Oblíbené hry

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Duck Care

9.6.2014
78%
Hra - Duck Care
Video se načítá
Ve hře Duck Care bude vaším úkolem postarat se o kachnu. Kachnu musíte nejdříve umýt, osušit, nakrmit, naočkovat, zkrátka udělat vše, aby byla spokojená a zdravá. Také jí pomůžete vrátit do hnízda všechny káčátka a úplně nakonec můžete pro kachnu vybrat jeden z doplňků.

Magical Spa Day

18.11.2013
89%
Hra - Magical Spa Day
Video se načítá
Vydej se do magických lázní! Chtěla jsi někdy odstraňovat akné pomocí kouzelné hůlky, mazat pleť krémem z jednorožčích slz, na záda mazat krém z hvězdného prachu a nechat si masírovat záda žábami? Tohle všechno a mnohem víc objevíš v této hře.

Anime Summer Girls

28.8.2014
89%
Hra - Anime Summer Girls
Video se načítá
Oblečte si čtyři krásné dívky, které se chystají na pláž. Na výběr máte mnoho šatů, barev a doplňků.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.
Hra - The Cat in the Hat - Don't Jump on the Couch
Video se načítá
Super a poněkud nevšední skákačka, ve které můžete hrát za jednoho ze dvou sourozenců. Budete mít za úkol skákat na gauči tak dlouho, dokud vás nenachytá vaše maminka. Vždy, když se má blížit, tak vás upozorní váš věrný kamarád v akvárku. Skákejte po gauči, točte se ve vzduchu, když do toho…

Snail Bob 2

9.2.2013
84%
Hra - Snail Bob 2
Video se načítá
V druhém díle logické hry Snail Bob na vás čekají nové kola, ve kterých musíte opět dopravit šneka Boba do cíle. V každém levelu je tak potřeba najít ten správný postup, abyste pro Boba vytvořili bezpečnou cestu a vyhnuli se všem nástrahám, které by ho mohly stát život.

Emo Nail Design

10.4.2012
78%
Hra - Emo Nail Design
Video se načítá
Máte rády emo styl? A lakujete si rády nehty? Pak právě pro Vás je tady bezvadná hra, ve které si určitě užijete spoustu zábavy. Vyberte si správnou délku nehtů, barvy a na konec i nejrůznější ozdoby a prsteny :)

Popstar Slacking

20.9.2013
88%
Hra - Popstar Slacking
Video se načítá
I popová hvězda se někdy nudí, a tak když má trénovat, snaží se mermomocí dělat pořád něco jiného. Aniž by ji viděl manažer, musí stihnout namalovat si pusu, zatancovat, napsat smsku, zahrát na bubny, podepsat svou fotku a olíbat několik fanoušků.

Pony Day Care

21.10.2013
89%
Hra - Pony Day Care
Video se načítá
Ve hře Pony Day Care budete mít na starosti mladého poníka, o kterého se budete muset řádně postarat. Nejen, že potřebuje vykoupat, dát najíst a závbavit, ale i mnoho jiných věcí. Co bude poník potřebovat naleznete v bublinkách nebo vám pomůže matka poníka, která vám pomůže. Dokážete se o poníka…
Hra - A Sitch in Time - episode 2: Past
Video se načítá
V druhém díle této skákačky se dostaneš do minulosti do doby, kdy byla Kim malé dítě. Nejdříve se musíš dostat nepozorovaně z dětského pokoje, ale nesmíš přitom vzbudit spinkající děti. Když se dostaneš ven, čekají tě velká dobrodružství!

Ballet Girl Dressup

29.11.2013
85%
Hra - Ballet Girl Dressup
Video se načítá
Oblečte tuto mladou a krásnou baletku do krásného úboru. Zapojte vaši fantazii a vytvořte si jí podle sebe.
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Cleo de Nile z Monster High se zamilovala do jednoho ze svých spolužáků. Aby ho získala, rozhodla se namíchat kouzelný nápoj lásky. Pomůžete jí vybrat ty správné ingredience? Ne každá kombinace je ale správné a tak můžete někdy udělat více škody než užitku...

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.