Poslední hrané hry

Hayley's Crush

2.3.2016
68%
Hra - Hayley's Crush
Video se načítá
Oblékněte tuto hezkou a mladou slečnu do pořádného oblečení. Také jí můžete učesat.
Hra - Winx Club Bloom Season 6 Outfits
Video se načítá
Pomozte Bloom s výběrem nového outfitu, který by si mohla obléknout. Budou to šaty? Nebo pěkná sukně s topem?
Hra - Disney Princess Spring Ball
Video se načítá
Dívky se chystá na letošní ples. Pomoz každé z nich s výběrem krásných šatů, účesu a doplňků. Budou se návštěvníkům líbit?

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Makeup Studio Decoration

31.3.2015
67%
Hra - Makeup Studio Decoration
Video se načítá
Lena je úspěšná kosmetička, která si chce založit svůj salón krásy. Takže jí s tím musíte pomoct, vyberte jí vybavení, které bude potřebovat.

Perfect Maiden

8.10.2014
91%
Hra - Perfect Maiden
Video se načítá
Maiden chce být tou nejkrásnější princeznou v celém království a proto spoléhá na vás, že její otevřete skříň za pomoci klíče a navrhnete nejhezčí outfit. Uděláte princeznu šťastnou?

Miss World

7.2.2016
82%
Hra - Miss World
Video se načítá
Tři princezny se rozhodli, že se zúčastnila soutěže krásy. Rozhodněte, která z nich by měla vyhrát nejvyšší titul a vyberte jim k tomu i oblečení.
Hra - Disney Princess Job Interview
Video se načítá
Princezny se chystají na pracovní pohovor, pomozte každé z nich, aby vypadaly půvabně a krásné!
Hra - Barbie and Princesses Oscar Ceremony
Video se načítá
Obleč Barbie, Jasmínu a Sněhurku na předávání cen. Dejte si záležet protože mohou být oceněny i Oscarem. Zvládnete je na tuto událost připravit?

Ice Cream for Kids

29.3.2012
87%
Hra - Ice Cream for Kids
Video se načítá
Staňte se na chvíli zmrzlinářem nebo zmrzlinářkou a plňte dětem jejich přání. Když budete dělat vše správně a rychle, dostanete dobře zaplaceno a postoupíte do dalšího, náročnějšího levelu. Tak se snažte, ať jste nejlepší ve městě!

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…
Hra - Kingsley's Customerpalooza 2014
Video se načítá
Oblečte jednoho zaměstnance z Papas restaurace. Na výběr máte mnoho dekoraci, šatů a doplňků.

The Tattoo Quiz

13.8.2013
77%
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
Zvažuješ, že by sis někdy nechala udělat tetování, ale vůbec nevíš jaké? Tenhle test ti poradí! Vždy vyber, co je ti nejbližší. Otázky si můžeš přeložit pomocí slovníku pod hrou. Jaké tetování by se k tobě hodilo?

Maid Cafe Dress Up

8.9.2013
73%
Hra - Maid Cafe Dress Up
Video se načítá
Představte si, že vlastníte svou vlastní restauraci, ale aby měla úroveň je nutné vymyslet pěkné oblečení pro číšnice. Dokážeš ho vymyslet?

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Barbie Prom Dress Design

10.3.2015
88%
Hra - Barbie Prom Dress Design
Video se načítá
Barbie si chce ušít nové krásné šaty avšak k tomu potřebuje vaši pomoc. Nejdříve jí musíte vzít míry, vybrat stihneme šatů, látku a nakonec samotné šaty ušít. Aby vypadaly lépe můžete k nim vybrat nové doplňky.

Summer Besties Makeover

30.6.2015
79%
Hra - Summer Besties Makeover
Video se načítá
Vyberte třem slečnám moderní make-up a letní oblečení na tuto sezónu. Příjemnou zábavu.

Princess Maker 2

15.6.2013
85%
Hra - Princess Maker 2
Video se načítá
Jak by podle vás měla vypadat ta nejkrásnější princezna? V této opravdu velice povedené a skvěle propracované hře si jednu takovou pohádkovou krásku budete moci od základů vytvořit. Můžete kombinovat nejrůznější krásné oblečení, vybrat si z mnoha barev a použít i spoustu doplňků :)
Hra - Disney Princesses Tea Party
Video se načítá
Elsa a Rapunzel si chtějí udělat čajový dýchánek ak tomu potřebují udělat pozvánky a vybrat šaty. Pomozte každé z nich, aby na něm vypadaly krásně.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.