Oblíbené hry

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

I Saw Her Standing There

14.8.2013
84%
Hra - I Saw Her Standing There
Video se načítá
Mladý kluk se zamiloval do holky. To je normální. Ta holka je zombie. No... stane se. Jediný způsob, jak může jejich láska fungovat, je, že se mu jí podaří zavřít do klece. Zahrajte si tuhle skvělou plošinovku a dopřejte jejich lásce, aby dopadla dobře.

Flood Runner 4NÁŠ TIP

26.4.2013
76%
Hra - Flood Runner 4
Video se načítá
Zatím poslední díl parádní pařby, ve které se snažíte uprchnout před živelnou pohromou. Zde Vás však v každém patře honí něco jiného. Narazíte tu tak na lávu, vodu, lavinu či dinosaura!! S každým uběhnutým metrem navíc získáváte zkušenosti.

Fireboy and Watergirl 4

23.3.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 4
Video se načítá
Skvělá hra vlastním názvem Fireboy and Watergirl in The Forest Temple 3, ve které jde hlavně o spolupráci dvou hráčů nebo obou rukou jednoho hráče. Oba panáčci mají specifické vlastnosti, díky kterým se jeden může pohybovat v ohni a druhý ve vodě. Díky spolupráci můžete pozvat i kamaráda a logické…

Stylish Bride Dressup

9.8.2013
75%
Hra - Stylish Bride Dressup
Video se načítá
Svatební den je tu a naše nevěsta neví, jaké šaty si má vybrat. Spoléhá na vaši pomoc a styl. Pomozte i vy nevěstě a udělejte ji, v její svatební den nejkrásnější.

Duck Life 3

7.7.2011
85%
Hra - Duck Life 3
Video se načítá
Zahrajte si tuto oddechovou hru. Vyberte si svoje kachňátko a trénujte ho, aby dokázalo uspět na závodech. Pokud se vám podaří hru dohrát dokonce, vyroste z vašeho kachňnátka velká kachna.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

All That Matters

5.11.2012
83%
Hra - All That Matters
Video se načítá
Dostaňte všechny postavičky v logické hře All That Matters do cílových dveří a postupte tak k dalšímu obtížnému úkolu. Každá z postaviček má jinou vlastnost, takže najít to správné řešení bude vyžadovat hodně logického myšlení. Vzájemnou spoluprací však určitě vhodný způsob najdete.

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Statečná kočička

9.7.2012
75%
Hra - Statečná kočička
Video se načítá
Příběh o statečné kočičce v této zajímavé hře je ilustrován vždy dvěma stejnými obrázky, mezi kterými jsou ale rozdíly. Vždy když všechny rozdíly najdete, posunete se k další části příběhu. Jediným problémem může být to, že je vše napsáno v angličtině. Ale nebojte se, pokud anglicky neumíte, vždy si…
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá
Home Sheep Home 2: Lost Underground je pokračování logické hry, ve které se se třemi ovečkami dostanete do tmavého podzemí. Vzájemnou spoluprací mezi ovečkami musíte najít způsob, jak se z podzemí dostat. Každá ovečka má jinou velikost, co budete muset při řešení jednotlivých kol využít.

Bratz 25 Ice Champions

12.8.2011
80%
Hra - Bratz 25 Ice Champions
Video se načítá
Tak trochu neobvyklá hra s tématikou Bratz. Nejde totiž o oblékací ani make up hru. V této hře jste na šampionátu v bruslení a vaším úkolem je připravit úžasnou show. Vyberte si správnou muziku a vytvořte choreografii pro vaši bruslící Bratz panenku. Potom si samozřejmě můžete celou show…

Escaping the Prison

10.7.2012
75%
Hra - Escaping the Prison
Video se načítá
Být zavřený ve vězení není žádná výhra. Naštěstí existuje hned několik způsobů, jak se dostat na svobodu. S pomocí zásilky, která vám došla na vaši celu se musíte pokusit o útěk. Celkově existují 3 různé způsoby, jak se vám to může podařit. Najdete je všechny?

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá
V této výborné postřehové hře se můžou stát houslovými virtuosy i ti, kdo nemají vůbec žádný hudební sluch nebo nadání. Půjde hlavně o to, ve správnou chvíli a na správně dlouhou dobu mačkat zadaná písmena a symboly na klávesnici. V každém levelu na Vás čeká krásnější ale náročnější melodie.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.