Oblíbené hry

Hra - Elsa Leaving Jack Frost
Video se načítá
Elsa si není jistá, zda ji Jack skutečně miluje tak, jak by chtěla. Proto se rozhodla, že se přestěhuje a že mu zanechá vzkaz. Pomozte jí s odchodem od Jacka. Ale bude si při odchodu skutečně jistá?
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…
Hra - My Little Pony Equestria Girls Rarity
Video se načítá
Pokud máte rádi hrdinky z My Little Pony toto je hra přímo pro vás. Jednu z nich si v této hře můžete obléknout a vybrat její pěkné doplňky.

Cocktail Girl

8.7.2013
70%
Hra - Cocktail Girl
Video se načítá
Vžijte se do role barmanky v klubu. Vaším úkolem bude obsluhovat zákazníky a míchat nápoje. Ze začátku je hra jednoduchá, ale jakmile za vydělané peníze nakoupíte další nápoje tak si musíte dávat pozor, abyste si nespletli nápoje nebo skleničky. Buďte pozorní, rychlí a budete mít větší dýška. Tak…

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.