Oblíbené hry

Hra - Last Minute Makeover Wedding
Video se načítá
Vítejte v lázních, kde si chodí odpočinout všechny kouzelné víly z kouzelného světa . Vy budete mít možnost postarat se o jednu z nich. Ne jen že jí uděláte zábaly, ale také vyberete pěkný make - up , účes a oblečení .
Hra - Last Minute Makeover - Shop Assistant
Video se načítá
Slečna která je prodavačkou v luxusním obchodě musí dostečně reprezentativně také vypadat. Hlavní hrdinka této hry ale péči o svůj vzhled nestihla a tak bude potřebovat Vaši pomoc, aby všchno stihla napravit. Vyčistěte jí pleť, odstraňte nevzhledné obočí a vyberte i to nejlepší obleční, účes a meke…
Hra - Last Minute Makeover - Air Hostess
Video se načítá
Letuška v této hře byla zavolána do práce na poslední chvíli. Nestihla se proto připravit a tak se musí postarat o svou pleť přímo v letadle a ještě v omezeném čase. Pomůžete jí s tímto nesnadným úkolem? Bude potřebovat odstranit všechny nečistoty, pupínky i přebytečné chloupky obočí. Vybrat jí…

Five Star Makeover

9.11.2013
88%
Hra - Five Star Makeover
Video se načítá
Radi se staráte a líčíte druhých? Tak v tom případě si vyzkoušejte zahrát hru Five Star Makeover. Kde modelce můžete vybrat, zajímavý make-up, účes, šaty a doplňky. Předtím jí musíte udělat kosmetiku. Příjemnou zábavu.

Back To School Haircuts

21.10.2013
87%
Hra - Back To School Haircuts
Video se načítá
Back To School Haircuts je dívčí hra, ve které budete Sáře pomáhat nejen s výběrem účesu, ale také s oblečením. Vlasy můžete stříhat, natáčet, žehlit nebo dokonce barvit. Při oblečení můžete měnit i jeho barvu. Vyberte jí originální střih, šaty, ale i doplňky.

Goth Girl Makeover

24.9.2012
86%
Hra - Goth Girl Makeover
Video se načítá
Dívka v této hře má ráda styl gotik. To ale neznamená, že může mít zanedbanou pleť, neupravené obočí a celkově nemusí vypadat dobře. Aby si se svým vzhledem poradila ve svém oblíbeném stylu jí pomůžete právě Vy. Začněte pěkně od začátku od čištění pleti a dostaňte se až k účesu a posledním doplňkům…

Sweet Cupcake Nail Design

19.10.2013
85%
Hra - Sweet Cupcake Nail Design
Video se načítá
Proveď slečně kompletní manikúru! Ostřihej jí nehty kleštičkami, opiluj správně pilníkem, vylešti a po obnovující kúře můžeš nanášet svou oblíbenou barvu laku. Jako zdobení máš různé motivy inspirované dortíky a posypkami na dort.

Briar Beauty Makeover

15.11.2013
87%
Hra - Briar Beauty Makeover
Video se načítá
Staňte se profesionální maskérkou a módní poradkyní princezny! Napřed jí udělejte pár masek, vytrhejte obočí a začněte s make-upem. Vybírejte z několika účesů a pak jí oblečte do nádherných šatiček. Zapojte svoji fantazii a udělejte jí dokonalou.

Searching For Fame

21.4.2013
89%
Hra - Searching For Fame
Video se načítá
Slečna v této hře se chce stát modelkou. Předpoklady na to jistě má, ale její vzhled je úplně zanedbaný. Pomoz jí s jeho vylepšením, aby měla v modelingu šanci. Určitě musíš začít s pořádným vyčištěním pleti a pak už se můžeš pustit do výběru účesu, make-upu, oblečení,... Sama uvidíš, jak moc se po…

Cooking with Love

21.12.2013
91%
Hra - Cooking with Love
Video se načítá
Znáte to, žena nemá snadný život, musí zvládat více věcí najednou. Například vybrat si oblečení na domácí práce, upéct chutné koláčiky pro může a nakonec si vybrat hezké šaty a make-up, když přijde. Pomozte této sympatické slečně, aby vše stihla.

Valentines Spa Day

19.2.2014
82%
Hra - Valentines Spa Day
Video se načítá
Připravte mladou slečnu na její Valentýnskou večeři s přítelem. Nejdříve jí uděláte zábaly při kterých si odpočine a pak se můžete vrhnout na make-up a oblečení. Příjemnou zábavu.
Hra - Fashion Studio - Wedding Dress Design
Video se načítá
Navrhněte si své vlastní svatební šaty, které můžete všemožně kombinovat a to nejen barevně. Kromě toho si šaty ušijete a doplníte o doplňky, jako jsou boty, účes, či náušnice.

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Roman Lady

1.3.2014
89%
Hra - Roman Lady
Video se načítá
Vytvořte si za pomoci oblečení a doplňků svou vlastní římskou lady. Výběr v této hře je skutečně pestří a to nejen v oblečení, ale i v doplňcích.

Space Ball

25.2.2014
74%
Hra - Space Ball
Video se načítá
Princip hry Space Ball je založen na tom, že se musíte pomocí obarvené kuličky, dotknout všech stejnobarevných čtverečků. Do dalšího kola postoupíte až budou všechny čtverečky odstraněny.

Dreamland Princess

28.2.2014
75%
Hra - Dreamland Princess
Video se načítá
Oblečte krásnou princeznu na velký ples! Napřed jí budete muset udělat pořádný účes a vybrat něco z jejího šatníku, samozřejmostí budou i módní doplňky, které jí dodají styl.

Sailor Senshi

27.2.2014
92%
Hra - Sailor Senshi
Video se načítá
Sailor Senshi jde do války a proto potřebuje vybrat oblečení a účes. Účes můžete všemožně skládat a barvit omezenější výběr je v oblečení, které však můžete vylepšit doplňky a barvami.

Action Heroine Creator

27.2.2014
94%
Hra - Action Heroine Creator
Video se načítá
Action heraoine Creator je další kreativní hra, ve které si můžete obléknout vlastní bojovnici. Vybrat jí můžete účes, oblečení a všemožné doplňky, které můžete barvit a kombinovat.

Neptune's Daughter

25.2.2014
91%
Hra - Neptune's Daughter
Video se načítá
Neptunova dcera je údajně nejkrásnější víla, která žije v oceánu. Působí nejen přitažlivě, ale i úchvatně svým zjevem. Navrhněte si i vy, jako by tato mořská panna mohla vypadat. Na výběr máte pestré dekorace, které můžete všemožně skládat.

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Vytvořte si ve hře Element of Fire svou vlastní vílu ohně. Ve hře jí můžete vybrat krásný účes, mimiku obličeje, oblečení a doplňky, které můžete kombinovat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.