Poslední hrané hry

Jungle Shooter

30.1.2013
83%
Hra - Jungle Shooter
Video se načítá
Jungle Shooter je moc povedená hra typu booble shooter, ve ktekré se seznámíte se dvěma hlavními hrdiny, kterým budete pomáhat zbavovat se padajícího ovoce. Podle klasického principu zmizí ovoce vždy, když se Vám podaří spojit tři a více kusy od stejného druhu. V každém kole dostanete zadaný…

Color World Origins

20.1.2015
85%
Hra - Color World Origins
Video se načítá
Tvým úkolem bude obarvení všech krabic podle barvy smajlíka, který je na ní nakreslený. Budeš moct využít nejen všebarevné dělové koule, ale také další herní prvky s vhodnou barvou.

Hell on DutyHra na skóreHra o medaile

6.10.2013
85%
Hra - Hell on Duty
Video se načítá
Máme tu pro vás super hru, ve které budete v pekle pomocí děla sestřelovat příšerky do kotle s vařící vodou. Ovládání je jednoduché stačí pouze kliknutím myši vystřelit a pohybem myši nastavujte sílu a úhel. Máte dokonce i několik typů munice a každá dělá něco jiného. Tato hra je velice návyková!…

Bubble Hit Christmas

27.12.2012
71%
Hra - Bubble Hit Christmas
Video se načítá
Bubble Hit Christmas je povedená postřehová hra typu bubble shooter, kterou si tentokrát můžete užít v pravém vánočním stylu. Jednotlivé různě barevné vánoční baňky a zvonečky budete vystřelovat z cukrové hůlky a když se Vám tak podaří spojit 3 a více stejných zvonků nebo baňek, tak zmizí. Cílem hry…

Birds DefendersHra na skóreHra o medaile

31.7.2014
78%
Hra - Birds Defenders
Video se načítá
Podaří se vám ve hře Birds Defenders vypustit všechny ptáčky z klece? Vaším úkolem bude umístit bomby na konstrukce tak, abyste všechno zničili a otevřeli klece.

Angry Birds Cannon 3

24.10.2013
91%
Hra - Angry Birds Cannon 3
Video se načítá
Určitě každý z vás hrál Angry Birds, přinášíme vám další díl, ve kterém tentokrát budete sbírat zamilované samičky. Pro ty z vás co nikdy hru nehráli tak se ovládá pouze myší. Klikněte na prak a pohybem myši ho natáhněte tam, kam chcete a pusťte levé tlačítko. Vyřešíte všechny levely?

Bubble Shooter Stars

29.9.2021
90%
Hra - Bubble Shooter Stars
Nová Bubble Shooter hra je tady a přináší ti spoustu nových levelů. Dostaneš se až do 48. úrovně?

Find The Candy Winter

18.10.2014
86%
Hra - Find The Candy Winter
Video se načítá
Najděte všechny sladkosti a hvězdičky v každém levelu. Můžete maximálně najít 3 hvězdy, takže se pořádně snažte!

3 Pandas

26.8.2013
85%
Hra - 3 Pandas
Video se načítá
Zahraj si zábavnou adventuru se třemi pandami. Zachraň je do bezpečí před zlými piráty! Každá panda má unikátní vlastnost, která se ti může v pravý čas hodit. Překonej všechny nástrahy a osvoboď nevinné pandy!

Disaster Will Strike 3NÁŠ TIP

12.6.2014
90%
Hra - Disaster Will Strike 3
Video se načítá
Zahrajte si další pokračování skvělé hry Disaster Will Strike 3. V této hře máte za úkol ničit vajíčka a využívat k tomu dostupných prostředků či nástrahy, které jsou v levelu. Hra obsahuje několik oblastí s desítkami úrovní, takže o zábavu není nouze.

Laser Cannon

30.8.2013
85%
Hra - Laser Cannon
Video se načítá
V logické hře Laser Cannon tě čeká likvidování nebezpečných monster pomocí laserového děla. V každém kole je monster hned několik. Protože je ale tvé dělo připevněné ke stěně, je třeba velmi dobře promyslet, jakým způsobem budeš střílet, abys zastřelila všechny zlé příšery.

Sea Bubble Pirates 3

19.2.2016
77%
Hra - Sea Bubble Pirates 3
Video se načítá
V této pařbě s pirátským motivem budete sestřelovat stejně barevné kuličky. Barevné kuličky střílíte z děla, ve kterém je můžete také měnit.

Easter Bubbles

1.5.2014
74%
Hra - Easter Bubbles
Video se načítá
Pro úspěšné zvládnutí hry Easter Bubbles je nutný postřeh. Cílem je co nejrychleji střílet vajíčka tak, aby vytvořila stejnobarevné skupinky o nejméně třech členech. Dokážete postoupit přes všechna kola.

The Lost World

24.1.2013
70%
Hra - The Lost World
Video se načítá
Nejen milovníkům her typu bubble shooter se jistě bude líbit tato postřehová hra, která je svou grafikou zasazená do netradičního prostředí. Vystřelujte ze svého stanoviště barevné kuličky a vytvářejte tak skupinky minimálně tří ve stejné barvě, aby tak zmizely a Vy jste získali body.

Bubble BusterHra na skóreHra o medaile

11.4.2012
68%
Hra - Bubble Buster
Video se načítá
Je tady výborná hra ze skupiny bubble shooter. Vašim úkolem bude vystřelovat míčky do hracího pole tak, aby se vždy spojily stejné barvy. Když se Vám to podaří, míčky zmizí. Až v hracím poli nezbude žádný míček postoupíte do dalšího levelu. Ale pozor, pokud Vás míčky zahltí až ke spodnímu okraji…

Rakeťácký Bubble ShooterNÁŠ TIP

25.2.2013
86%
Hra - Rakeťácký Bubble Shooter
Video se načítá
Velmi zábavná hra, kterou Vám navíc přináší Raketka.cz. Princip této parádní postřehovky je jednoduchý, stačí sestřelit všechny barevné kuličky. K tomu Vám slouží kuličky, které vystřelujete a snažíte se je spojit se stejně barevnými kuličkami. Spojit musíte minimálně 3, aby odpadly.
Hra - Fort Blaster: Ahoy There!
Video se načítá
Skvělá hra, ve které na vás čeká několik desítek úrovní! Jako pirát na lodi bude vaším úkolem zničit šlechtu a jejich domy. K dispozici budete mít několik druhů střeliva.

Little Ninja

29.12.2013
87%
Hra - Little Ninja
Video se načítá
Little Ninja je super hra, ve které budete bojovat s pekelnou armádou, která dobývá vaši krajinu a celý svět. Zabijte všechny nepřátelé pomocí hvězdic a vrhacích nožů, budete mít i teleport, kterým se budete moci přesunout kamkoli na mapě. Hra vás pečlivě provede, takže se nebojte, že nebude vědět,…

Zombie Launcher

24.9.2013
72%
Hra - Zombie Launcher
Video se načítá
Ve hře Zombie Launcher je Vaším úkolem vystřelovat zombie tak, aby snědli nebo se jakkoli dotkli dýní, které jsou různě rozmístěny. Jakmile budou všechny dýně snědeny, postoupíte do dalšího kola. Čím více zombie vystřelíte, tím nižší bude Vaše konečné skóre, takže se snažte. Velký důraz je tedy…

Angry Birds Space Xmas

16.1.2014
80%
Hra - Angry Birds Space Xmas
Video se načítá
Angry Birds jsou zde se zimním vánočním dílem! Hra obsahuje více než 15 úrovní, ve kterých musíte sestřelovat dárky z plošin. Na každé kolo máte omezený čas.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.