Oblíbené hry

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

TU-46

28.12.2013
76%
Hra - TU-46
Video se načítá
Zahrajte si na pilota dopravního letounu TU-46. Vaším úkolem bude přepravovat lidi po celém světě. S letadlem budete muset vzlétnout, letět a nakonec i bezpečně přistát. Není to však vůbec jednoduché!

Fionas Farm Center

10.4.2014
73%
Hra - Fionas Farm Center
Video se načítá
Hra Fionas Farm Center je skvělý simulátorem práce na farmě. Musíte pěstovat plodiny, které se stávají potravou pro zvířata. Zvířecí produkty můžete prodávat a tím vyděláte na nové přírůstky do Vašich stájí.

Farm Frenzy Gone Fishing

23.12.2014
88%
Hra - Farm Frenzy Gone Fishing
Video se načítá
Máme tu parádní strategickou hru, ve které budete chytat ryby. Na starost budete mít celé farmy ryb a budete se o ně muset starat. Následně budete ryby prodávat a za utržené peníze můžete nakupovat další vylepšení.

Farm Frenzy 2

15.5.2014
90%
Hra - Farm Frenzy 2
Video se načítá
Skvělá farmářská strategie má další díl. Starej se o zvířata a rostliny, aby tvá farma prosperovala co nejlépe. Líbit se ti bude nejen skvělý a propracovaný herní systém, ale i 3D grafika, hezká hudba a poutavé barvy. Farm Frenzy je jedna z nejlepších farmářských strategií.

Good Game BigFarmNÁŠ TIP

29.12.2016
97%
Hra - Good Game BigFarm
Video se načítá
Je tady super propracovaná novinka z rodiny farmářských her z dílny Good Game. Stačí jednoduché přihlášení a stanete se majitelem vlastního farmářského komplexu, jehož prosperita záleží jen na Vás. Hra je v češtině a na začátku Vás čeká přehledný úvod, ve kterém se naučíte jak stavět nové budovy,…

Dostihový den

2.6.2012
89%
Hra - Dostihový den
Video se načítá
Máte rády koně i rády závodíte? Pak si zkuste vycvičit vlastního závodního šampióna a zúčastněte se s ním čím dál náročnějších závodů. Musíte se ale starat správně o jeho kondici a dostihové dovednosti. Když se do toho správně a naplno pustíte, určitě začnete brzo vyhrávat!

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

The Jump Game

7.11.2012
90%
Hra - The Jump Game
Video se načítá
Ve této hře budete ovládat krásného koníka a poběžíte s ním po mořské pláži. V cestě budou ale ležet nejrůznější překážky jako sudy, větve, starý nábytek. Ty je potřeba včas správně přeskočit, abyste nepřišli o život. Za každou zdolanou překážku pak dostanete body.

Běh po poušti

25.7.2012
84%
Hra - Běh po poušti
Video se načítá
Tato závodní hra má velice zajímavý a poutavý příběh. Jako dívka na koni totiž musíte doběhnout přez překážky pouští ke svému příteli, který čeká polomrtvý žízní u auta a dovézt mu životodárnou vodu. Podaří se Vám to?

Pony Run

13.9.2012
87%
Hra - Pony Run
Video se načítá
Vydejte se na závodní dráhu s jedním ze tří krásných barevných poníků. Čekají na Vás překážky a samozřejmě časomíra. Tahem myší dopředu svého koníka popoženete a kliknutím skočíte (dvojjlikem výš).

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Jumporama

30.5.2011
85%
Hra - Jumporama
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru s koníkem a překonejte celou trasu. Vaším úkolem je co nejrychleji proběhnout určenou cestu, ale musíte si dávat pozor na překážky, které stojí v cestě. Ty můžete přeskočit, důležité je ale odhadnout správný čas výskoku. Čím lépe se vám bude dařit, tím vyšší levely jsou vám k…

Horse Rancher

17.1.2013
90%
Hra - Horse Rancher
Video se načítá
Staňte se dostihovou trenérkou a vybudujte si vlastní úspěšnou stáj. Nakupujte koně, pečujte o ně, správně je trénujte a účastněte se prestižních závodů. Když si vše dobře naplánujete, budete s rozvahou investovat a Vaši koně budou spokojí, pak jistě budete vítězit a vydělávat peníze na ty nejlepší…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.