Oblíbené hry

Dibbles 2

11.11.2012
78%
Hra - Dibbles 2
Video se načítá
V druhém pokračování logické hry Dibbles na vás čekají nové levely a nové prostředí hry. Cíl hry - dopravit bezpečně do cíle mravenčího krále však zůstal stejný. K vytvoření chodbiček a bezpečných cest pro krále musíte obětovat několik mravenců, k čemuž vám poslouží různé speciální vlastnosti.

Roads Of Rome 3

8.7.2013
85%
Hra - Roads Of Rome 3
Video se načítá
Máte rádi starověký Řím? Máme tu pro vás super hru, od které se jen tak neodlepíte. Hra je naprosto jednoduchá a zábavná, nabízí i pár vylepšení. Vaším úkolem každý level bude obnovit všechny cesty, odklidit překážky opravit nebo vystavět budovy, které vám budou dodávat suroviny. Doporučujeme začít…

Mine Blocks

13.10.2013
75%
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
Mine Blocks je hra velmi podobná Minecraftu, pouze je celý svět ve 2D. Objevuj svět, těž suroviny a z nich vytvářej věci a další materiály, které se ti budou hodit ke stavbě. Tvým úkolem je postavit hrad a ubránit se před příšerkami. Zalíbí se ti čtverečkovaný svět?

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Sofia Hospital Recovery

16.3.2015
85%
Hra - Sofia Hospital Recovery
Video se načítá
Mladá slečna Sofie přišla k pořádnému úrazu. Dokážete jí pomoci, ošetříte všechny oděrky, uděláte RTG vyšetření a mnoho dalšího? Po Vaší péči by měla z nemocnice odcházet bez jakýchkoli bolístek.

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Barbie Care N Cure

8.9.2013
70%
Hra - Barbie Care N Cure
Video se načítá
Barbie zvěrolékařka chce pomáhat zvířátkům. Ze všeho nejdřív musí nějaká najít v přírodě. Poté si je odnese do nemocnice a podrobí několika vyšetřením, aby zjistila, co je trápí. Na stole je pak vyléčí, a to dříve, než ze stolu utečou. Nakonec dá zvířátkům nějaký pamlsek, aby se měla lépe.

My Dolphin Show 7NÁŠ TIP

15.7.2020
85%
Hra - My Dolphin Show 7
Video se načítá
Máme tu pro vás už 7. díl této super hry, kde se budete předvádět s delfínem. Proveďte všechny triky na výbornou a získejte co nejvíce bodů!

Shopaholic HollywoodNÁŠ TIP

12.8.2013
95%
Hra - Shopaholic Hollywood
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Shopaholic. Bydlíš ve velmi známém Hollywoodu a dostáváš pozvánky na různé večírky, kde se ale musí dodržovat dress code. Oblečení tedy nakupuj podle stylu a barev, které obdržíš v pozvánce. Jedině tak můžeš vydělávat víc a víc a stát se úspěšnou celebritou! V každé…

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Barbie princezna

1.6.2012
72%
Hra - Barbie princezna
Video se načítá
Pro všechny milovnice a princezen a panenek Barbie je tady výborná oblíkačka, ve které právě krásnou Barbie budete moct obléct jako ještě krásnější princeznu. Kromě výběru šatů, účesu a doplňků, můžete její šaty i vlasy ozdobit nejrůznějšími jednotlivými květy, mašlemi nebo motýlky.
Hra - Super Barbie Design Rivals
Video se načítá
V této hře se dostanou dvě Barbie do sporu. Budete se muset pokusit zničit šaty své sokyně. Vždy když se pokusí přeměřit míry na dalších šatech ve skříni, sedněte k mašině a něco vymyslete.

Barbie skákačka

23.8.2012
94%
Hra - Barbie skákačka
Video se načítá
Je tady dokonalá skákačka pro holky. Hlavní hrdinkou je totiž malá panenka Barbie, se kterou podstoupíte náročnou cestu za cennými body. Stejně jako v ostatních skákačkách se nesmíte nechat zabít všudypřítomnými potvůrkami, ani nikam spadnout. Máte sice 3 životy, ale s těmi je dobré šetřit.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.