Oblíbené hry

Hra - Barbie solon pro zvířátka
Video se načítá
V klasickém růžovém Barbie stylu si v této hře otevřete salon pro domácí zvířátka, kde se budete starat o pejsky a kočičky. V každém kole budete muset být rychlejší a rychlejší, abyste včas dokázali plnit všechny jejich přání a potřeby.

Snoring

19.9.2012
80%
Hra - Snoring
Video se načítá
Tato výborná logická hra je vhodná i pro nejmenší hráče. Má krásnou animovanou grafiku milých zvířátek a Vašim úkolem bude v každém kole shodit z útesu sympatického slona. Aby se Vám to podařilo, budete do něj muset strčit některým menším zvířátkem, jehož kutálení, skok nebo pád si budete muset…

Frog Dares

17.11.2011
85%
Hra - Frog Dares
Video se načítá
Ve hře Frog Dares budete ovládat malou žábu, se kterou musíte procházet jednotlivé levely. Cestou musíte překonávat různé překážky, skákat přes ostrůvky a chytat hmyz, který vám stojí v cestě. Zároveň se musíte snažit, abyste posbírali co nejvíce mincí, které cestou objevíte.

Diamond Adventure

24.6.2012
72%
Hra - Diamond Adventure
Video se načítá
V skákačce Diamond Adventure se s hlavním hrdinou vydáte na cestu plnou nebezpečných překážek a zákeřných nástrah. Ohrožovat vás budou zejména domordci, kterých můžete zneškodnit jen tak, že na ně skočíte. Nezapomeňte po cestě sbírat diamanty, za které získlate body.

Swordless Ninja

16.5.2012
75%
Hra - Swordless Ninja
Video se načítá
V skákačce Swordless Ninja se s malým ninjou vydáte na dobrodružnou cestu plnou různých překážek a nebezpečí. Procházejte záludnými levely, ničte nepřátele, sbírejte mince a bonusy a dostaňte se úspěšně až do konce.

Pokemon Rescue

14.3.2012
76%
Hra - Pokemon Rescue
Video se načítá
Nejoblíbenější Pokémon Pikachu je zpět a to ve velmi vydařené skákačce Pokemon Rescue. Dostaňte Pikachua k pokéballa a po cestě posbírejte, co nejvíce předmětů. Ale pozor! V cestě vám bude stát mnoho nepřátel, kterým se musíte vyhnout.

Tom and Jerry Chase

15.9.2012
85%
Hra - Tom and Jerry Chase
Video se načítá
Kdo by neznal Toma a Jerry s jejich nekončícími zábavnými honičkami a spory. V této výborné skákačce s krásnou grafikou si budete přadat, jakobyste se ocitli přímo v seriálu. Dostatnete na starost Jerryho a budete utíkat bytem před Tomem. Cestou musíte přeskakovat všechny přkážky a sbírat cenný sýr.…

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.
Hra - Monster High pokoj pro mazlíčka
Video se načítá
V této pěkné hře inspirované seriálem Monster High budete zařizovat speciální pokoj pro mazlíčka některého studenta nebo studentky této strašidelné střední školy. Jakého mazlíčka by asi mohli mít a jak bude vypadat jeho pelíšek, miska a ostatní důležité věci?

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

School Flirt

30.5.2011
80%
Hra - School Flirt
Video se načítá
Neobvyklá hra, ve které je tvým úkolem získat co nejvíce kluků, kteří se do tebe zahledí. Stačí si některého z nich vybrat a zaměřit se na něho. Nejsi ovšem jediná, kdo se takhle snaží kluky ošálit, na ulici jsou i jiné dívky. Můžeš s nimi svádět o kluky souboje, rychlým klikáním získáváš nad…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Barbie Cake

29.4.2012
88%
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Dort panenky Barbie je výborná hra ve které si přijdou na své milovnice zdobení, vaření i této krásky. Vyberte panence oblečení a hlavně tvar sukně, která se stane dortem. Ten pak můžete podle libosti zdobit z opravdu velké nabídky polev, krémů, svíček i jednotlivých cukrových pochoutek. Vše co na…

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.