Oblíbené hry

Dress My Fashion Boots

25.4.2012
88%
Hra - Dress My Fashion Boots
Video se načítá
Pro všechny milovnice bot je tady přímo dokonalá hra, ve které si budete moct navrhnout vlastní model. Začnete s výběrem typu boty, pak barvy a vzoru jaký mají mít následují punčochy nebo i tetování pro modelku a nakonec si zvolíte pozadí a kobereček, na kterém se bude Váš výtvor nejlépe vyjímat.

Dr. Dentist

5.3.2012
60%
Hra - Dr. Dentist
Video se načítá
Máte chuť výjimečně někoho potrápit? Pak je tu docela brutální hra na zubaře, kdy budete trhat ubohému pacientovi zdravé zuby. Pomocí vrtačky bude Vaším úkolem připravit jej úplně o všechny. Ale pozor! Nesmí Vám při zákroku zemřít.

Zombie Taxi

31.5.2012
64%
Hra - Zombie Taxi
Video se načítá
Zombie Taxi je akční hra, ve které bude vašim cílem zachránit co nejvíce lidí z města napadeného zombie. Zombie zničíte tak, že je srazíte. Ohrožené lidi je třeba naložit do taxíku a odvést je na bezpečné místo. Nechybí ani několik vylepšení a velký výběr aut.
Hra - Horror truck zombie killer
Video se načítá
Lehce postřehová hra, ve které ovládáte nákladní auto a musíte posbírat co nejvíce černých přízraků. Hra je časově omezená, takže se musíte snažit být co nejrychlejší, občas se však na silnici najde i časový bonus.

Way of an Idea

27.5.2012
78%
Hra - Way of an Idea
Video se načítá
Nakreslete křídou na tabuli cestu pro jablko a dostaňte ho až k hlavě fyzika v logické hře Way of an Idea. V cestě vám bude mnoho překážek a pohyblivých objektů, které musíte správně využít, abyste daný level splnili. Mějte však na paměti, že křídy máte jen omezené množství, takže si každý svůj tah…

Free Rider

13.10.2012
96%
Hra - Free Rider
Video se načítá
Tato závodní hra bude tentokrát jistě bavit i holky. Nepůjde totiž jen o závodění a jízdu, ale hlavně o navrhování samotného závodního terénu. Na začátku si vyberete dopravní prostředek a prostředí a pak pomocí malování dokreslíte terén, po kterém pojedete. Používat můžete i klasické hvězdičky…

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Crazy real haircutsNÁŠ TIP

1.4.2012
92%
Hra - Crazy real haircuts
Video se načítá
Staňte se zase jednou kadeřnicí! Tato hra je ale výjimečná. Nebudete upravovat žádnou krásnou modelku, ale pořádně rozcuchanou holku, nebo kluka. Dokážete si poradit s jejich nepoddajnými vlasy?

Marios Adventure 2

1.3.2012
70%
Hra - Marios Adventure 2
Video se načítá
Marios Adventure 2 je skvělá skákačka, ve které se setkáte s jedním z nejznámějších herních hrdinů - Super Mariem. Přeskakujte překážky, sbírejte mince, zabíjejte nepřátele, ale hlavně dostaňte se až do cíle.

Jump Mario 2

19.5.2012
73%
Hra - Jump Mario 2
Video se načítá
Kdo by neznal jednoho z nejznámějších hrdinů PC her Super Maria? Tentokrát je tady ve relativně náročné skákačce, kde nejen sbírá hvězdičky a zabíjí zákeřné houby, ale navíc se celá trasa neustále posunuje a vy musíte být dost rychlí, aby jste se udrželi ve hře.

Tom and Jerry Chase

15.9.2012
85%
Hra - Tom and Jerry Chase
Video se načítá
Kdo by neznal Toma a Jerry s jejich nekončícími zábavnými honičkami a spory. V této výborné skákačce s krásnou grafikou si budete přadat, jakobyste se ocitli přímo v seriálu. Dostatnete na starost Jerryho a budete utíkat bytem před Tomem. Cestou musíte přeskakovat všechny přkážky a sbírat cenný sýr.…

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Obama burgers

27.11.2011
80%
Hra - Obama burgers
Video se načítá
Dokážete pomoci americkému prezidentu Obamovi s přípravou burgerů? Hra vás provedete celým procesem krájení a přípravy tohoto pokrmu, ovšem snažit se budete muset sami. Budou vaše burgery tak hezké jako na předloze?

Rogue Soul

28.10.2012
80%
Hra - Rogue Soul
Video se načítá
Rogue Soul je akční postřehové hra, ve které se stanete starověkým zlodějem, na kterého je vypsána tučná odměna. Abyste tuto odměnu ještě zvýšily, je potřeba co nejdéle unikat strážcem. Při úniku vám přijde vhod množství bonusů, které vám umožní seskočit s padákem či použít nože na likvidaci…

Bubble Shooter Bird

28.1.2013
70%
Hra - Bubble Shooter Bird
Video se načítá
Je tady moc pěkná postřehová hra typu bubble shooter, která je tentokrát svou náročností určená spíše začátečníkům a nejmladším hráčům, kteří se nemusejí bát, že by ji nezvládli. Stejně jako vždy budete z děla ve spodní části obrazovky vystřelovat barevné míčky a snažit se jimi vytvořit skupinky tří…

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Blockage

21.7.2012
74%
Hra - Blockage
Video se načítá
Překonat všech 20 levelů v logické hře Blockage nebude vůbec snadné. Váš úkol je sice jednoduchý - dostat barevné kostky k vyznačeným polím, avšak množství různých herních prvků celou hru značně komplikuje.

3 Slices

25.6.2012
68%
Hra - 3 Slices
Video se načítá
3 slices je zajímavá hra, která potěší každého, kdo má alespoň trochu rád logické hry. Vaším úkolem bude rozřezat červené kostky takovým způsobem, aby se jejich požadovaná část dostala mimo hrací plochu. Jak už napovídá název hry, máte na to v každém kole jen tři řezy.

Two Marbles

7.12.2012
70%
Hra - Two Marbles
Video se načítá
V logické hře Two Marbles bude vaším úkolem správně naskládat na hrací plochu dvojici barevných kuliček. Pokud se vám podaří spojit tři kuličky stejné barvy, kuličky zmizí a vy získáte body. Hra končí v případě, že se zaplní celá hrací plocha a vy už nebudete mít žádný další tah.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.