Oblíbené hry

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Run 2

3.3.2014
82%
Hra - Run 2
Video se načítá
Skvělá skákačka, ve které se budete snažit překonat všechny plošiny buď běháním, nebo bruslením. Dávat si musíte pozor na mezery mezi bloky, které Vás pošlou opět na začátek kola. Můžete běhat i po bočních zdech nebo po stropech.

Numz

1.4.2012
92%
Hra - Numz
Video se načítá
V této logické hře si pořádně potrápíte hlavu. S hlavním hrdinou se musíte dostat do cíle a přitom posbírat všechny mince. Problém je v tom, že hrdina se dokáže pohybovat jen rovně. Změnit směr můžete jedině pokud narazíte na stěnu.

Super Hair Studio

7.7.2011
88%
Hra - Super Hair Studio
Video se načítá
Chtěla by se stát kadeřnicí? Nebo tě jen baví hraní s panenkami? V této hře si to můžeš vyzkoušet, jaké to je, vlastnit kadeřnický salon. Udělej zákaznicím ty nejkrásnější účesy. Vyber si, jaký styl jí bude slušet nejvíce a podle toho účes vytvoř.

Icycle

30.1.2015
62%
Hra - Icycle
Video se načítá
Otestujte si váš postřeh v této celkem náročné hře. Zdolávejte náročné tratě plné překážek, které se na prvn pohled mohou zdát jednoduché. Jenže zdání klame, takže si dávejte pozor kam jedete. Dokážete projet všechny tratě na jedničku?
Hra - Monkey Go Happy Adventure
Video se načítá
Byl jednou jeden krutý král, který se rozhodnul sebrat všem opičkám jejich hračky a ukryl je ve svém hradu. Vaším úkolem bude se vydat za dobrodružstvím s opičákem vašeho výběru a jeho malou družinou. Řešte jednoduché úkoly, které vás dostanou až do hradu.

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

Daily Pet City

5.8.2014
85%
Hra - Daily Pet City
Video se načítá
Dokážete si vytvořit vlastního miláčka a postarat se o něj. Musíte mu nakoupit oblečení a také se pravidelně starat o jeho stravu. Pokud bude nespokojen, všechno Vám řekne, takže se snažte co to půjde.

Douchebag's chick

4.7.2013
91%
Hra - Douchebag's chick
Video se načítá
V této hře hrajete za ošklivou ženu, která potřebuje práci, aby měla peníze na to se udělat krásnější. Napřed jí přes internet najděte práci, abyste mohli vydělávat peníze. Potom můžete chodit nakupovat oblečení, boty a doplňky. Můžete chodit i do salónu krásy, kde vám můžou udělat naprosto vše od…

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

The Animal Zoo

27.12.2014
80%
Hra - The Animal Zoo
Video se načítá
Zábavná hra z prostředí zoologické zahrady. Nebudete se však momentálně starat o zvířata, ale o její návštěvníky. Musíte zaručit, že se každý návštěvník dostane tam, kam potřebuje. Nesmíte však nechat zákazníky dlouho čekat.

Animal artist

29.5.2013
89%
Hra - Animal artist
Video se načítá
Animal artist je super kreativní hra, ve které Vám s vytvářením obrázu budou pomáhat roztomilá zvířátka. Vybírejte barvy i různá zvířátka, která Vám svými tlapičkami udělají nejrůznější vzory. Popusťte uzdu fantazii a pořádně si hru užijte :)

I love My Computer

18.6.2013
87%
Hra - I love My Computer
Video se načítá
Tak u této hry se určitě zasmějete! Určitě to každý z vás zná, když se vám sekne počítač nebo dělá to, co nechcete. Tak tento pán má nervy úplně na krajíčku. Co ho takhle rozmlátit na 8 způsobů? Doporučujeme vyčkat co nejdéle a pak začněte hledat, je to opravdu sranda. Tak neváhejte a vyzkoušejte.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Dino Eat Meat

14.5.2014
86%
Hra - Dino Eat Meat
Video se načítá
Dino Eat Meat je zábavná hra, u které si rádi posedíte. Máte za úkol nakrmit malé dinosaury masem, a když se Vám to nepodaří tak jsou smutní a hladový. Dokážete nakrmit malé dinosaury včas?

Dino Home

27.9.2014
88%
Hra - Dino Home
Video se načítá
Dino Home je další skvělá hra, ve které budete ovládat dva dinosaury, kteří si navzájem musejí pomáhat. Jeden umí házet rybí kosti, po kterých můžete skákat. Druhý zase umí hlavou rozbít pevné překážky.

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.