Oblíbené hry

Jack Of All Tribes

14.5.2014
88%
Hra - Jack Of All Tribes
Video se načítá
Jack of all tribes Vás určitě potěší svými rozšířenými možnostmi. V této strategii máte hodně možností, můžete stavět vesnici, pěstovat a sklízet úrodu, vylepšovat budovy, obchodovat. Každým levelem si ji zaručeně oblíbíte. Dokážete se starat o vesnici a o její obyvatele?

Adelanto Trilogy

15.1.2013
84%
Hra - Adelanto Trilogy
Video se načítá
Ponořte se do světa objevování nových zemí a civilizací. Jako zkušený mořeplavec budete objevovat nové země a civilizace, se kterými navážete komunikaci a naučíte se jejich kultuře. Ve hře můžete navíc budovat i vlastní vesnice.

Dwarf Village

23.4.2014
77%
Hra - Dwarf Village
Video se načítá
Farmářská hra v trpasličí vesnici. Zkus si udělat fungující farmu, prodávat tuříny, zalévat vše každý den, chodit včas spát... Myslíš si, že na to máš? Ponoř se do hry o trpasličí vesnici!

Farm Mania ČESKY

25.3.2011
90%
Hra - Farm Mania ČESKY
Video se načítá
Zahraj si tuto povedenou farmářskou hru, která je dokonce česky. Zasaď první zeleninu, udělej sklizeň, prodej to co jsi vypěstoval a rozšiř svoji farmu o nové věci. Hra je velmi dobře zpracovaná a česká nápověda ti určitě pomůže.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Garden Fantasy

27.11.2015
71%
Hra - Garden Fantasy
Video se načítá
Připravte tuto mladou slečnu na procházku. Budete jí oblékat a upravovat, nezapomeňte jí učesat.

Ice Skating Slacking

13.12.2013
88%
Hra - Ice Skating Slacking
Video se načítá
Užijte si společně se Sárou vánoční pohodu na kluzišti. Kromě bruslení budete společně se Sárou vymýšlet nezbednosti. Jaké? Například budete psát sms, koulovat ostatní děti nebo dělat bruslařské kousky. Pomozte Sarah, aby ji nevyděl její přítel.

Freeway Fury 2

5.10.2014
59%
Hra - Freeway Fury 2
Video se načítá
Pokračování skvělé závodní hry jménem Freeway Fury je tady a ty si ho můžeš zahrát hned teď! Musíš dojet do cíle. A když se ti při tom trochu potluče auto? Ničemu to nevadí. Máš pouze časový limit. Když si na to troufneš, můžeš během jízdy přeskakovat do jiného auta.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Smurfs Adventure

14.3.2012
82%
Hra - Smurfs Adventure
Video se načítá
Smurfs Adventure potěší malé i velké milovníky šmoulů. Posbírejte se šmoulou všechny předměty a vraťte se zpět do domečku. Musíte si však dávat pozor na nepřátele a také musíte být rychlí, protože na každý level máte omezený čas.
Hra - Laboratoř Taťky šmouly
Video se načítá
Taťka Šmoula tě pozval do své laboratoře. Na zem pohodí několik předmětů, nechá tě chvilku podívat se a pak zhasne a jeden předmět přidá. Z nabídky dole máš pak kliknout na ten, který přibyl. Podaří se ti získat všech deset bodů?
Hra - Šmoulové v nesnázích
Video se načítá
Šmoulí vesnička se ocitla v nebezpečí a Vašim úkolem je pomoci jednomu malému modrému hrdinovi najít všechny důležité věci a správně je použít, aby bylo zase všechno v pořádku. Dokážete to?
Hra - Halloween House Makeover 2
Video se načítá
Zařiďte pravý čarodějnický dům. Nechybí nic z nezbytného kouzelnického vybavení jako je kotlík, čarodějné knihy, křišťálová koule, stylový nábytek.... Do domu nebo do jeho blízkosti budete moct umístit také jeho malou obyvatelku, její věrnou společnici sovu i partu roztomilých duchů.

Dolphin Slacking

1.9.2015
73%
Hra - Dolphin Slacking
Video se načítá
Pomozte delfínovi, který je celý den, aby se zabavil různými aktivitami. Problém je však v tom, že ho nemůže vidět jeho cvičitel. Pomůžete mu?

Rapidmath

21.5.2015
74%
Hra - Rapidmath
Video se načítá
V případě, že jste blázni do početních operací, máme pro vás parádní hru. Musíte se snažit uhádnout všechny příklady za co nejkratší čas.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Dream Pet Link

31.10.2013
66%
Hra - Dream Pet Link
Video se načítá
Hra Dream Pet Link přináší velmi jednoduchý mahjong, který je vhodný i pro nejmenší hráče. Těmto pomůže rozvíjet představivost i myšlení a postřeh. Cílem je spojit vždy dva stejné obrázky vedle sebe. Hru úspěšně dokončíte pouze v případě, že Vám nezůstane ani jeden čtvereček.

Sara's Cooking Class: Gingerbread HouseNÁŠ TIP

24.12.2013
82%
Hra - Sara's Cooking Class: Gingerbread House
Video se načítá
Upečte si vlastní perníkovou chaloupku! Nebude to však jednoduché! Nejdříve si musíte připravit veškeré ingredience, které budete potřebovat. Následně si připravíte těsto, které uválíte a pomocí forem z něj vyříznete jednotlivé díly chaloupky. Jakmile vychladnou, můžete začít skládat chaloupku.…

Island Tribe 2

7.10.2012
95%
Hra - Island Tribe 2
Video se načítá
V této super strategické hře budete osidlovat ostrov. Začnete jako jediný obyvatel s malou základnou a Vašim úkolem bude zastavět celou mapu a splnit zadané úkoly. To se Vám podaří, když budete sbírat dřevo, vodu, kameny, med a ostatní suroviny. Ty Vám pomůžou postavit a opravit cesty, mosty, farmy…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.