Oblíbené hry

Hra - My Little Pony The Snapshots Violet Blurr
Video se načítá
Vyberte Violete sexy šaty a udělejte z ní nejkrásnější slečnu na škole. Změnit její můžete šaty, účes a doplňky.
Hra - My Little Pony Mystery Mint Dress Up
Video se načítá
Oblečte si hrdinku ze známého seriálu o ponících. Nejdříve jí vyberte účes, pak oblečení a nakonec doplňky, aby jí ve škole všichni záviděli. Dokážete to?

Formal Dresses

4.4.2015
67%
Hra - Formal Dresses
Video se načítá
Tato mladá a úspěšná podnikatelka bude mít dnes večer důležitou schůzku, na kterou se musí pořádně připravit. Takže jí s tím musíte pomoct.

90's Rock

30.7.2013
72%
Hra - 90's Rock
Video se načítá
Co byste řekli na to, kdybychom se vrátili zpět do 90 let? Samozřejmě ne celkově, ale jen v módě. S hrou 90 's Rock je to možné a vyzkoušet si tento trend můžete i vy. Na výběr máte z mnoha účesů, šatů, kalhot a doplňků.
Hra - Miss Loyalty Rainbow Dash
Video se načítá
Vyberte Rainbow nový vzhled. Změnit jí můžete účes, šaty a doplňky. Příjemnou zábavu.

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?
Hra - Ever After High Raven Queen
Video se načítá
Makeover hra s Raven Queen, kterou můžeš znát z Ever After High. Nejprve tě čeká chvíle v koupelně s různými krémy a také s pleťovou maskou a diamanty. Je třeba zbavit se i kruhů pod očima a podobně. A pak už můžeš Raven krásně nalíčit, učesat a vybrat hezké bláznivé šaty.
Hra - Barbie Indian Princess Dress Up
Video se načítá
Oblečte krásnou Barbie v exotické Indii. Máte na výběr ze spousty tradičního indického oblečení a šperků. Udělejte jí krásný účes, vyberte jí oblečení, ve kterém bude naprosto neodolatelná a samozřejmě nějaké ty šperky. Potom už se můžete jen kochat, jak stojí u slavného Taj Mahal.

Bird Princess Dress Up

21.7.2013
73%
Hra - Bird Princess Dress Up
Video se načítá
Nejen malým milovnicím oblékání se jistě bude líbit tato super hra, ve které se postaráte o vzhled pravé princezny. A to ještě velice zvláštní princezna, která vládne všem ptáčkům. Vyberte proto pro ni nejen ty nejlepší šaty, ale i stylová křídla.

A Princess at Disneyland

2.11.2012
68%
Hra - A Princess at Disneyland
Video se načítá
Byly jste někdy v Disneylandu? Pokud ano, budete mít dobrou inspiraci a pokud ne nevadí, tato hra Vás tam skoro přenese. Podle své fantazie totiž oblečete pohádkovou princeznu. Čeká na vás opravdu hodně těch nejkrásnějších šatů v různých barvách a určitě si vyberete.
Hra - Sářina leklce vaření - těstoviny Carbonara
Video se načítá
Učitelka vaření Sára je tady zase, aby Vám tentokrát představila jeden z nejoblíbenějších a nejchutnějších receptů - těstoviny Carbonara. Postupujte přesně podle jejích pokynů v pravé části obrazovky a určitě zjistíte, že to není vůbec tak těžké. A protože je Sára přísná učitelka, budete si muset…

Brave Princess Merida

19.4.2014
81%
Hra - Brave Princess Merida
Video se načítá
Máš ráda film Rebelka? Právě teď si můžeš obléct hlavní hrdinku tohoto filmu, princeznu Meridu! Merida má ráda hlavně zelenou, ale to neznamená, že jí nemůžeš dát jiné krásné šaty. Vyber i doplňky a udělej z Meridy tu nejkrásnější.
Hra - First Ball of Baby Princess
Video se načítá
Obleč si nejen královnu, ale i malou princeznu do některých z mnoha nádherných šatů. Nezapomeň na vkusné líčení, vlasy a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.