Oblíbené hry

Youda Farmer 3

30.5.2012
90%
Hra - Youda Farmer 3
Video se načítá
Je tady další z výborných farmářských her, které si určitě užijete. Tentokrát se ocitnete v zimním období, kde budete hospodařit se dřevem a i nezbytnými zásobami.

Patchworkz

20.10.2012
86%
Hra - Patchworkz
Video se načítá
Ve hře Patchworkz budete mít za úkol složit rozložené obrazce a doplnit všechny chybějící části. Čím rychleji se vám to podaří, tím více bodů získáte. Obtížnost kol se postupně stupňuje, takže se nudit rozhodně nebudete.

Barbie Island Princess

18.5.2014
83%
Hra - Barbie Island Princess
Video se načítá
Z Barbie je islandská princezna, a tak se podle toho musí oblékat. Pomůžeš jí vybrat ty nejkrásnější šaty?

Youda Farmer 2

17.1.2013
86%
Hra - Youda Farmer 2
Video se načítá
Druhé pokračování skvělé farmářské hry, ve které budujete farmu od ničeho. Vaším největším odběratelem je blízké městečko a na Vás je, abyste zásoby dodali co nejdříve.

Frozen Fashion Rivals

4.8.2014
54%
Hra - Frozen Fashion Rivals
Video se načítá
Vyhrajte válku dvou rivaliek. Vaším úkolem je, abyste zamrazili druhé oblečení, ale tak, aby si vás netihla. Pomůžete jí?
Hra - Barbie Halloween Costume Designer
Video se načítá
Barbie už nechce být rozkošnou a proto se rozhodla, že na tento Halloween si připraví strašidelnou masku. Pomozte jí ji ušít a sladit tak, aby vypadala super zároveň byla strašidelná. Dokážete to?

Pet Shop

27.8.2013
89%
Hra - Pet Shop
Video se načítá
Teena si otevřela obchod se zvířaty, protože má ráda zvířátka, ale s prodejem nemá mnoho zkušeností. Pomůžete jí s obsluhou zákazníků a samotným prodejem zvířat a doplňků k nim? Kromě toho budete mít na starosti i koupi zvířátek pokud se vyprodají.

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Farm Mania ČESKY

25.3.2011
90%
Hra - Farm Mania ČESKY
Video se načítá
Zahraj si tuto povedenou farmářskou hru, která je dokonce česky. Zasaď první zeleninu, udělej sklizeň, prodej to co jsi vypěstoval a rozšiř svoji farmu o nové věci. Hra je velmi dobře zpracovaná a česká nápověda ti určitě pomůže.

Youda Farmer

19.1.2013
89%
Hra - Youda Farmer
Video se načítá
Staňte se úspěšným pěstitelem a chovatelem ve velice povedené farmářské strategii, ve které budete muset plánovat i hodně dopředu přemýšlet, aby Vaše hospodářství bylo úspěšné. Hrou Vás budou provázet jednotlivé úkoly ale i velká míra svobodného rozhodování, co podniknout s vydělanými penězy, co…

My Horse Farm

1.7.2013
81%
Hra - My Horse Farm
Video se načítá
Tato hra se vám bude určitě líbit. Máte za úkol si postavit farmu a chovat koně. Čím rychleji plníte požadavky koní, tím lépe. Kupujte vylepšení (jsou to služby pro koně jako třeba čištění, doktor). Koně jsou celkem hladoví a vyžadují toho dost, takže tu rozhoduje i rychlost. Podaří se vám postarat…

Rabbit Farmer

24.9.2014
76%
Hra - Rabbit Farmer
Video se načítá
Ve hře Rabbit Farmer se stanete farmářem. Dokážete si vypěstovat farmu na králíky od počátku? Musíte vypěstovat krmivo, starat se o vodu a také mnoho dalšího. Co vypěstujete je možné prodat a tím si vydělat na dalších chod farmy.

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Princess Hairstyle

15.4.2012
75%
Hra - Princess Hairstyle
Video se načítá
Vyberte si jednu z krásných princezen a vytvořte jí některý ze zajímavých účesů. Abyste docílily vybraného tvaru vlasů musíte správně nakombinovat jednotlivé fáze úpravy. Podle toho, jestli začnete první fénovat, česat, barvit, stříhat nebo lakovat vlasy, podle toho také bude vypadat výsledný účes.

Tessa's New Home

9.9.2014
68%
Hra - Tessa's New Home
Video se načítá
Vybavte pěkným nábytkem Tessin nový dům. kromě nábytku máte k dispozici doplňky a domácí zvířátka.

Postav psí salon

21.5.2012
90%
Hra - Postav psí salon
Video se načítá
V této skvělé hře budete moct popustit uzdu své fantazii a zařídit podle sebe celý krásný salon pro psy. Jak by měl podle Vás tento ráj pro všechny majitelky čtyřnohých kamarádů vypadat?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.