Poslední hrané hry

Yan Loong Legend 2

9.4.2012
81%
Hra - Yan Loong Legend 2
Video se načítá
Přinášíme vám skvělou bojovou hru, v níž se s hlavním hrdinou musíte probojovat hordou nepřátel. Hra má na první pohled netradiční ovládání, na které si však rychle zvyknete. Velkou výhodou hry je to, že ji mohou hrát i dva hráči.

Khan Kluay Kids

22.4.2012
85%
Hra - Khan Kluay Kids
Video se načítá
Pod exotickým názvem Khan Kluay Kids najdeme opravdu pěknou hru, kterou si můžete zahrát klasicky proti počítači, ale i s kamarádem. Hlavními hrdiny jsou sloni různých velikostí, které vysíláte na soupeřovo území. Komu se podaří dostat k soupeři více slonů vyhraje. Když se dva sloni potkají, začnou…

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Future BuddyHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
86%
Hra - Future Buddy
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které musíte dostat panáčka do krabice. Hra obsahuje několik úrovní. Nasbírejte co nejvíce bodů.

Fairway Solitaire

6.3.2012
85%
Hra - Fairway Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělé karty typu solitaire, ve kterých budete mít za úkol skládat na sebe karty vždy o jedno vyšší nebo nižší hodnoty (na dámu jen krále nebo kluka) a zbavit se tak co nejvíce karet. U hry určitě potěší její krásná grafika a zasazení do golfového prostředí.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Trafficator

17.3.2012
91%
Hra - Trafficator
Video se načítá
Trafficator je pěkně zpracovaná hra, ve které budete řídit dopravu na silnicích a křižovatkách. Můžete libovolně zastavovat auta, avšak nejdůležitější je dávat pozor, aby se nesrazily. Také musíte dávat pozor na chodce, kteří budou přes cestu přecházet.

Overtorque Stunt RacingNÁŠ TIP

15.5.2013
94%
Hra - Overtorque Stunt Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které si můžete naplno užít pěknou grafiku a rozmanité tratě. Hra Vám nabídne 4 unikátní herní režimy. Když Vás přestane bavit závodění, můžete si jen tak jezdit ve volné jízdě nebo honit a ničit auta ostatních soupeřů.
Hra - Elsa vs Barbie Fashion Contest
Video se načítá
Zahrajte si za Barbie nebo Elsu a dokažte v tomto souboji, že máte lepší styl oblékání než váš soupeř.

Simpsons maker

8.4.2012
85%
Hra - Simpsons maker
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky a milovnice Simpsonů je tady bezvadná hra, ve které si budete moct vytvořit úplně novou postavu tohoto seriálu. Začněte tvarem hlavy, očí, nosu a pokračujte přes vlasy a oblečení, až ke konečnému umístění postavy na pozadí.
Hra - Princess Cash Me Outside
Video se načítá
Parádní hra, ve které budete oblékat 4 kámošky. Ty se chystají na nějakou párty a potřebují mít ten nejlepší outfit. Vždy stačí kliknout na jednu z dívek a vybrat ji účes, oblečení a doplňky.

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.
Hra - Mr. Jumpz Adventureland
Video se načítá
Máme tu zábavnou skákačku, kde budete s králíkem překonávat nebezpečné překážky. Překážky můžete přeskočit i dvojitým skokem. Díky tomu se dostanete rychle do cíle.

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Style Katy Perry

30.4.2015
75%
Hra - Style Katy Perry
Video se načítá
Pomozte Katy se připravit na její turné po Evropě. Napřed jí musíte hezky nalíčit, učesat a obléct.

Jumper 3Hra na skóreHra o medaile

3.6.2014
72%
Hra - Jumper 3
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Jumper 3, která je na skóre! Vaším úkolem bude udržet panáčka na plošinách a nespadnout. Můžete získat i extra body za to, když budete skákat přes hlavu uprostřed. Dávejte si pozor na černé mraky!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.