Oblíbené hry

Earn To Die 2012 Part 2

22.4.2014
73%
Hra - Earn To Die 2012 Part 2
Video se načítá
Máme tu pokračování Earn To Die 2012! V prvním díle jste uniknuly jen tak, tak. Teď jde ale opravdu o život. Snažte se ujet vždy co největší vzdálenost, abyste získali co nejvíce peněz. Podaří se vám nadobro uniknout?

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které krom vyhrávání musíte plnit i různé úkoly. Navíc za vydělané peníze můžete nakupovat auta a vylepšovat je.

Potion of Beauty

6.1.2014
90%
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Potion fo Beauty je zábavná hra, ve které budete míchat lektvary. Podle toho, jaký namícháte lektvar, se z čarodějnice stane kráska nebo obluda. Na výběr máte mnoho ingrediencí, které je možné kombinovat.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Pig Race

22.12.2013
77%
Hra - Pig Race
Video se načítá
V této hře hrajete za prasečího závodníka. Vaším úkolem bude sbírat žaludy nejlépe hned po sobě. Sbírejte srdíčka za každou cenu, budou se později hodit. Vyhýbejte se překážkám a dorazte až do cíle. Podaří se vám nahrát to nejlepší skóre?

The Morning Walk

25.11.2013
73%
Hra - The Morning Walk
Video se načítá
Z času na čas, pokud se podíváme na majitele psů, nevíme jestli psa venčí majitel nebo je to opačně. V této hře je to určitě ten opačný případ. Hra je zajímavá hlavně tím, že se musíte vyhýbat mnohým nástrahám, jako jsou ptáci, stromy, či motýli. Naopak přeskakovat musíte krabice, hydranty a…

Jogging in Hell

30.7.2013
83%
Hra - Jogging in Hell
Video se načítá
Máme tu pro vás bezvadnou postřehovku, který určitě každý z vás ocení. Hra je velmi podobná jako Kawai Run. Vaším cílem bude, doběhnout co nejdále to půjde. Nebude to tak jednoduché, protože na vás čeká spousta překážek a nástrah, které je nutno zdolat. Když zmáčknete dvakrát šipku nahoru, tak…

Frizzle Fraz 6

13.6.2015
86%
Hra - Frizzle Fraz 6
Video se načítá
Máme tu parádní pokračování hry, ve které se snažíte najít v každém levelu všechny chlupaté kuličky. V každém levelu se však skrývá mnoho nástrah, které budete muset překonat.

Frizzle Fraz 5

21.1.2015
83%
Hra - Frizzle Fraz 5
Video se načítá
Máme tu parádní pařbu, která má již za sebou několik předchozích dílů. Vaším úkolem bude s chlupatou kuličkou posbírat co nejvíce diamantů a hlavně najít všechny malé kuličky, které jsou skryté.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.