Poslední hrané hry

Monkey GO Happy Guess?

31.7.2013
88%
Hra - Monkey GO Happy Guess?
Video se načítá
Vyzkoušejte si novou Monkey Go Happy hru! Vaším úkolem bude hádat slova podle nabídnutých obrázků. Dávejte si pozor, hra je v angličtině, takže slova musíte hádat taky anglicky. Pokud se tam tedy objeví obrázek vlny, z písmen musíte tedy vybrat slovo „wave“ (vlna).

Funky Nail Design

24.9.2013
85%
Hra - Funky Nail Design
Video se načítá
Baví vás lakovat si nehty a péče o ně? V tom případě, byste si měli zahrát hru Funky Nail Desing, kde bude vaším úkolem připravit nehty na lakování, aby vypadaly, co nejlépe. Pokud nemáte, co na práci tato hra je skvělým odreagováním a ještě se u ní pobavíte.

Jacksmith

2.11.2012
96%
Hra - Jacksmith
Video se načítá
Staňte se výrobcem zbraní a zásobujte armádu a vojáky přesně tím, co potřebují ve strategické hře Jacksmith. Ve vaší dílně musíte každou zbraň vyrobit s co největší přesností, protože jen tak získáte dostatek peněz na další vylepšení.

French Chef Real Cooking

5.12.2012
82%
Hra - French Chef Real Cooking
Video se načítá
Nakrmte náročného kuchaře v této zajímavé a hlavně dost realistické hře o vaření. Každou věc z lednice budete muset připravit podle vlastního uvážení, nebo podle toho co si bude přát sám kuchař (zjistíte to tak, že jídlo vezmete a zkusíte ho kuchaři nabídnout k ústům). Vařte, smažte, krájejte a…

Kaleidoscope Reef

18.6.2013
80%
Hra - Kaleidoscope Reef
Video se načítá
V této postřehovce si střihnete roli rybek, kterým záleží na jejich prostředí. Jednoho dne se objeví kotva na mořském dnu a náhle zničí na dně rostliny, které kryli barely plné nafty. Vy máte za úkol sbírat bílé kuličky a pokládat je na kameny. Do nich musíte natahat co nejvíce barevných kuliček a…

Jacko in Hell 2

31.10.2012
91%
Hra - Jacko in Hell 2
Video se načítá
V pokračování logické skákačky Jacko in Hell se opět vydáte do podzemí, abyste kostlivcovi jménem Jacko pomohli překonat všechny nástrahy. Tentokrát vám navíc bude pomáhat i Jackova vrána, díky které se můžete dostat i na místa, kam byste se sami nedostali.

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.

Sky Driver Extreme

29.11.2014
65%
Hra - Sky Driver Extreme
Video se načítá
Zahrajte si na profesionálního jezdce a zvítězte v každém kole. Se svým autem se nacházíte na dráze, která je ve vzduchu, vaším úkolem je dopravit auto v co nejmenším časovém úseku do cíle. Podaří se vám to?

Justin Bieber Haircut

27.4.2013
92%
Hra - Justin Bieber Haircut
Video se načítá
Holky, je to tady! Upravte si Justina Biebra podle svých představ! Můžete ho ostříhat, vyfénovat, nabarvit mu vlasy, česat a další různé věci. Justin pokaždé reaguje, když mu něco děláte. Tak neváhejte a upravte si svojí celebritu.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Fireboy and Watergirl 5

27.4.2013
89%
Hra - Fireboy and Watergirl 5
Video se načítá
Celkově již 5. Díl této skvělé pecky s ohnivým klukem a vodní holkou. Tentokrát nás dobrodružství zavede do tajemného křišťálového chrámu, ve které čeká plno nástrah. Po cestě můžete využívat různé portály nebo mechanismy ovládané paprskem světla.

Euphoria

31.10.2013
72%
Hra - Euphoria
Video se načítá
Nasávání molekul je poměrně originální nápad na online hru. A dokonce to funguje. Budete nasávat molekuly teplých barev. Také přepínat pól Vašeho magnetu a dělat mnoho dalších zajímavých věcí. Dokážete vysát všechny potřebné molekuly?

Bratz Facial Makeover

18.11.2012
95%
Hra - Bratz Facial Makeover
Video se načítá
Je tady panenka Bratz, která tentokrát není úplně dokonalá a je jen na Vás, abyste z ní udělaly krásku. Vzpomeňte si jak je potřeba postarat se o pleť před samotným líčením a upravte jí obočí, zbavte ji pupínků, použijte pleťové masky a další nezbytnosti. V závěrečné fázi uplatněte svou fantazii a…

Mighty Fin

21.5.2012
86%
Hra - Mighty Fin
Video se načítá
Mighty Fin je pěkně zpracovaná oddechovka, ve které se vydáte do podmořského světa s rybičkou jménem Fin. Vaším úkolem je sbírat bublinky, za které budete získávat body. V cestě vám budou stát různé překážky, které musíte přeskakovat nebo podplout.

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.