Oblíbené hry

Hra - Scoobyho dobrodružství 8
Video se načítá
Zahrajte si další pecku se Scoobym a Shaggym, s vašimi oblíbenými postavy! Tentokrát budou muset vlézt do ponorky a najít tajuplný chrám. Zvládnete se tam dostat a rozlousknout jeho tajemství?

Plyšový medvídek

15.9.2012
80%
Hra - Plyšový medvídek
Video se načítá
V této milé hře budete mít možnost vyrobit si podle svých představ vlastního plyšového medvídka. Vyberete mu barvu, druh očí i šití, nejrůznější doplňky jako klobouky, brýle, šály, oblečky... a třeba i záplaty.

Pursuit of Hat 2

12.12.2014
70%
Hra - Pursuit of Hat 2
Video se načítá
Máme tu skvělé pokračování hry, ve které musíte dopravit panáčka k jeho milovanému klobouku. V cestě vám však stojí několik překážek, které neprojdete bez obětování nějaké části svého těla. Nebojte, končetiny si můžete přilepit zpět.

Catch the Candy Halloween

11.12.2014
95%
Hra - Catch the Candy Halloween
Video se načítá
Pomozte tomuto malému chlupáčovi se dostat ke sladkostem. K tomu budete používat lano, kterým se budete přitahovat. Musíte v každém levelu nasbírat 3 bonbóny, abyste mohli postoupit dále.

Talking Tom Cat 3

11.12.2014
74%
Hra - Talking Tom Cat 3
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru, ve které budete dovádět s Tomem v televizním studiu. Tom je tam s kamarádem a mohou dělat různé vylomeniny. Mohou se prát nebo po sobě stříkat vodu.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.