Oblíbené hry

Leila and the Magic Ball

18.9.2013
82%
Hra - Leila and the Magic Ball
Video se načítá
Zahraj si povedenou skákačku s malým roztomilým děvčátkem a kouzelným míčem. Leila musí v každém kole sesbírat kojenecké lahvičky, aby mohla dál. Také musí najít právě ten míč, díky kterému pak může rozbíjet překážky a zábrany.

Girls Go Fashion Party

31.12.2012
94%
Hra - Girls Go Fashion Party
Video se načítá
Tři nerozlučné kamarádky se chystají na párty. Jenomže jsou trošku nepořádné a ve svých pokojích nemůžou najít některé důležité věci. Pomozte jim všechno co nejdříve najít a pak je podle svých představ na párty připravte. Jako vždy zvolte ten pravý účes, šaty, boty i líčení. Každá další slečna je o…

Makeup Artist Adriana

1.11.2012
89%
Hra - Makeup Artist Adriana
Video se načítá
V této hře se stanete opravdu profesionální maskérkou a připravíte svou svěřenkyni Adrianu na důležitou schůzku. Hra je velice reálná a netradiční v tom, že je ve 3D grafice a tak vše vypadá úplně jako ve skutečnosti.
Hra - Last Minute Makeover - Air Hostess
Video se načítá
Letuška v této hře byla zavolána do práce na poslední chvíli. Nestihla se proto připravit a tak se musí postarat o svou pleť přímo v letadle a ještě v omezeném čase. Pomůžete jí s tímto nesnadným úkolem? Bude potřebovat odstranit všechny nečistoty, pupínky i přebytečné chloupky obočí. Vybrat jí…

Snow Queen Scene Maker

28.6.2014
92%
Hra - Snow Queen Scene Maker
Video se načítá
Líbil se ti film Ledové království (Frozen)? Teď máš jedinečnou možnost zahrát si skvělou oblíkačku s tímto tématem. Zkusíš si obléct Annu, Elsu a další?

Magical Friends Dressup

24.11.2014
65%
Hra - Magical Friends Dressup
Video se načítá
V této hře máte na výběr 3 dívky z My Little Pony. Po výběru jedné z nich jí můžete vybrat moderní šaty a doplňky, aby vypadala ještě lépe.

What is your Angel?

19.10.2013
72%
Hra - What is your Angel?
Video se načítá
Přemýšleli jste někdy nad tím, jaký typ anděla se k vám hodí? Zahrajte si hru What is your Angel?, kde zjistíte odpověď. Po každém poskládání puzzle, dostanete jednu otázku, na kterou musíte odpovědět. Na konci hry zjistíte, jaký je váš typ anděla a k němu stručnou charakteristiku.

Easter Lily

5.5.2014
90%
Hra - Easter Lily
Video se načítá
Zahraj si skvělou velikonočně laděnou oblíkačku. Lily má na výběr z mnoha kousků jarního oblečení, barvy jsou jen na tobě. A co třeba udělat z Lily krásnou vílu?

Lily Greek

22.9.2012
72%
Hra - Lily Greek
Video se načítá
Upravte vizáž řeckým kráskám. Tentokrát nepůjde ale o Vaši představivost a vkus, ale budete postupovat podle pokynů a Vašim úkolem bude upravit slečny co nejpřesněji podle původní předlohy.

Water Element

14.4.2014
93%
Hra - Water Element
Video se načítá
Vytvořte si krásnou vodní vílu, která žije v moři a je královnou všech vod. Vybrat její můžete účes, šaty a doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.