu postaví do cesty. Vaší obrovskou výhodou je fakt, že se můžete stát neviditelným, avšak i přesto porazit všechny nepřátele nebude snadné.

Park It Fast

24.11.2012
70%
Hra - Park It Fast
Video se načítá
Zaparkujte desítky aut na vyznačené místo na parkovišti bez toho, aby jste nabourali v parkovací hře Park It Fast. Ve hře musíte být skutečně rychlý, protože se vám při parkování každého auta odpočítává čas, který se částečně doplní, až auto zaparkujete.

Sled Shredding

7.7.2012
78%
Hra - Sled Shredding
Video se načítá
Dostaňte se se Santou co nejdále a získejte tak nejvyšší skóre v postřehové hře Sled Shredding. Na saních budete přeskakovat po střechách domů, přičemž vaše jízda bude stále rychlejší a rychlejší. Naštěstí vám budou stále přibývat nové zkušenosti, které vám pomohou všechny překážky překonat.

Ghost Flight

18.6.2012
70%
Hra - Ghost Flight
Video se načítá
Vydejte se na cestu do nebe s bílým duchem po klikaté silnici v zábavné hře Ghost Fight. Důležité je nenarazit do překážek a dostat se co nejdál. Mnoho protivníků se snaží o totéž, takže jejich duchy na své cestě uvidíte.

Zombie Taxi

31.5.2012
64%
Hra - Zombie Taxi
Video se načítá
Zombie Taxi je akční hra, ve které bude vašim cílem zachránit co nejvíce lidí z města napadeného zombie. Zombie zničíte tak, že je srazíte. Ohrožené lidi je třeba naložit do taxíku a odvést je na bezpečné místo. Nechybí ani několik vylepšení a velký výběr aut.

Cake Jam

26.4.2012
89%
Hra - Cake Jam
Video se načítá
Cake Jam je další z výborných her, ve kterých budete vařit i obsluhovat své hosty. Tentokrát se stanete majitelkou koláčového království a Vašimi hosty budou opravdu roztodivné postavy. Stihnete jim všem udělat koláče podle jejich představ?

Traffic Mania

2.2.2013
70%
Hra - Traffic Mania
Video se načítá
Dobrá postřehová hra, ve které se jako policista budete řídit dopravu. Semafory zrovna moc nefungují a tak musíte auta navigovat gesty. Dávejte si však pozor ať do sebe nenarazí!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.