Oblíbené hry

Apple White Dental Care

29.8.2015
68%
Hra - Apple White Dental Care
Video se načítá
Apple White má zničené zuby a proto potřebuje vás, abyste jí jejich vyléčili. Kromě zubů se jí budete starat i o vizáž. Příjemnou zábavu.

Youda Safari

1.6.2012
79%
Hra - Youda Safari
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastní safari zoo? Hlavním úkolem bude správně a rychle provádět návštěvníky a ukazovat jim krásná exotická zvířata. Když se Vám dobře povede, budete si moct zoologickou zahradu i vylepšovat a rozšiřovat.

TitanicNÁŠ TIP

4.10.2012
93%
Hra - Titanic
Video se načítá
Tato postřehová hra, kde budete muset i dost přemýšlet, Vás zavede na palubu potápějícího se Titanicu. Abyste se neutopili musíte se dostat z podpalubí na horní palubu. Problém je v tom, že Titanic je hotové bludiště a navíc Vás na palubu nepustí, pokud cestou nenasbíráte dostatek peněz, kterými…

Laundry Day

18.3.2014
84%
Hra - Laundry Day
Video se načítá
Ve hře Laundry Day se stanete zaměstnankyní v prádelně. Vaším úkolem bude vzít špinavé prádlo od zákazníků, vyprat ho v pračce, následně vysušit a dle potřeby i vyžehlit. Práce budete mít mnoho, takže je potřeba vše dobře naplánovat a nevynechat žádný důležitý krok.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Hello Kitty Cross Stitch

11.11.2014
58%
Hra - Hello Kitty Cross Stitch
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vyšít obrázek s Hello Kitty a její kamarády. K tomu budete potřebovat nitě, které najdete na pravém boku. Stačí se ředit dle jednotlivých barev a vznikne vám nádherný obrázek.

Sara's Cooking Class: Gingerbread HouseNÁŠ TIP

24.12.2013
82%
Hra - Sara's Cooking Class: Gingerbread House
Video se načítá
Upečte si vlastní perníkovou chaloupku! Nebude to však jednoduché! Nejdříve si musíte připravit veškeré ingredience, které budete potřebovat. Následně si připravíte těsto, které uválíte a pomocí forem z něj vyříznete jednotlivé díly chaloupky. Jakmile vychladnou, můžete začít skládat chaloupku.…

Milkyway Market

27.1.2013
92%
Hra - Milkyway Market
Video se načítá
Milkyway Market je super obsluhovací hra, která Vás zanese až do hlubokého vesmíru, kde budete přijímat od prolétávajících vesmírných lodí zakázky na zboží. To musíte vždy přesně nachystat, zabalit do krabic a teleportérem odeslat zákazníkovi. Teprve potom dostanete zaplaceno. Každý den musíte…

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Cute Pet Hospital

13.10.2013
88%
Hra - Cute Pet Hospital
Video se načítá
Parádní hra naprosto pro každého z vás. Vaším úkolem bude léčit zraněná nebo nemocná zvířátka, nutně potřebují vaši pomoc. U hlavních dveří vezměte myší zvířátko a dotáhněte ho tam, kam potřebuje. Vezměte ho dalších místností, kde ho vyléčíte. Hra se ovládá pouze myší. Za služby dostanete potom…

Leopard Style Makeover

4.12.2013
90%
Hra - Leopard Style Makeover
Video se načítá
Leopardí skvrny budou vždy in a neměly by chybět v žádném šatníku. Tato kráska čeká jen na vás, kdy jí uděláte kosmetické úpravy, vyberete vhodný make-up a nakonec leopardí šaty s doplňky. Jak bude vypadat vaše modelka?

Castle Spa

18.4.2012
92%
Hra - Castle Spa
Video se načítá
Otevřete vlastní wellness luxusní zařízení a poskytujte svým klientům tu nejlepší péči v páře, bazéncích, při masáži, pleťové masce a mnoha dalších procedůrách. Když budete rychlí a klienti spokojení, jistě si vyděláte dost peněz na spoustu zajímavých vylepšení.

Hamster Hotel

5.5.2013
79%
Hra - Hamster Hotel
Video se načítá
Ověřte si, jak jste rychlí a pozorní! Máme tu zábavnou obsluhovací hru Hamster Hotel. Ponořte se do křeččího hotelu, který je narvaný až k prasknutí zákazníky, obslužte každého, ukliďte vše, aby se zákazníci cítili co nejlépe. Můžete potom vylepšovat hotel za utržené peníze. Tak směle do toho!

Resort Empire

2.5.2013
88%
Hra - Resort Empire
Video se načítá
V této letní hře, si budete moci postavit vlastní hotel a vybavit si ho podle svých představ nebo představ zákazníků. Na začátku máte však jen recepci a pár dolarů v kapse. Začněte třeba tím, že postavíte pár pokojů, nějaké kytky, saunu nebo cukrárnu. Uvidíte, jak se zákazníci jen pohrnou.

Tara's Fashion Boutique

5.11.2014
81%
Hra - Tara's Fashion Boutique
Video se načítá
Tara si otevřela nový obchod s oblečením a proto potřebuje vás, abyste jí pomáhali s obsluhou, prodejem a samotným chodem obchodu. Dokážete postavit obchod na nohy a ještě ho vylepšit různými doplňky, které si budete moci časem dovolit?

Roads Of Rome 3

8.7.2013
85%
Hra - Roads Of Rome 3
Video se načítá
Máte rádi starověký Řím? Máme tu pro vás super hru, od které se jen tak neodlepíte. Hra je naprosto jednoduchá a zábavná, nabízí i pár vylepšení. Vaším úkolem každý level bude obnovit všechny cesty, odklidit překážky opravit nebo vystavět budovy, které vám budou dodávat suroviny. Doporučujeme začít…

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Youda Survivor

1.2.2014
88%
Hra - Youda Survivor
Video se načítá
Youda Survivor je skvělá hra, ve které budete hrát za mladého chlápka, který ztroskotal na pustém ostřově. V každém levelu budete mít úkoly, které musíte splnit. Budete omezeni časem, takže postřeh a rychlost budou na místě.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.