Oblíbené hry

Smurfs Adventure

14.3.2012
82%
Hra - Smurfs Adventure
Video se načítá
Smurfs Adventure potěší malé i velké milovníky šmoulů. Posbírejte se šmoulou všechny předměty a vraťte se zpět do domečku. Musíte si však dávat pozor na nepřátele a také musíte být rychlí, protože na každý level máte omezený čas.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Hudba od srdce

30.6.2012
79%
Hra - Hudba od srdce
Video se načítá
V této pěkné oblíkačce se ocitnete na klavírním koncertě, kde klavíristka právě prožívá vrcholnou část svého vystoupení. V jakém stylu bude její koncert? Vyberte podle toho piano, její účes a samozřejmě oblečení.

Governor of Poker

30.5.2011
55%
Hra - Governor of Poker
Video se načítá
Hrajete rádi poker a jeho oblíbenou verzi Texas Holdem? V tom případě tu pro vás máme jednu hru, ve které je hraní pokeru hlavním principem. Cílem hry je vyhrát ve všech texaských salonech - potom se stanete opravdovým Governorem pokeru.

Jade Bratz

9.10.2012
83%
Hra - Jade Bratz
Video se načítá
Je tady další výborná hra s panenkou Bratz v hlavní roli. Kromě toho, že ji budete moct obléct do krásných šatů, kalhot, triček, sukní..., máte navíc možnost podle své fantazie vyzdobit i přehlídkové molo, na kterém se Vám na konci panenka ukáže. Tak si to pořádně užijte!

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…
Hra - Sářina lekce vaření  - pečené kuře
Video se načítá
Naučte se další z klsických receptů od učitelky vaření Sáry. Tentokrát to budou pečená kuřecí stehýnka. Jako vždy si budete muset samy vše přichystat a teprve potom se podle pokynů v pravém horním rohu budete moci pustit do samotného vaření. Výsledek ale o to víc potěší, když víte, že jste vše…

Barbie goes riding

18.11.2012
78%
Hra - Barbie goes riding
Video se načítá
Připravte krásnou panenku Barbie na projížďku na koni. Samozřejmě i při tomto super sportu jí to musí náležitě slušet. Vyberte proto ten nejlepší účes, helmu, jezdecké boty i kalhoty a některé z triček, sak a vestiček. Jak bude nakonec Barbie vedle svého koníka vypadat?

Super Hair Studio

7.7.2011
88%
Hra - Super Hair Studio
Video se načítá
Chtěla by se stát kadeřnicí? Nebo tě jen baví hraní s panenkami? V této hře si to můžeš vyzkoušet, jaké to je, vlastnit kadeřnický salon. Udělej zákaznicím ty nejkrásnější účesy. Vyber si, jaký styl jí bude slušet nejvíce a podle toho účes vytvoř.

Pom Pom Girl Dress Up

19.11.2012
65%
Hra - Pom Pom Girl Dress Up
Video se načítá
Vyberte ten nejlepší kostým pro krásnou roztleskávačku. Zvolte barvu topu, sukni nebo kraťásky a samozřejmě některé ze stylových tenisek. Nesmí chybět ani slušivý účes a charakteristické střapce ;)

Snip and Style Salon

22.7.2011
78%
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Ráda si hraješ na kadeřnici? V této hře si můžeš vyzkoušet, jaké to, mít kadeřnictví. Tvým úkolem je vytvářet účesy podle toho, jak si zákaznice přejí. K dispozici máš samozřejmě fén, nůžky a spoustu dalších potřeb. Ukaž své schopnosti a předveď co v tobě je.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Puss In Boots Dresup

20.11.2012
78%
Hra - Puss In Boots Dresup
Video se načítá
Je tady známý Kocour v botách, který se ukázal nejen po boku oblíbeného Shreka, ale nedávno měl i vlastní film. Oblečte tohoto akčního i roztomilého hrdinu do kostýmu podle vlastních představ. Zbraň, šaty, masku i boty budete moct vybrat také pro jeho kočičí dámu.

My Baby Unicorn 2

21.11.2012
73%
Hra - My Baby Unicorn 2
Video se načítá
V této hře máte možnost vytvořit přesně podle svých představ krásného malého jednorožce. Vyberte mu barvu, druh hřívi i ocasu, kopýtka, nejrůznější ozdoby a samozřejmě roh a křídla. Nakonec si zvolíte prostředí, do kterého se Váš létající jednorožec bude nejvíce hodit.

Manikůra pro Miss

21.11.2012
78%
Hra - Manikůra pro Miss
Video se načítá
V této hře se jako elitní manikérky zhostíte úkolu připravit ruce mladné slečny na soutěž Miss. Nehty a celé ruce jsou totiž stejně důležitou vizitkou jako dokonalý účes nebo oblečení. Dopřejte proto nehtům tu nejlepší péči a vyberte vkusný lak i ozdoby.

Catrina DeMew

21.11.2012
70%
Hra - Catrina DeMew
Video se načítá
V této oblíkačce dostanete na starost další ze studentek strašidelné střední školy Monster High - Catrinu DeMew. Je jen na Vás jaké trička a sukně nebo šaty pro ni vyberete. Nechybí ani nabídka bot, kabelek, šperků a účesů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.