Oblíbené hry

Red Ball 4 vol.2

1.6.2013
90%
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Máme tu pro vás další pokračování této super logické hry Red Ball vol. 2. Dostaňte se s míčkem až na konec. Budete čelit nebezpečí od různých nepřátel, budete překonávat překážky a řešit jednoduché úkoly. Dávejte si pozor, máte 3 životy. Projdete všemi levely?

Scuba

28.4.2012
95%
Hra - Scuba
Video se načítá
Se svou vesmírnou lodí jste ztroskotali na neznámém místě a teď před vámi stojí náročný úkol - najít vhodný materiál na konstrukci nového motoru pro vaši vesmírnou loď. Nalezený materiál můžete různě kombinovat a vytvářet tak potřebné stavební prvky.

IQ Ball

14.12.2014
78%
Hra - IQ Ball
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které se musíte dostat vždy ke kulatému terči. Pohybovat se můžete pomocí lepkavého chapadla. Čím méně kliknutí využijete, tím dostanete více bodů IQ.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Factory Balls 4

19.9.2014
73%
Hra - Factory Balls 4
Video se načítá
Čtvrtý díl oblíbené hry jménem Factory Balls je tu. Princip je pořád stejný - vytvářej všelijaké míčky podle modelu. Musí vypadat naprosto identicky! Dokážeš to?
Hra - My Little Pony Sunset Shimmer Rainbooms Style
Video se načítá
Sunset miluje léto a letní oblečení a to nejen v létě, ale iv zimě. Vyberte jí ze skříně moderní kousky.

Lego Friends Pet Salon GameNÁŠ TIP

28.10.2014
95%
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
V této unikátní hře si otevřete salón na úpravu zvířátek. Dokážete si poradit a připravit všechna zvířátka na výstavu. To znamená vykoupat, ostříhat, vyčistit zoubky, vybrat vhodnou dekoraci a poté nakrmit. Vždy si přečtěte co mají zvířátka ráda.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.
Hra - My Little Pony Princess Luna
Video se načítá
Luna je nádherný poník, který touží po změně. Vyberte její krásnou hřívu, barvu a různé doplňky, které najdete. Stane se nejkrásnějším poníkem?

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

Star Island

3.8.2013
78%
Hra - Star Island
Video se načítá
V skákačce Star Island bude vaším úkolem najít a posbírat všech pět hvězdiček, díky čemuž se vám otevřou dveře do dalšího kola. Po cestě si však musíte dávat pozor na rozličné nepřátele a také překonávat nebezpečné nástrahy a překážky.

Winx Club omalovánka

15.8.2011
88%
Hra - Winx Club omalovánka
Video se načítá
Omalovánky s tématikou víl z Winx Clubu. Vyber si jednu z mnoha panenek a vybarvi ji různými barvami. Zadání ve hře není, takže záleží jen na tvé vlastní fantazii. Vybarvi ji kliknutím na vybranou barvu a určitý odstín.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.