Oblíbené hry

Mustache Time

9.1.2015
77%
Hra - Mustache Time
Video se načítá
Vaším úkolem v této logické hře bude zachránit všechny vousaté postavičky před pádem mimo hrací plochu. Aby se vám to podařilo, je potřeba vhodně nakreslit překážky a plošiny, které postavičky zachrání. Kreslit však vždy můžete jen v jedné části hrací plochy.

Bella's Love Kitchen

26.3.2013
90%
Hra - Bella's Love Kitchen
Video se načítá
V této moc povedené kuchařské hře budete vařit oblíbené jídlo pro jednoho ze tří kluků. Na začátku si budete moct vybrat, kterému ze tří nápadníků dáte přednost a pak už se vrhnete na přípravu. Postupujte přesně podle pokynů kuchařky Belly a dejte si pořádně záležet, aby jídlo Vašemu vyvolenému…

Queen of the Deck

21.8.2014
65%
Hra - Queen of the Deck
Video se načítá
Vyzdobte si krásnou slečnu na hrací kartě. Je jen na vás, jaký účes, šaty a doplňky jí vyberete.
Hra - NY Fashionista Real Makeover
Video se načítá
Ve hře NY Fashionista Real Makeover musíte připravit mladou dívku na pobyt v New Yorku. Nároky v tomto městě jsou velké stejně jako konkurence. Dokážete z ní udělat krásku, za kterou se bude každý otáčet?

Wedding Trouble

9.4.2012
96%
Hra - Wedding Trouble
Video se načítá
Wedding Trouble je super hra pro všechny holky, které si někdy představovaly, jak by asi měla vypadat jejich svatba. Postupně si totiž podle svých představ budete moct vybrat a vyzdobit svatební místo, nakoupit oblečení pro nevěstu i ženicha a zvolit všechny nezbytné doplňky. Na rozdíl od běžných…

Dress up Azalea

29.11.2013
88%
Hra - Dress up Azalea
Video se načítá
Princezna Jasmína se musí připravit na rande s Aladinem. Pomoz jí vybrat vhodné oblečení, make-up a doplňky. Na výběr máte množství kombinací, proto se nebojte využít vaši fantazii.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Flappy Bird

10.2.2014
85%
Hra - Flappy Bird
Video se načítá
Máme tu pro vás další postřehovku. V této hře budete pomáhat malému ptáčkovi se dostat, co nejdále to jenom půjde. Nebude to nic jednoduchého, musíte se napřed do toho dostat. Vyrovnávejte ho tak, aby do ničeho nenarazil. Proleťte pokud možno co největším počtem branek a získejte to nejlepší skóre.

French Princess Facial

14.4.2014
89%
Hra - French Princess Facial
Video se načítá
Proměňte mladou princeznu na krasavici tím, že jí uděláte celkový makeover, vyberete krásné šaty a účes.

Sarah's Run

12.5.2014
88%
Hra - Sarah's Run
Video se načítá
Další ze skvělých 3D pecek, ve které musíte tentokrát holčičce jménem Sarah pomoci utéci z bludiště deseti levelů. Pokud splníte všech 10 levelů, tak se odemknou hlavní dveře a vy tak dokončíte hru. Se Sarah můžete běhat po zdech a dělat dvojskoky.

Royal Spa Day

29.11.2013
87%
Hra - Royal Spa Day
Video se načítá
V této hře se budete starat o mladou slečnu tak se postarejte o to, aby se cítila dobře. Dejte jí různé pleťové masky, zkrášlujte jí obličej, nalakujte jí nehty, udělejte make-up. Nakonec jí budete moci obléct.

Fantasy Horse Maker

20.5.2014
93%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá
V této hře se můžete skutečně vyřádit a využít svou fantazii a styl. V této hře bude vaším úkolem vytvořit originálního koně se zajímavými prvky, které máte v nabídce. tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

Simpleton Jack

1.5.2014
96%
Hra - Simpleton Jack
Video se načítá
Simpleton Jack je skvělá logická hra, ve které budete muset malému návštěvníku z jiné planety pomoci překonat všechny překážky a dostat se až do cíle. Po cestě sbíráte hvězdičky, které vám umožňují používat technologii, díky které vytváříte objekty, po kterých můžete šplhat.

Red Ball 4Hra s oceněním

8.12.2012
91%
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Red Ball 4 je skvělá skákačka, ve které bude vaším úkol dopravit červeného smajlíka na konec každého levelu. Zdolávejte četné překážky, posbírejte co nejvíce hvězdiček a vyhněte se všem nepřátelům. Dokážete se dostat až k samotnému bossovi?

Wild Defense

9.5.2014
88%
Hra - Wild Defense
Video se načítá
Parádní tower defense hra, ve které budete muset ubránit vesnici před hordami monster, která přicházejí z podzemí. K dispozici budete mít na obranu pár vesničanů, která to celkem slušně umí s meči, luky nebo bičem. Vesničany můžete i vylepšovat!

Country Fried Steak

8.5.2014
72%
Hra - Country Fried Steak
Video se načítá
Skvělá hra, ve které se naučíte jak dělat pravé grilované kuře! Začnete úplně od základu, takže od brambor. Ty umyjete, oloupete a nakrájíte. Pak přichází zelenina, kterou taktéž nakrájíte a následně rozmixujete rajčata. Všechno smícháte a potom, co nakrájíte kuře, ho naložíte v této omáčce. Pak ho…

Emo Make Up

28.7.2012
61%
Hra - Emo Make Up
Video se načítá
Zkuste nalíčit modelku v pravém Emo stylu. Hluboké emoce, temné stíny, výrazné rtěnky, to všechno ke stylu Emo patří a Vy můžete navíc popustit uzdu své fantazii. Troufly byste si třeba samy s líčením které vytvoříte jít do školy? ;)
Hra - Mega Anime Avatar Creator
Video se načítá
Vytvořte si, svojí vlastní anime postavu! Začněte tvorbou pleti, obličeje, vlasů a pokračujte dále strojením. Šaty můžete také upravit, takže si stačí pouze pořádně vyhrát. Je jen na vás, jak bude vaše postava vypadat.
Hra - Fashion Studio Summer Outfit
Video se načítá
Blíží se léto a s ním i moderní oblečení, které prostě musíte vytvořit a vylepšit doplňky na slečně. Tak směle do toho.

Snow Queen Dress Up

24.4.2014
86%
Hra - Snow Queen Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si podle vás, krásnou sněžnou královnu a připravte ji na její korunovaci.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.