Oblíbené hry

Sailor Senshi

27.2.2014
92%
Hra - Sailor Senshi
Video se načítá
Sailor Senshi jde do války a proto potřebuje vybrat oblečení a účes. Účes můžete všemožně skládat a barvit omezenější výběr je v oblečení, které však můžete vylepšit doplňky a barvami.

Anime Summer Girls

28.8.2014
89%
Hra - Anime Summer Girls
Video se načítá
Oblečte si čtyři krásné dívky, které se chystají na pláž. Na výběr máte mnoho šatů, barev a doplňků.
Hra - Princesses vs. Villains Halloween Challenge
Video se načítá
Pomozte každé princezny, aby se na Halloween převlékla za svého úhlavního nepřítele. Bude váš výběr správný a skutečně odpovědět originálu?

Cyber Girl Makeover

12.7.2012
74%
Hra - Cyber Girl Makeover
Video se načítá
V dnešní době byste s tímto líčením asi ještě neuspěly, ale ve hře Cyber Girl Makeover půjde o dívku z budoucnosti, takže budete moct popustit uzdu své fantazii a vyzkoušet opravdu odvážné stylistické kreace.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Fluttershy Vs Pony Human

27.10.2015
76%
Hra - Fluttershy Vs Pony Human
Video se načítá
Vypadá Fluttershy lépe než poník nebo jako moderní mladá slečna. Vyzkoušejte si ji obléci v dech stylech a rozhodněte, podle vlastního uvážení.
Hra - My Little Pony Rainbow Rocks Sunset Shimmer Dress
Video se načítá
Vyberte Rainbow krásné oblečení a doplňky, aby vynikla mezi svými kamarádkami . Myslíte, že tento úkol splníte ?
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Dollhouse decoration

12.8.2011
59%
Hra - Dollhouse decoration
Video se načítá
Máte rádi zdobení a dekorační hry? V tom případě si jistě oblíbíte tuto onlinovku. Vyberte si dům, který chcete vybavit a pusťte se do práce. Ke každému pokoji v domě je potřeba vybrat a umístit nábytek, což bude vaším úkolem. Připravte krásný domov nové rodině, která se tam nastěhuje.

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Avie Pocket: Popstar

20.2.2016
90%
Hra - Avie Pocket: Popstar
Video se načítá
Parádní hra, ve které se jdete bavit na koncert. Mezitím se však můžete bavit tancem, hledáním stejných desek nebo bavením hostů. Za každou dokončenou minihru dostanete oblečení nebo doplněk.

Avie Pocket: Birthday

19.2.2016
84%
Hra - Avie Pocket: Birthday
Video se načítá
Oblékněte si a namalujte krásnou slečnu. Než se však dostanete k oblečení a make upu, tak musíte hrát několik miniher. Každá minihra je jiný, jednou dekorujete dort, pak hledáte předměty nebo bavíte hosty. Za každou splněnou minihru získáte nějaké oblečení pro slečnu.
Hra - Decorate the Gingerbread Boy
Video se načítá
Udělejte si svého vlastního vánočního panáčka, kterému můžete vybrat oblečení a vymalovat ho a všemožně dekorovat. Bude váš perníkový panáček, ten nejhezčí?

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?
Hra - Cinderella`s Wedding Makeup
Video se načítá
Popelka má už jen pár minut do svatby a neumí se rozhodnout, jaké doplňky a make-up by si měla na tuto událost vzít. Usnadněte její výběr a pomozte jí s aplikací jednotlivých doplňků.
Hra - Cinderella Prom Dress Design
Video se načítá
Popelka potřebuje nové šaty na ples. Pomozte jí s jejich ušitá a ozdobte jejich pěknými dekoracemi, které najdete. Bude z nich nadšená?

Super Princesses

13.10.2015
90%
Hra - Super Princesses
Video se načítá
Proměňte klasické princezny na statečné superhrdinky. Vyberte pro každou z nich vhodný kostým, v ktomu by se cítila nejlépe a vypadala krásně. Bude každá z nich s výběrem nadšená?

Barbie & Elsa BFFs

28.12.2015
86%
Hra - Barbie & Elsa BFFs
Video se načítá
Barbie a Elsa se stali nejlepšími kamarádkami a chtěli by se na sebe podobat. Vyberte jim podobný make-up a oblečení, aby vypadaly společně krásné.
Hra - Super Barbie Unique Makeup
Video se načítá
Vyberte pro super Barbie moderní make-up, který by jí slušel a vypadal krásně při jejím záchranných akcích.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.