Oblíbené hry

Sobics Puzzle

13.9.2012
65%
Hra - Sobics Puzzle
Video se načítá
Sobics Puzzle je postřehová hra ve které uplatníte i svůj důvtip. Vašim úkolem bude odstranit všechny kostky z herního pole tak, že kliknete na skupinky minimálně dvou kostek stejné barvy. Důležité ale je dobře plánovat a nenechat si na konec od některé barvy jen jednu kostičku.

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.

Cosmo Angel

27.11.2012
77%
Hra - Cosmo Angel
Video se načítá
Navrhněte obálku pro módní časopis a oblečte dvě slečny, které se stanou jeho tváří. Tématem tohoto týdne je obsluhování v restauracích a kavárnách a tak i oblečení slečen bude řádně stylové. Zvolte pro každou některou ze slušivých uniforem, vyberte podle sebe nejlepší účes i všechny doplňky.
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Shoes Quiz

25.11.2012
93%
Hra - Shoes Quiz
Video se načítá
Na jaké botičky máte dnes náladu a které by se k Vám nejvíce hodily? To se dozvíte v této super hře s testem nálady. Odpovězte na sérii jednoduchých otázek (vždycky si vyberete kliknutím jeden ze dvou obrázků, který je Vám sympatičtější) a na konci se Vám ukážou ty pravé boty pro Vás. Navíc si je…

Bart Simpson Jumping

11.6.2012
66%
Hra - Bart Simpson Jumping
Video se načítá
Hlavní postavou této hry, která prověří Váš odhad a jisté oko je Bart Simpson, který se s vynalézavostí sobě vlastní rozhodl skákat rozvodněným potokem jen po vyčnívajících kamenech. Vy musíte určit úhel a sílu jeho skoku, aby se přesně trefil vždy na další kámen. Jeho cesta je dlouhá a spadnout…

Obleč Lisu Simpson

17.7.2012
79%
Hra - Obleč Lisu Simpson
Video se načítá
Jak by podle Vás měla chodit oblékaná Lisa Simpson? Myslíte že jí to teď sluší, nebo byste jí vybraly něco lepšího? V této super hře může. Dáte jí šaty, kalhoty nebo nějaký zajímavý komplet?

Dolphin Pop

28.8.2012
75%
Hra - Dolphin Pop
Video se načítá
Pro všechny milovnice postřehových her a ZUMA her zvlášť je tady výborná hra, ve které se opět budete muset zbavit barevných kuliček. Aby kuličky zmizely, musíte vystřelit tak, aby se spojilo 3 a více kuliček stejné barvy. Kuličky bude tentokrát vystřelovat roztomilý delfín.

AltShift

30.5.2012
79%
Hra - AltShift
Video se načítá
V logické skákačce AltShift se vydáte s hlavním hrdinou osvobodit svou lásku ze spárů zlého profesora jménem Corp.. Abyste se k ní dostali, je potřeba překonat mnoho překážek a v každém kole se dostat až do konce. Hlavní hrdina se navíc dokáže pohybovat v černém i bílém prostředí.

Hot or Cold

6.9.2012
77%
Hra - Hot or Cold
Video se načítá
Vyberte si, jestli chcete hrát za stranu ohně nebo ledu, zvolte obtížnost a vrzhněte se do intelektuálního boje. Vždy když kliknete na svou figurku zobrazí se Vám pole, kam se může pohybovat. Podle vzdálenosti se buď namnoží, nebo skočí. Když se ocitne vedle nepřátelské figury, ta se změní na Vaši.…

Notessimo

6.11.2012
90%
Hra - Notessimo
Video se načítá
V této opravdu super oddechové hře se stanete hudebními skladateli. Pomocí přehledných ikonek nástrojů zaneste do notového záznamu, kdy má který zaznít a pak si poslechněte, jakou melodii jste vytvořili.

Fruit Twirls

25.8.2012
67%
Hra - Fruit Twirls
Video se načítá
Zahrajte si výbornou, i když trošku náročnější hru typu zuma. Vašim úkolem bude zbavit se všeho ovoce na herní ploše. Nebude to ale vůbec jednoduché, protože ovoce stále přibývá a vy ho odstraníte jen tak, že dostanete k sobě 3 a více kousků stejného ovoce.

Koblihový bar

14.7.2012
91%
Hra - Koblihový bar
Video se načítá
Máte rádi koblihy? V této hře je budete vyrábět podle přání svých zákazníků. Když jim včas stihnete poslat koblihu, kterou si přejí, dobře zaplatí, a Vy si budete moct dokoupit ingredience a nakonec se probojujete do dalšího, náročnějšího levelu.
Hra - Tarzan and Jane: Jungle Jump
Video se načítá
Tarzan and Jane: Jungle Jump je dobrodružná skákačka, ve které se s Tarzanem vydáte do nebezpečné džungle. Čeká tu na vás mnoho překážek a nástrah, které musíte překonat pokud se chcete dostat až na konec své cesty. Nezapomeňte sbírat diamanty, které vám přidají body.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

CrazeMaze

14.11.2012
78%
Hra - CrazeMaze
Video se načítá
Vyzkoušejte svůj postřeh, rychlost i práci s myší. Abyste postoupili do dalšího levelu v této docela náročné postřehové hře, budete muset projít s malou tečnou od startu do cíle, aniž byste do něčeho vrazili. První levely jsou snadné ale později čekají pohyblivé záludné překážky.

Zdobení hrnku

24.9.2012
88%
Hra - Zdobení hrnku
Video se načítá
Taková dekorační hra tu ještě nebyla. Budete si moct navrhnout vlastní hrnek na pití. Vyberte si jeden ze dvou tvarů (nebo skleničku), základní barvu, podkladový vzor a přidejte i některý ze super moderních obrázků :)

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Canufit

20.6.2012
73%
Hra - Canufit
Video se načítá
V této logické hře bude vaším úkolem v každém kole uspořádat písmena na hrací ploše tak, aby se nepřekrývaly. Avšak písmena musí být uspořádány uvnitř objektů nakreslených křídou, přičemž se těchto čar nesmí dotýkat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.