Oblíbené hry

Hra - Pixie Hollow Real Haircuts
Video se načítá
Staňte se opravdovou kadeřnicí! V této hře si to můžete vyzkoušet, ale nebude to tak snadné, jak si myslíte. Můžete jí změnit kompletně celý účes, ale musíte velmi opatrně, protože ovládání je velmi citlivé.

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

The Impossible Quiz

20.10.2014
76%
Hra - The Impossible Quiz
Video se načítá
Máme tu pro vás logickou hru, ve které vás otestují mlaým kvízem. Takže se snažte, protože budete mít pouze 3 životy.
Hra - Manga Princess back to School
Video se načítá
Trojice mladých dívek potřebuje poradit s poslední módou. Dokážete jim vybrat oblečení, které jim perfektně sedne? Budete potřebovat také správně volit makeup a účesy.
Hra - Late To School Hairstyles
Video se načítá
Tamara usnula do školy a proto potřebuje rychlý účes. Udělejte jí ho za pár minut, aby nezmeškala první vyučovací hodinu.

Kelly Summer Jobs

21.4.2012
95%
Hra - Kelly Summer Jobs
Video se načítá
V této skvělé hře si budete moct vyzkoušet hned několik povolání, ve kterých budete sbírat cenné body. Budete pracovat v kadeřnictví, pekařství, cukrárně a salónu pro domácí mazlíčky. Která práce se Vám bude nejvíc líbit a kde se Vám nejlépe povede plnit rychle přání zákazníků?

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...
Hra - Baby Bonnie Bubble Jacket
Video se načítá
Postarejte se o roztomilou Bonnie, která potřebuje navařit, nakrmit a nakonec obléci do pěkného oblečení. Zahrajete se společně s Bonnie a zpříjemníte jí den?

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Stupidella

23.5.2015
81%
Hra - Stupidella
Video se načítá
Stupidella je moderní Popelka, která potřebuje vaši pomoc při různých úkolech. Pomozte jí logicky s každou úlohou a nedovolte, aby se jí něco stalo.
Hra - Miss Kindness Fluttershy
Video se načítá
Vyberte Miss Kidness krásné oblečení, boty, a pěkné dekorace, které by se jí mohly líbit. Kromě toho jí můžete změnit i účes.
Hra - Now & Then Rapunzel Sweet Sixteen
Video se načítá
Oblečte Rapunzel ve třech různých stylech. V starodávném, modernějším a nejmodernějším. pro který se rozhodneš ty?

Once a Kiss

21.3.2015
71%
Hra - Once a Kiss
Video se načítá
Pomozte mladému zamilovanému páru s výběrem oblečení na tento den. Na výběr máte účesy, šaty a doplňky.

Barbie Dressup

12.4.2012
67%
Hra - Barbie Dressup
Video se načítá
Oblečte si panenku Barbie podle svého vkusu v této velice povedené a graficky výborně ztvárněné hře. Vyberte pro Barbie ten správný účes, triko i kalhoty a samozřejmě doplňky. Všechno jak jinak, než v klasických barbie barvách.

Barbie on rollers

28.3.2012
68%
Hra - Barbie on rollers
Video se načítá
Krásná Barbie se tentokrát rozhodla vyjet si na kolečkových bruslích. Pomůžete jí se k této příležitosti správně obléknout? Vyberte jí barvu helmy, chráničů i bruslí a k tomu to nejlepší oblečení, aby se všem i při sportu líbila.

Ellie Wedding Prep

30.9.2014
92%
Hra - Ellie Wedding Prep
Video se načítá
Na Ellie čeká v tento den velká svatba. Je nevěstou a proto potřebuje musí vypadat nádherně. nejdříve jí vyčistíte pleť, vyberete make-up a nakonec svatební šaty a hezké doplňky.
Hra - First Ball of Baby Princess
Video se načítá
Obleč si nejen královnu, ale i malou princeznu do některých z mnoha nádherných šatů. Nezapomeň na vkusné líčení, vlasy a doplňky.

Super Hair Studio

7.7.2011
88%
Hra - Super Hair Studio
Video se načítá
Chtěla by se stát kadeřnicí? Nebo tě jen baví hraní s panenkami? V této hře si to můžeš vyzkoušet, jaké to je, vlastnit kadeřnický salon. Udělej zákaznicím ty nejkrásnější účesy. Vyber si, jaký styl jí bude slušet nejvíce a podle toho účes vytvoř.

Juegos de Vestir

30.1.2015
51%
Hra - Juegos de Vestir
Video se načítá
Pokud máte rádi gotický styl, tak byste si neměli nechat ujít tuto hru protože vaším úkolem bude výběr make-upu v tomto stylu. Vyberete ten nejlepší?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.