Oblíbené hry

Ninja RunHra na skóreHra o medaile

14.10.2013
70%
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Běhání po střechách není pro ninju nic náročného. Ve hře Ninja Run však potřebuje hlavní hrdina pomoc s přeskakováním mezer mezi domy. Do cesty se postaví také cihly a komín. Je tedy nutné se všemu vyhnout, jinak musíte začínat znovu. Je možné vylepšit si také některé z vlastností.

Gold StrikeHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
75%
Hra - Gold Strike
Video se načítá
Zahrajte si na zlatokopa a získejte ze žíly nejvíce zlata. Pokaždé musíte vrhnout krumpáč minimálně na dvě stejné kostky. Pozor, kostky se neustále přibližují.

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

BMX BackflipsHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
74%
Hra - BMX Backflips
Video se načítá
BMX Backflips je závodní hra, ve které musíte plnit úkoly v každé úrovni. Musíte například udělat "backflip" a sebrat přitom hvězdu.

Lion TypingHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
72%
Hra - Lion Typing
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru na rychlé psaní. Vaším úkolem je co nejrychleji psát zobrazující se slova a držet tak lva daleko od sebe. Pokud vám to nepůjde, lev se bude rychle přibližovat.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

Želvy Ninja 2

19.3.2012
60%
Hra - Želvy Ninja 2
Video se načítá
Tato hra inspirovaná známými Želvami Ninja Vás zavede do temné uličky, kde bude číhat spousta nebezpečných nepřátel. Vaší zbraní je vrhací hvězdice a tou musíte co nejvíce nepřátel v časovém limitu zasáhnout. Tak dobrou mušku a dobrý postřeh!

Adam a Eva

30.5.2011
93%
Hra - Adam a Eva
Video se načítá
V této hezky zpracované hře máte za úkol dostat Adama za Evou. Cestou k ní bude ovšem muset překonávat různé překážky a logické hádanky, které budete muset vyřešit. Hra se ovládá pouze klikáním myší, tím také odhalíte různé řešení problémů.

Cake Machine

30.8.2012
80%
Hra - Cake Machine
Video se načítá
V této zajímavé hře, která se jistě bude líbit i těm nejmenším, se stanete obsluhou stroje na výrobu dortů. Podle zakázky musíte zvolit správný tvar dortu, jeho polevu, ozdoby i číslo svíčky. Kolik dortů stihnete vyrobit?

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Little Samurai

18.9.2013
77%
Hra - Little Samurai
Video se načítá
Pomož malému samurajovi zachránit říši. Čeká tě adventura velmi podobná Monkey go happy, je totiž od stejných vývojářů. Klikej na předměty na scéně, aby se malý samuraj mohl dostat dále.

Želví cesta

29.5.2012
78%
Hra - Želví cesta
Video se načítá
Vydejte se na cestu za potravou s roztomilým želvákem. V každém kole budete mít za úkol jednak projít a také najít a získat schovanou houbičku. Ze začátku to bude dost jednoduché, ale postupem času se budete muset pořádně zamyslet co použít, abyste dostali co chcete.

Sim TaxiHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
62%
Hra - Sim Taxi
Video se načítá
Skvělá taxi hra, ve které můžete získat body do tabulky! Váš úkol je jednoduchý. Musíte nabrat zákazníka a dovézt ho co nejrychleji na místo určení.

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.

Singing Horses

13.7.2013
75%
Hra - Singing Horses
Video se načítá
Ve hře Singing Horses bude vaším úkolem vytvořit skladbu za pomoci čtyř zpívajících koní. Každý kůň mí jiný hlas, což vám umožní je různě kombinovat a tak komponovat stále nové a nové skladby.

Digital SwitchHra na skóreHra o medaile

28.7.2014
68%
Hra - Digital Switch
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hudební hru! Vaším úkolem bude chytat barevné obrázky vždy stejně barevným panáčkem. Navíc můžete získat body na mezihře, ve které si musíte zapamatovat postup.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

AirportHra na skóreHra o medaile

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovou hru, ve které hlavně o čas! Musíte správně roztřídit krabice podle barev určení. Na jedoucím páse pak musíte měnit šipky tak, abyste dostali všechny krabice na správná místa!

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

Run RunHra na skóreHra o medaile

5.6.2014
73%
Hra - Run Run
Video se načítá
Zahrajte si parádní skákačku, ve které budete překonávat překážky ve více jak 20 úrovních. Pro přeskočení můžete využít jak malého, tak i velkého skoku.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.