Oblíbené hry

123Go! Motorcycle RacingHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
72%
Hra - 123Go! Motorcycle Racing
Video se načítá
Zahrajte si super závodní hru na motorkách! Vaším úkolem bude předjet co nejvíce závodníků v omezeném časovém limitu. Ten můžete prodloužit, když projedete časovou bránou.

Turbo SpiritHra na skóreHra o medaile

18.6.2014
72%
Hra - Turbo Spirit
Video se načítá
Zahrajte si skvělé závody na motorkách a získejte co nejvíce bodů. Hra obsahuje 4 tratě, které si musíte zahrát, abyste mohli uložit výsledek. Každá trať má časovou bránu, kterou musíte ve stanoveném čase projet.

Air VoltarHra na skóreHra o medaile

17.7.2014
74%
Hra - Air Voltar
Video se načítá
Další skvělá hra, kde se budete snažit doletět co nejdále. Vaším úkolem bude navolit směr letu, sílu a následně nakopnout panáčka. Ve vzduchu pak můžete jenom prdět, což vás zrychluje.

Ace BlackjackHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
74%
Hra - Ace Blackjack
Video se načítá
Zahrajte si další casino hru BlackJack. Pravidla hry jsou jednoduchá. Musíte čekat na karty tak, abyste měli součet 21, to je nejlepší možná kombinace. Jinak musíte mít kombinaci nejblíže 21, ale ne větší. Čím blíže jste než soupeř, tím lépe.

ArcheryHra na skóreHra o medaile

29.6.2014
72%
Hra - Archery
Video se načítá
Zahrajte si skvělou lukostřelbu! Vaším úkolem bude mířit přesně a počítat i s bočním větrem. Dávejte si pozor na omezený počet bodů.

Tribal HopHra na skóreHra o medaile

18.7.2014
73%
Hra - Tribal Hop
Video se načítá
Zahrajte si skvělou skákačku, ve které budete skákat po plošinách do výšky. Vaším úkolem bude nahrát co nejvyšší počet bodů. Dávejte si pozor na omezený počet životů.

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

Fly Me To The MoonHra na skóreHra o medaile

17.7.2014
75%
Hra - Fly Me To The Moon
Video se načítá
Fly Me To The Moon je zábavná hra, ve které se budete snažit dostat k měsíci a zabodnout do něj vlajku. Směrem k měsíci se pohybujete tak, že se odrážíte od otáčecích kol. Tím však také dáváte do pohybu bránu, která je před měsícem.

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Mariáš

29.4.2014
78%
Hra - Mariáš
Video se načítá
Máme tu další klasickou karetní hru, Mariáš! Tento druh mariáše se nazývá „licitovaný“ a neurčují se v něm trumfy. Hráči vždy nabízej typ hry a ten, který chce hrát nejvýše hodnocenou hru, tak získá talon, což jsou dvě přebytečné karty.

Crystal Golf Solitaire

20.3.2012
74%
Hra - Crystal Golf Solitaire
Video se načítá
Crystal Golf Solitaire je chytlavá karetní hra, jejímž cílem je zbavit se všech karet rozložených na herní ploše. Tyto karty můžete postupně ukládat na otočenou kartu v dolním rohu, avšak pouze pokud je jejich hodnota o jedno nižší nebo vyšší. Pamatujte, že na celou hru máte omezený časový limit.

Geisha Scene

27.9.2013
88%
Hra - Geisha Scene
Video se načítá
Víš, jak se oblékají geishy v Japonsku? Teď to můžeš zjistit a obléci si ne jednu, ale hned dvě. Oblečeš je do typicky vypadajících šatů, nebo zkusíš něco nového? Dostanou do ruky vějíř nebo zbraň - katanu? Je to jen na tobě.

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.