Poslední hrané hry

Angela Baby Birth

26.12.2014
74%
Hra - Angela Baby Birth
Video se načítá
Angela je těhotná a proto se musí nachystat do porodnice. Pomoz jí zbalit, nachystat všechny věci a zavolat na 911.Angela je v porodnici a vaším úkolem je se postarat o dítě. Bude Tom šťastný?
Hra - Spongebob & Patrick Babies
Video se načítá
Postarejte se o malého SpongeBob nebo jeho kamaráda během dětství, kdy potřebují nejvíce pozornosti. Dokážete se o obou postarat?
Hra - Spongebob Krabby Patty Dash
Video se načítá
V této hře si vyzkoušíte, jak náročné je pracovat ve stánku, kde se prodávají burgery. Sama práce složitá není, ale budete se muset otáčet, protože zákazníků je mnoho a objednávek také.

Papas pizzeria

10.7.2011
93%
Hra - Papas pizzeria
Video se načítá
V této hře se stanete majitelem pizzerie. Vaším úkolem je nejen obsluhovat hosty, ale také jim připravovat pizzy podle toho, jaké zákazníci chtějí. Abyste zvládli obsloužit všechny hosty, musíte si ovšem pospíšit a dělat pizzy opravdu rychle.

Papa Louie 2

20.8.2013
80%
Hra - Papa Louie 2
Video se načítá
Ve druhém díle skákačky Papa Louie 2 se jako legendární kuchař vydáte na nebezpečnou cestu, abyste zachránili všechny zákazníky, které unesl váš úhlavní nepřítel. Po cestě se musíte vyhýbat mnohým překážkám a zároveň bojovat s geneticky zmutovanou zeleninou.

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Monkey GO Happy Balloons

23.5.2014
79%
Hra - Monkey GO Happy Balloons
Video se načítá
Pomozte opičákům zvednout náladu a najít všechny balónky. Budete muset plnit jednoduché úkoly a hádanky. Za nasbírané balónky můžete nakupovat různé věcičky pro malé opičáky. Dostanete se až na samotný konec?

Natural Selection 2

2.12.2014
82%
Hra - Natural Selection 2
Video se načítá
V této postřehové logické hře se stanete pavoukem, jehož úkolem je v každém kole pochytat všechny mouchy. Dostat se k nim můžete za pomoci pavučin, které vám umožní přichytit se na stěny. Vyhněte se po cestě nebezpečným včelám, které vás mohou připravit o život.

Niwit Slide

10.10.2013
70%
Hra - Niwit Slide
Video se načítá
Milovníci zimních radovánek a sportů si budou moci užít spoustu zábavy díky hře Niwit Slide. Stoupnete si totiž na snowboardové prkno a můžete vyrazit na svah. Přes jámy v ledu musíte přeskákat. Také se vyhněte červeným šipkám, které jsou určeny ke zpomalení. Snažte se naopak sbírat ty zelené, které…

Gold Miner Vegas

3.7.2013
82%
Hra - Gold Miner Vegas
Video se načítá
Náš slavný a oblíbený zlatokop se opět vrací, ale tentokrát se objevíte v legendárním městě Las Vegas! Hra je pořád stejná, vytěžte do minuty co nejvíce zlata a diamantů. Za utržené peníze si můžete do dalšího kola koupit vylepšení, ale pozor neutraťte vše! Tak kdo z vás bude nejlepší?

ValentinerHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
78%
Hra - Valentiner
Video se načítá
Buďte na chvilku amorkem a posbírejte co nejvíce lásky! Vaším úkolem bude sbírat zlatá srdíčka a snažit se vyplnit ukazatel lásky. Pokud nasbíráte srdíček více, převedou se vám do dalšího kola.

Ice Run

20.6.2013
84%
Hra - Ice Run
Video se načítá
Ice Run je zábavná hra, ve které hrajete za tučňáka, který závodí na snowboardu, jenže máte před sebou spoustu soupeřů, kteří se s vámi nebudou vůbec párat. Sbírejte žluté hvězdičky, za ty máte body, modré vám pomůžou s protivníky. Když na ně najedete tak máte 3 střely, na dráze jich najdete…

Pig Race

22.12.2013
77%
Hra - Pig Race
Video se načítá
V této hře hrajete za prasečího závodníka. Vaším úkolem bude sbírat žaludy nejlépe hned po sobě. Sbírejte srdíčka za každou cenu, budou se později hodit. Vyhýbejte se překážkám a dorazte až do cíle. Podaří se vám nahrát to nejlepší skóre?

Pigs Dream

19.6.2014
84%
Hra - Pigs Dream
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, kde se s prasátkem snažíte uletět, co největší vzdálenost. Ve vzduchu sbíráte mince, ořechy na doplnění energie nebo papričky pro zrychlení. Prasátko poháníte prděním. Hra nemusí v prohlížeči Google Chrome fungovat. Vyzkoušejte proto jiný prohlížeč.

The Birdinator

8.7.2012
71%
Hra - The Birdinator
Video se načítá
Odvážný pták se vydal na dlouhou cestu, avšak ta je plná nejrůznějších protivníků a nástrah. Zákeřné sovy, mouchy a vrtulníky mu stojí v cestě. Pomozte mu všechny další protivníky překonat a doletět až do konce. Hru můžete ovládat šipkami nebo za pomoci myši.

Chuck the sheep

11.12.2011
74%
Hra - Chuck the sheep
Video se načítá
Malý beránek Chuck se rozhodl, že uteče z farmy a k útěku si vybral zvláštní létající stroj. Je na Vás, abyste mu pomohli doletět co nejdál. Na začátku musíte zvolit správný moment startu a potom ho udržet co nejdéle ve vzduchu s omezenými zásobami paliva, které má.
Hra - Hammy The Flying Squirrel
Video se načítá
Hammy je nešťastná veverka, která navzdory své snaze nedokáže létat. Jednoho dne se to však rozhodně změnit a za pomoci páru listů se vznést do vzduchu. Pomozte jí uskutečnit její sen. Vzhůru do vzduchu, sbírejte oříšky a nakupujte různá skvělé vylepšení.
Hra - Cat Around the World: Alpine Lakes
Video se načítá
V dalším díly této skvělé logické hry se s hladovou kočkou vydáte k alpským jezerům. Váš úkol bude jednoduchý - dostat kousek salámu či jiného jídla ke kočce. Aby se vám to podařilo, musíte vhodně odebírat prvky na hrací ploše či je jinak vhodně využít.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.