Poslední hrané hry

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Rococo Costume

20.11.2013
81%
Hra - Rococo Costume
Video se načítá
Chtěli byste vidět, jak se dřív lidé oblékali? Ano? Tak to jste na správné adrese. Dostanete na starost mladou slečnu, kterou nalíčíte a vystrojíte jako v rokoku. Šaty budete moci různě upravovat.

Slender Micro

10.8.2013
63%
Hra - Slender Micro
Video se načítá
Bojíš se ráda? Pokud ano, hra Slender Micro je právě pro tebe. Celé hraní bude provázet napětí a strašidelné okamžiky. Jako hlavní postava procházíš temným lesem, protože potřebuješ najít pět stran tajného spisu. Musíš ale být ostražitá, v každém zákoutí na tebe může něco číhat!

Jacko In Hell

30.10.2012
67%
Hra - Jacko In Hell
Video se načítá
Hallowenská hra Jacko in Hell vás zavede do samotného pekla, kde bude pomáhat hlavnímu hrdinovi splnit jeho úkol, kterým je záchrana halloweenskou svátku. To bude vyžadovat překonání nejedné překážky a hlavně nalezení té správné cesty, která vás zavede o kus dál.

Jacko in Hell 2

31.10.2012
91%
Hra - Jacko in Hell 2
Video se načítá
V pokračování logické skákačky Jacko in Hell se opět vydáte do podzemí, abyste kostlivcovi jménem Jacko pomohli překonat všechny nástrahy. Tentokrát vám navíc bude pomáhat i Jackova vrána, díky které se můžete dostat i na místa, kam byste se sami nedostali.

Eyes The Horror Game

11.9.2015
70%
Hra - Eyes The Horror Game
Video se načítá
Prožijte v strašidelném domě ve tmě av samotě bez nejbližšího přítele. Posbírejte všechny cennosti které najdete a dávejte si pozor na svůj život před neočekávaným zlem!

Ms. PacmanHra na skóreHra o medaile

9.7.2013
80%
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Ms pacman je super stará hra, na kterou mnozí z vás rádi vzpomínají. Vaším úkolem bude vysbírat všechny malé tečky a vyhnout se všem příšerkám. Sníst je můžete jen tehdy, když sníte velkou blikající tečku tak je zpomalíte na omezenou dobu a můžete je požírat za extra body navíc. Za každých 10 000…

Classic Pacman

17.9.2013
80%
Hra - Classic Pacman
Video se načítá
Hra Pacman je sice stará, ale právě o to lepší. Zahraj si tuhle klasiku a se žlutým Pacmanem se vydej jíst kuličky a utíkat duchům v zapeklitém bludišti. Aby ses dostala do dalšího kola, musíš sníst úplně všechny. Kolik se ti povede získat bodů?

Pac Xon Deluxe

15.2.2014
78%
Hra - Pac Xon Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou adaptaci hry Pac-man. V této verzi máte za úkol zabírat jednotlivé části hrací plochy. Zabrat můžete jak jeden bod, tak i půl hrací plochy najednou. Stačí vždy spojit pevné body a prostor mezi nimi se zaplní. Ovšem, pokud v tomto prostoru není žádný duch ani podobný objekt.…

Pacman

19.12.2014
73%
Hra - Pacman
Video se načítá
Není nad starou klasiku, ve které budete požírat tečky a snažit se utéci před duchy, kteří vás honí. V každém kole můžete najít ovoce, za které dostanete body. Sbírejte i blikající tečky, díky kterým budete požírat duchy vy.
Hra - Monster High Operetta I Love Accessories
Video se načítá
Pomozte Operette s výběrem pěkného oblečení a různorodých dekorací, aby zaujala své kamarády.

Robot Unicorn Attack 2

27.12.2013
80%
Hra - Robot Unicorn Attack 2
Video se načítá
Přinášíme vám již druhé pokračování této skvělé skákačky Robot Unicorn Attack. Opět hrajete za neohroženého, železného hřebce, který se probourá a přeskáče jakoukoli překážku. Máte jako vždy 3 životy, takže s nimi rozumně naberte. Máte možnost skočit dvakrát, takže kdybyste někdy skočili dříve, tak…

Retro Unicorn Attack

15.6.2014
78%
Hra - Retro Unicorn Attack
Video se načítá
Zapařte si další díl Robot Unicorn Attack v trochu jiném provedení. Ovládání je pořád stejné, takže se nebojte nějakých změn, jsou pouze grafické. Zvládnete překonat veškeré překážky ve hře?

Robot Unicorn Attack

16.4.2012
83%
Hra - Robot Unicorn Attack
Video se načítá
Doběhněte s jednorožcem, co nejdále v postřehové hře Robot Unicorn Attack. Vyhýbejte se překážkám a sbírejte bonusy, abyste nasbírali co nejvíce bodů. Pokud vám v cestě bude stát nějaká překážka, můžete ji zničit stisknutím klávesy X.

Unicorn Herd

12.6.2013
78%
Hra - Unicorn Herd
Video se načítá
Máme tu pro vás omalovánky, které vás určitě budou bavit. Vybarvěte si obrázek plný nádherných jednorožců. Máte na výběr, spoustu barev, které v penálu určitě nemáte. Pokud se vám obrázek nepovede, tak ho můžete vygumovat a začít znovu nebo jen přemalovat barvy. Hra je jednoduchá a ovládá se pouze…

Unicorn Dress Up

16.1.2014
86%
Hra - Unicorn Dress Up
Video se načítá
Vytvořte si svého vlastního jednorožce, kterému můžete změnit například barvu hřívy, srsti a kopýtek a naopak přidat nové doplňky, kterými se stane jedinečný.
Hra - Horse & Unicorn Coloring Book
Video se načítá
Vymaluj si obrázky různých druhů koní a dodejte jim barvy, které jim chybí. Pokud nenajdete svou barvu v paletce, můžete si ji vytvořit. Příjemnou zábavu.

Professor Purse

14.9.2012
94%
Hra - Professor Purse
Video se načítá
Tato vynikající hra je kombinace testu a dekorační hry. První si podle svého vkusu a nálady vyrobíte dokonalou kabelku a pak do ní naskládáte nejrůznější věci z nabídky. Podle toho, co si vyberete a jak bude Vaše kabelka vypadat se můžete každý den dozvědět něco o sobě. Kdo neumí anglicky, tomu…

Anime Face Maker

21.12.2014
80%
Hra - Anime Face Maker
Video se načítá
Skvělou zábavu si užijete v této hře, kde budete vytvářet originální obličeje pro anime filmy. Máte k dispozici opravdu hodně kombinací, takže si můžete vytvořit charakter přesně podle Vašich potřeb.

Fruit Ninja Online

28.6.2012
80%
Hra - Fruit Ninja Online
Video se načítá
Ověřte si svou rychlost a postřeh v bezvadné hře, kde budete mít za úkol rozkrajovat létající ovoce. Kolik hrušek, jablek, kiwi, banánů a dalšího ovoce dokážete rozkrájet než uděláte 5 chyb. Kromě krájení ovoce se musíte vyhnout stejně poletujícím zvířátkům, které naopak zasáhnout nesmíte.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.