Poslední hrané hry

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Super Volleyball Brazil

28.4.2014
85%
Hra - Super Volleyball Brazil
Video se načítá
Výborně graficky zpracovaná hra Super Volleyball Brazil přináší zcela nový zážitek při hraní volejbalu. Dokážete pěknou rozehrávkou rozhodit soupeře a dorazit jej přesnou smečí, která nedává šanci na odpověď?

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Color Switch

23.8.2016
80%
Hra - Color Switch
Video se načítá
Vaším úkolem bude dostat barevnou kuličku přes co nejvíce překážek. Kuličkou můžete vždy překonat pouze stejně barevnou překážku. Snažte se posbírat co nejvíce hvězdiček.

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.