Poslední hrané hry

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Cookie CruncherHra na skóreHra o medaile

13.9.2014
73%
Hra - Cookie Cruncher
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete pojídat sušenky. Vaším úkolem jich bude sníst co nejvíce během časového limitu. Snažte se jíst co nejvíce stejných sušenek pro násobení bodů.

EatHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
70%
Hra - Eat
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete muset v časovém limitu sníst co nejvíce porcí jídla. Jídlo jíte tak, že na něj klikáte myší.

Square AsembleHra na skóreHra o medaile

19.10.2014
70%
Hra - Square Asemble
Video se načítá
Podaří se vám odbourat co nejvíce stejně barevných kostek a získat tak co nejvíce bodů? Odbourávat musíte vždy minimálně dvě stejně barevné kostky.

Cold FusionHra na skóreHra o medaile

8.11.2014
72%
Hra - Cold Fusion
Video se načítá
Zahrajte si pardní hru, kde musíte spojovat stejné obrázky. Spojit musíte vždy minimálně dva, abyste je odstranily. Čím více jich spojíte, tím více dostanete bodů.

Ratman RalphHra na skóreHra o medaile

16.8.2014
73%
Hra - Ratman Ralph
Video se načítá
Ve hře Ratman Ralph musíte pomoci myšce jménem Ralph posbírat co nejvíce sýru. Dávejte si však pozor na jed, který se objeví vždy, když sebere kus sýru. Ve hře máte pouze 3 životy.

CalculationsHra na skóreHra o medaile

29.8.2014
74%
Hra - Calculations
Video se načítá
Calculations je početní hra, ve které musíte během minuty zvládnout co nejvíce příkladů. Snažte se neudělat žádnou chybu a nasbírat co nejvíce bodů.

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.

FalldownHra na skóreHra o medaile

18.6.2014
70%
Hra - Falldown
Video se načítá
Máme tu parádní postřehovou hru, ve které budete muset s kuličkou propadávat mezi podlažím. S každým levelem se rychlost padání zvyšuje.

Lion TypingHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
72%
Hra - Lion Typing
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru na rychlé psaní. Vaším úkolem je co nejrychleji psát zobrazující se slova a držet tak lva daleko od sebe. Pokud vám to nepůjde, lev se bude rychle přibližovat.

HelicopterHra na skóreHra o medaile

31.10.2014
70%
Hra - Helicopter
Video se načítá
Podaří se vám ovládat helikoptéru tak, abyste uletěli co největší vzdálenost a nenarazily do překážky? Překážky se navíc neustále zvětšují.

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.

ZeitenwendeHra na skóreHra o medaile

18.8.2014
72%
Hra - Zeitenwende
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete muset udržet balanc nad propastí. Vaším úkolem bude myší vyrovnávat provazochodce. Jakmile si na konce tyče začnou sedat ptáci, nebude to jednoduché.

Balance on ropeHra na skóreHra o medaile

25.11.2014
75%
Hra - Balance on rope
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se snažíte jet na kole po provazu. Musíte přitom držet balanc a dávat si pozor na olejové skvrny a ptáčky, kteří vám rozhodí rovnováhu.

Keep TalkingHra na skóreHra o medaile

10.6.2015
76%
Hra - Keep Talking
Video se načítá
Parádní hra, ve které telefonujete s několika dívkami najednou. Pokud s nějakou nebudete komunikovat, tak ji bude docházet trpělivost, dokud ji neprasknou nervy. Hra pak pro vás končí. Snažte se nahrát co nejvíce bodů.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

CollapseHra na skóreHra o medaile

5.11.2014
75%
Hra - Collapse
Video se načítá
Další hra, ve které budete spojovat stejně barevné kuličky. Spojit můžete nejméně dvě stejně barevné kuličky. Pokud kliknete pouze na jednu kuličku, tak přijdete o body.

Rodinná restaurace

12.12.2012
91%
Hra - Rodinná restaurace
Video se načítá
Staňte se na chvíli kuchařkou v pravé rodinné restauraci vyrábějte jídla přesně podle přání svých zákazníků. Každý den přibudou do Vašeho menu další jídla, které se budete muset naučit dobře dělat, aby byli zákazníci spokojení a dobře zaplatili. Tentokrát nebudete muset stíhat přebírat objednávky a…

Blocks ManiaHra na skóreHra o medaile

10.9.2014
75%
Hra - Blocks Mania
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, ve které budete odbourávat barevné kostky. Vždy musí být u sebe minimálně dvě stejné kostky. Můžete si vybrat ze dvou režimů, klasický a výzva. V klasickém máte 50 kol se zvyšující se obtížností.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.