Oblíbené hry

Hra - Disney Frozen Elsa The Snow Queen
Video se načítá
Vyberte Else hezké šaty, účes a doplňky, aby reprezentovala svou zemi.

Bratz Babyz 25

12.8.2011
90%
Hra - Bratz Babyz 25
Video se načítá
Máte rádi panenky Bratz? V tom případě si jistě oblíbíte tuto hru. Vaším cílem je s pomocí vybrané panenky zachránit vaše přátele. Cestou můžete sbírat různé bonusy a využívat jezdící schody. Dávejte si ovšem pozor na zlého Duana, se kterým se nesmíte střetnout.

Hallowinx Dress Up

1.10.2013
85%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
I když právě není Halloween, můžeš si zahrát tuhle haloweenskou hru. Oblékni si jednu svou vílu winx, vyber jí vlasy, oblečení i křídla, a samozřejmě čarodějnický klobouk. Je to přeci čarodějnice, lítá na koštěti, ne?
Hra - Miss Kindness Fluttershy
Video se načítá
Vyberte Miss Kidness krásné oblečení, boty, a pěkné dekorace, které by se jí mohly líbit. Kromě toho jí můžete změnit i účes.

President Slacking

27.11.2013
76%
Hra - President Slacking
Video se načítá
Sara se pro tentokrát stala prezidentkou. Tato práce je velmi důležitá, a proto by se neměla ničím jiným zabávat. Ale jaký by to byl život bez zábavy? Pomoz Sarah s odreagováním při házení na koš, pusinkování malých dětí, ježdění v autě a zajímavém psaní. Nicméně musíš to dělat tak, aby že tě při…

Pet Store Slacking

1.3.2014
88%
Hra - Pet Store Slacking
Video se načítá
Sára pracuje jako pomocnice v prodejně se zvířaty , kde je její povinností zametat a uklízet . Pomoz jí dělat něco zajímavějšího, jako je chytání rybiček v akváriu , kartáčování kočky, nebo procházka se psem . Ale pozor, nesmí vás při tom vidět majitelka obchodu. Zvládnete to ?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.