Poslední hrané hry

Dark Fairy

11.6.2013
94%
Hra - Dark Fairy
Video se načítá
Vytvořte si podle vlastní fantazie tu nejkrásnější lesní vílu. Vybrat pro ni můžete z široké nabídky jednotlivých částí obličeje, nejrůznějších krásných účesů a samozřejmě také typického vílího oblečení. To můžete navíc jakkoli kombinovat a měnit mu barvu. Jak bude nakonec víla vypadat záleží…

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Avatar Creator

7.12.2014
78%
Hra - Avatar Creator
Video se načítá
V této hře můžete použít nejen oblečení, ale i svou kreativitu protože ve skříni této mladé slečny najdete krásné kusy oblečení, účesů a různých doplňků. Jak ji obléknete je jen na vás.

Barbie Christmas Date

24.3.2014
82%
Hra - Barbie Christmas Date
Video se načítá
Barbie Christmas Date je oblíkačka s vánoční tématikou, ve které bude vaším úkolem obléci zamilovaný pár. Na výběr budete mít množství šatů, účesů, bot i rozličných šperků. Snažte se přitom, aby pár navzájem ladil a výsledný obrázek si můžete pak uložit či vytisknout.

Stylish Bride Dressup

9.8.2013
75%
Hra - Stylish Bride Dressup
Video se načítá
Svatební den je tu a naše nevěsta neví, jaké šaty si má vybrat. Spoléhá na vaši pomoc a styl. Pomozte i vy nevěstě a udělejte ji, v její svatební den nejkrásnější.

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.

Bird Pax

30.5.2011
75%
Hra - Bird Pax
Video se načítá
Chtěli byste si zahrát trochu jinou karetní hru než je klasický Solitaire nebo Poker? Potom vyzkoušejte hru Bird pax. V této hře dostanete sadu karet, se kterou musíte porazit soupeře. Karetní souboje vyhrává ten, kdo má kartu s vyšší hodnotou. Ten potom získává i protihráčovi karty. Výsledek…

My Dolphin Show

9.11.2019
98%
Hra - My Dolphin Show
Video se načítá
V prvním díle super dovednostní hry My Dolpin Show se ocitnete přímo uprostřed vodního vystoupení krásného delfína. Vašim úkolem je ovládat šipkami tohoto vodního savce tak, aby dělal co nejzajímavější akrobatické kousky a co nejvíce zaujal své nadšené publikum.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

Sailor Senshi Maker 3.0

10.9.2015
83%
Hra - Sailor Senshi Maker 3.0
Video se načítá
Oblečte si krásnou Senshi do krásných šatů a vyberte k nim doplňky a moderní účes. Změnit její můžete tvář, pokožku, barvu šatů či dolňky. Kombinace je už jen na vás.

Pheus and Mor

6.11.2012
89%
Hra - Pheus and Mor
Video se načítá
Graficky perfektně zpracovaná logická hra Pheus and Mor potěší každého, kdo má rád logické skákačky. Vaším úkolem totiž bude pomoci malému chlapci a jeho psovi najít cestu k cílové bráně. Překonat všechny překážky je možné pouze vzájemnou spoluprací postav, takže se hra hodí i pro dva hráče.

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?

Super Drift 3D

20.5.2013
70%
Hra - Super Drift 3D
Video se načítá
Máte rádi vůni spáleného benzínu a gum? Ano? Tak tohle je hra přímo pro vás. V této hře jde především o driftování, to znamená, že zatáčky musíte projíždět ve smyku. Ze začátku vám přijde, že se auto nedá vůbec ovládat, ale po chvilce tomu přijdete na kloub. Můžete i změnit obtížnost, kdyby vám to…

Chibi Maker

4.6.2014
92%
Hra - Chibi Maker
Video se načítá
Pokud tě zaujal chibi styl, v této hře si přijdeš na své. Vytvoř si svou vlastní panenku, možností máš opravdu mnoho!

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Holubova pomsta

16.9.2012
89%
Hra - Holubova pomsta
Video se načítá
Staňte se na chvíli pomstychtivým holubem v této vtipné oddechovce a zasáhněte svou nepříjemnou municí co nejvíce lidí chodících po Vámi. Musíte dobře mířit a vystřelit vždy v pravou chvíli. Úkol Vám bude ale znepříjemňovat protivný kluk s prakem, který po Vás bude střílet kameny.

Pet Grooming Studio

14.11.2013
58%
Hra - Pet Grooming Studio
Video se načítá
Zvládneš se dokonale postarat o kočičku nebo o pejska? Jednoho z nich si totiž na začátku vybereš a pak ho během hry namydlíš, omyješ, usušíš, vyčistíš mu zoubky, zastřihneš drápky a podobně. Je to prostě zvířecí salon.

Bratz Little PonyNÁŠ TIP

30.5.2011
88%
Hra - Bratz Little Pony
Video se načítá
Připravte svého poníka na módní přehlídku. Vyberte si vašeho oblíbence, toho potom upravte a vyšperkujte tak, aby si první místo opravdu zasloužil. Možností na výběr máte spoustu - od změny hřívy až po oční stíny. Podaří se vám vyhrát první místo?

In Couples

14.1.2014
89%
Hra - In Couples
Video se načítá
Zahrajte si tuto logickou hru, ve které budete pomáhat pejskům a kočičkám ke šťastnému shledání. Budete používat pouze myš. Dávejte pozor, abyste se kočka, nepotkala se psem. Určitě víte, že tyto spory vždy dopadají špatně. Zdolávejte různé překážky, strážce a pomozte jim se šťastně shledat.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.