Oblíbené hry

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Avie Halloween Style

19.11.2013
83%
Hra - Avie Halloween Style
Video se načítá
Mladá a krásná Avie se chystá na Halloween a neví co na sebe. Tak jí pomozte vybrat to nejlepší jen pro ni. Budete mít i více úkolů jako pomáhat kamarádovi v laboratoři, budete moci si udělat nové nehty nebo se fotit v parku. Nečekejte a zkuste si tuto hru.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Frozen Makeup

8.4.2014
73%
Hra - Frozen Makeup
Video se načítá
Vyberte ledové princezně krásný make-up, doplňky a šaty, které by jí nejvíce slušely.

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá
V této výborné postřehové hře se můžou stát houslovými virtuosy i ti, kdo nemají vůbec žádný hudební sluch nebo nadání. Půjde hlavně o to, ve správnou chvíli a na správně dlouhou dobu mačkat zadaná písmena a symboly na klávesnici. V každém levelu na Vás čeká krásnější ale náročnější melodie.

Typeasaurus

3.5.2014
86%
Hra - Typeasaurus
Video se načítá
Máte-li dostatečně velký slovník na anglická slovíčka, pak si zahrajte hru Typeasaurus. Cílem je psát slova, která obsahují zobrazená písmena. Čím delší slovo bude, tím dále doběhnete.

Pegasus Maker

14.5.2014
96%
Hra - Pegasus Maker
Video se načítá
Vytvořte si vlastního Pegase za pomocí barev, dekorací a doplňků, které máte v nabídce. Pomocí nich si můžete vytvořit originálního Pegase, jehož kromě vás nebude nikdo vlastnit.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Spring Runway Secrets

28.3.2014
87%
Hra - Spring Runway Secrets
Video se načítá
Přichází jaro as ní i nová móda, kterou musíte nejen vidět, ale i vyzkoušet na mladé slečně. Kromě toho jí můžete vybrat krásný účes a make-up. Příjemnou zábavu.

Winter Runway Secrets

2.3.2014
88%
Hra - Winter Runway Secrets
Video se načítá
Nevíš co na sebe? Tento problém má i tato slečna, která si neumí vybrat ze čtyř různých stylů. Pomoz jí vybrat ten nejlepší hit této zimní sezóny.

Designer Runway Secrets

26.4.2014
83%
Hra - Designer Runway Secrets
Video se načítá
Oblečte si milou slečnu ve čtyřech různých stylech a vyberte jí ty nejkrásnější šaty a make-up.

Runway Beauty Secrets

2.12.2013
93%
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Tato kráska potřebuje nutně vaši pomoc. Ptáte se proč? Potřebuje se obléci do čtyř různých módních stylů. V každém stylu jí budete moci vybrat účes, make-up, šaty a doplňky. Kromě toho vás čekají různé úkoly, které můžete, ale i nemusíte splnit. Tak na co ještě čekáte, zahrajte si hru Runway Beauty…
Hra - Valentine's Runway Secrets
Video se načítá
Oblečte tuto slečnu do čtyř různých stylů na Valentýnskou večeři. Kromě oblečení jí můžete vybrat i pěkný make-up. Příjemnou zábavu.

Patterns Runway Secrets

26.4.2014
89%
Hra - Patterns Runway Secrets
Video se načítá
V této hře budete mít opět možnost obléci tuto slečnu do čtyř různých stylů. Kromě toho jí můžete vybrat pěkný make-up a doplňky.

Goddess Scene Maker

9.9.2013
92%
Hra - Goddess Scene Maker
Video se načítá
Goddess scene maker je super hra pro každou z vás! Vytvořte si nádherné antické, egyptské bohyně nebo víly, které jste ještě neviděly! Bude opravdu z čeho vybírat! Začněte obličejem a barvou pleti a vlasů. Vyberte si z mnoha nádherných účesů, pokračujte k šatstvu, které vás naprosto ohromí, ze…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.